Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TDA 2040 bekötése
Témaindító: koboraram1221, idő: Feb 26, 2008
Témakörök:
hellomindenki azért nyitottam a témát mer kaptem ezt a panelté s állitólag 2x20 w-ot tud és érdekelne a bekötése hátha valaki ismeri ezt a panelt lehet hogy valamit tvbe volt de valmi videoton félét is montak már ról ugy hogy ha valaki ismeri a panelt és a bekötését irjon
Nekem a google 16700 találatot adott....
Úgy csináltam,hogy : TDA2040-keresés.
nekem is de honnan talájjam ki hogy hova kell kötni a tápfeszt és a bemenetet.
Megnézed a datasheet oldalakon az applicatons rajzokat,oszt' úgy.
A te példányod sem sokban térhet el a gyári ajánlású kapcsolástól.
szia!
Nézd meg ezt a linket ott van a nyákrajz azon mutatja hogy mit hová kell kötnöd :yes: És a saját panelodon pedig végigköveted a vezetősávot az IC-től a kivezetésig üdv! Ha ezzel megvagy adsz neki a kellő helyekre tápfeszt(max +/-20V lehet) És fontos hogy szimmetrikus tápfeszt (+/-) kelll neki adnod!!Tehát a Trafó középleágázásához képest van az egyenirányításés a puffer után neked +/- feszed de az IC-nek max csak +/-20V-ot adhatsz!!!
de hátul hova kössem?
most én nem tudom hogy mit nem lehet érteni..én azt akarom tudni hogy hova kell kötni öket.
Kedves Barátom!
Ne kívánd senkitől, hogy a TE kezedben lévő panelen - a fényképek alapján - lekövesse az áramkört! Az adatlap alapján ezt Neked kell megtenned.
pedig én épp erre gondoltam..
szia!
Hogy úgy mondjam "szádba adtnk itt mindent" innentől fogva már csak rajtad múlik hogy ezt az ügyet nyered vagy bukod :yes: Nem igaz hogy nem tudod végigkövetni a nyákrajzot üdv!
ha nem lennék ijen lusta....
nah jovam sikerült megcsinálnoma z egészet kikerestem most felmegyek kipróbálom ha kell valakinek ien komlett öszerakott mint az enyém szoljon szimpla 12 voltrol is elmegy. ja és köszi a rajzokat
Szia!
Akkor ez a téma megoldva?
Hello.Erdekelne egy Philips k40-es hangpanel bekotesi rajza.Tud valaki segitteni ebben?Kossz elore is
Hali!
A csatolt kapcsirajzon a táp asszimetrikus? Tehát nem kell neki - feszülség? Csak + meg GND?
Üdv
Pontosan így van, csak + és 0 kell neki - nem.
Hali !
Evidens. Mivel nincs jelölve -Vs, nem is tudnád nagyon hova kötni.. Edga'r
Csak az adatlap teli volt szimmetrikus tápos megoldásokkal és esetleg lehet csak lefelejtették.
De akkor nem, oké, Köszi mindkettőtöknek!
Hali !
Igen, általában a szimmetrikus verziót használják/javasolják, annak jobbak a működési paraméterei, de sok ic beköthető asszimetrikus táppal is. Így olcsóbb/egyszerűbb trafóval is lehet hajtani.. Szerintem amúgy az ilyen kategóriás ic-s erölködőknél átlagos hangfalakkal nem fogod hallani a különbséget, főleg nem MP3-nál.. Edga'r
Sziasztok tudok erősítőt csinálni ebből a panelből,egyedül a hangszóró kimenetek,amik biztosak,de a táp,és a bemenet ismeretlen.Egy régi Grundig Hifi Stereo tv-ből szedtem ki.Válaszokat köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |