Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én a múlthéten, és tegnap is 80Ft -ért vettem kilóját a kacsáknak. Szegényeket kirabolták nemrég. Megverték őket. Idősek, és a fiuk. Az édesanya belehalt. Nem volt olyan, amiért megérte volna. Semmit nemkeresnek vele. Ezekszerint 30 forintot..
Mindig is mondták, hogy majd nagy koromban jön meg az eszem. Na, azt hiszem megjött.
Kéménypucolás volt és elfelejtettem betömni a lyukat a pincében, így egy kicsit mindent beborítottam. Persze ahol így néz ki a helység ott gondolhassátok, hogy én, hogy néztem ki. Mostanra már összetakarítottam. A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2015
Gázkazán mennyi köbméter/órás?
Pont ma volt róla szó. Föld 0,7kg. PB 1,4kg/m3 Megállapodtunk, hogy inkább fátvágunk.
Holnapra megérdeklődöm apámtól. Amúgy ritkán van bekapcsolva, a telet 80%-ban fával fűtjük át. Mintegy tartalékként van. Inkább csak az ünnepek környékén van bekapcsolva.
A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2015
Szüleim csak mosolyogtak rajta, úgy is nekem kellett feltakarítanom. Tanulópénz volt.
Költözéshez keresek pár dolgot. Ide írhatom mi kell vagy előtte a modik kitörlik? Sürgős.
Az offba azt írsz ki, amit akarsz. Csak ne elektronika legyen.
Kétkezes gáztűzhely és lehetőleg tárcsás mosógép kellene. Valami ilyesmi.
Én ezt a apróhirdetésekben írtam volna a keresek rovatba...
Van egy 2,2kWos mikróm elfekvőben. Hibásan került ide. Mostmár "jó. Hívj fel, ha érdekel.
Palackod van? Nekem van fölösleges, ha kell keress meg, oszt megbeszéljük.
Idézet: „Palackod van?” Üresen vagy tele?
Macskások most ne olvassák!
Van egy nyitott teraszunk(még nyitott),ahol a babakosit parkoljuk.Valamelyik szomszédnak van egy macskája,ami kinézte magának a helyet.Folyton belefekszik.Ezzel nem is lenne bajom,ki lehet mosni a huzatot. DE,a kis rohadék ez mellé még jól össze is pisál mindent,többek között a babakocsit is. Hogy lehet eltántorítani attól,hogy nálunk szeressen élni? Anélkül,hogy bántódása esne természetesen... Kutya,másik macska egyelőre nem járható út. István
Babakocsit letakar, pld. nagyobb műanyag zsák ráhúzható egyszerűen.
Ez egészen addig jó,míg meg nem érkezik,és azt is összevizeli kívülről. Mikor szeded lefele,kellemesen ragad a kezed,és bűzlesz. Valami olyan cucc kell ami örökre elveszi a kedvét még az utca ezen részétől is.
Néhányan az örölt borsra esküsznek. De vannak elektronikus macskariasztók is.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2015
Azért pisál oda, mert tetszik neki a hely és megjelöli. Azt kell elérni, hogy többé ne tetszen neki a hely, ne érezze magát ott biztonságban. Ezek alapján cselekedj, hát nehéz lesz. Amit nem szabad, egyszer hagyni, egyszer elzavarni, az is működhet, hogy ahányszor meglátod mindíg elzavarod és előbb utóbb leesik neki, de ez eltart egy darabig.
Ismerősnek állandóan összesz@rták a kertben a pázsitot a macsekok. Hozott (németből, mert ő német) egy kiló őrölt szegfűszeget. Ezzel hintette be a füvet. Egy évig nem volt macskanyom. Nem olcsó és erősen illatos.
Amúgy nálunk is probléma volt, hogy a környékbeli kandúrok összehugyozták az ajtót ( a mieink ivartalanítva vannak) szezonban, erre úgy tűnik bevált megoldás volt, hogy erős parfümmel, vagy dezodorral fújtuk le az ajtót, tulajdonképpen megjelöltük a mi területünket. Mondjuk az a saját maccsoknak sem tetszett, de megszokták és az utóbbi egy évben nincs gond a kandúrokkal sem, gondolom már megtanulták, hogy itt nincs aktív punszli.
Létezik ilyen macskariasztó spré is!
Bővebben: Link
Anyósriasztót is keresnek sokan, olyat ki tudna?
No nem rosszra gondolok, csak jelzi ha jön az anyós, és örülhet az ember.
Ellentétben az előbbi macskariasztóval. A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2015
Gyerkőcök van egy kis ziccer!!!!!
Tegnap kaptam egy levelet: * A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |