Fórum témák
» Több friss téma |
KÖSZI Már akkor csak a többi kérdésemre kell rájönni :yes:
Sziasztok
A mellékelt képen nem tudom eldonteni, hogy a C1-es kondi 22 mikrofarados(ha mikros) vagy 2.2-es ja es a diodaknal csak a D11-es led(mert van az a 2 nyíl) a toobi is az, vagy azok diódák?(szerintetek ez egy mukodokepes rajz?me hanem nem allok neki ) nagyon megköszönném ha valaki útba igazítana --Udv--
Üdv. 2.2µF a kondi,az összes dióda pedig led.
hali
kellene egy kis egítség,minap bontottam egy mp3-as autórádiót talátam benne egy IC-t 99% hogy ez a végfok volt, Multiwatt11 tokozású, és ez van ráírva: 70010AB 89113 Már tényleg mindenhol kerestem de semmi, ha valaki tudna adni róla infót, azt nagyon megköszönném.
sziasztok
a kapcsolási rajzon van 2féle kapacitás..van amelyik két vonal és van amelyik egy vona és egy üres téglalap..mi a külömbség?...ez a kapcsolás működni fog 8ohmos hangszóróval?
sziasztok!
Kaptam egy hangszinszabályozót ami egy GRUNDIG RECEIVER R 100-as erősítőből származik a bekötését sajnos nem tudom és még azt semm hogy hány V-all megy :no: Valaki meg tudná mondani hogy mit hová kell kötni? És hogy hány V-al működik? Előre is köszönöm UI.: Szerintem valami komoly hangszinszabályozó lehet hogy ekkora és van benne elég sok tranya üdv! Csatolok róla 1 képet
Mivel az összes pufferelkó 16V-os, tippelek egy 12V-ra... esetleg +-12V...
Üdv Inhouse
Látom nem válaszolt senki. Az üres téglalap az elektrolitos (bipoláris) kivitelt jelöli. Ekkora értékben nem gyártanak fóliásat.
8 ohmos hangszóróval is működik.
Egy apró megjegyzés: a bipoláris pont a polaritásmentes (kerámia, fólia, papír, szembekapcsolt elko) kondenzátorokat jelöli...
Bocs. Azt hittem magyarra fordítva két sarkút jelent.
Honnan tudsz Te ennyi értékes kacatot bányászni, de komolyan????
Hali
Ezek is rendes trafók?Vagy ezek micsodák?
Ezek kapcsoloüzemü tápokban használt ferritmagok.
értem
Akkor ezeket lehet valamire használni vagy nem érnek túl sokat?Vagy hasznosak ezek? Amik a képen láthatók azok rendes transzformátorok nem?
Mivelhogy feritmagosnak nézem, hát inpulzustrafó. A kisebbek a meghajtó, a nagy a teljesítmenytrafó.
Mindig meg kell nézni,hogy honnan szedted ki! Ha valamilyen hangfrekis vagy videós cuccból, akkor akár hang vagy videó kimenő/bejövő is lehet. Igaz,hogy ez ma már nem jellemző.
nem. az egyik valamilyen folytó, a másik meg hangkimenő(régebbi tv-ből)
Az utóbbi kettő mintha egy csöves rádióból lett volna kitermelve. Ezesetben a kissebbik impedanciaillesztő.
értem
Ezek PC tápokból lettek kiszedve meg régi tv-ből meg monitorokból. Tudom ez nem ide tartozik de régen a képcsövekért adtak pénzt ha elvittük most is adnak érte?
Hali!
Ha semmi más nincs ráírva, akkor nem lesz egyszerű! Esetleg próbálj az autórádióról szerezni kapcsirajzot, az talán segít! Üdv!
Veszélyes hulladék. Még neked kell fizetned, ha leadod.
értem köszi
Habár szerencsére már vannak olyan helyek ahol ingyen átveszik néha.De legalább egy nagyon kevés réz van benne .
Sziasztok!
Vissza szeretnek fejteni egy fotoelektromos erzekelot. Ami erdekes rajta: - 24-240VAC bemenet - rele kimenet - pices aramkor Tehat ha sikerulne, megfejteni, hogy hogyan kepes 24-240VAC kozott barmilyen feszultseggel uzemelni, azzal is mar teljesen meg lennek elegedve. Ha azt is sikerulne megfejteni, hogy hogyan van a pic bekabelezve, mar ki is ugranek a borombol! Szoval szerintetek vissza lehet fejteni ezek alapjan a kepek alapjan? Van ertelme jobban szetforrasztani? A sok jeloletlen smd alkatreszre ra lehet valahogy jonni, hogy mi micsoda? Pl. az a hengeres valami, amire ra van irva, hogy: 472K Y691 Az egy tekercs? Egyszoval vissza lehetne rajzolni a kapcsolasi rajzat? Segitetek? (ennel jobb kepeket sajnos nem tudok kesziteni
Jah igen, azt elfelejtettem irni, hogy az adovevo kb. 5x5x1cm.
Tovabbi 1 kepet csatolok meg ide (az elozohoz nem tudtam tobbet) Es itt csatolom a hivatalosan elerheto osszes dokumentaciot rola.
Hello!
A PIC biztosan CodeProtected, abból a programot nem tudod kiolvasni, és azt kitalálni, hogy mi lehet benne, szinte lehetetlen, a program nélkül meg nem sokat érsz vele...
Ha eszerint a jelentése szerint használnánk a bipoláris kifejezést, akkor nem lenne értelme a bipoláris kondenzátor elnevezésnek, hiszen minden kondenzátor kétpólus, vagyis két sarka van. Ez az elnevezés arra utal, hogy a két pólus egyforma, nincs polaritásuk.
Inkább az egész kifejezésre célszerű keresni google-ban ("bipoláris kondenzátor"). Az efféle célszótárak félrevezetőek lehetnek (pl. egy online orvosi szótárban egész más fordítás lesz a bipolárisnál).
Heló!
sajnos nemtudok a rádióról semmit mert már darabokban kaptam a végfokra pedig semmi más nincs ráírva, csak hogy ST gyártmány. a lábai azárt látszanak olyan ferdének, mert nagyítóval fényképeztem |
Bejelentkezés
Hirdetés |