Fórum témák
» Több friss téma |
Építs belőle digitális bolti mérleget. Adok hozzá mérőegységet.
Sziasztok Keresek egy smd alkatrészt sot223 tokozás felirat s47 alatta p21.Ez egy indukciós főzőlap ventilátort kapcsolja,beszerzési forrást vagy helyettesitőt keresek. köszönöm
Biztos nem. Megnézem, ha hazamegyek, a feliratát; lehet, hogy listámon elírtam, és TDA.
Mi ez? Mivel lehet helyettesíteni? Bővebben: Link
Egy 30V-os, 100A-es MOSFET-el helyettesítheted.
Mivel lehet helyettesíteni?
Pl.: IRF1404.
A hozzászólás módosítva: Dec 11, 2015
Sziasztok!
Van 4 db működőképes orosz diódám CD 242 jelzésű, tudni szeretném a paramétereit mert fel akarom használni töltőben (eddig is ott volt) és nem találom, hogy mekkora a maximális árama és feszültsége.
Kozbe megoldottam a problemat. Kaptam az ocska piacon egy megfelelo adaptert megfelelo adatokkal. Igy nem kell kicsereljek semmit. Azert nagyon szepen koszonom a segitseget mindenkinek.
Sziasztok!
Egy LG 42LM640S TV-ben volt ez az ellenállás. Milyen értékű lehet? 5 sávos színkód alapján nem megfejthető.
Szia!
Ha ez az R601, akkor 0.16Ω 2W az értéke. Gyorsabban meg lett volna az eredmény, ha rögtön leírod a tápegység típusát. Kell a táp rajza?
Megköszönném, igen. Köszönöm az értéket is.
A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2015
Engem érdekelne a színkód értékelése , megköszönném .
Ebben benne vannak rajzok is: Bővebben: Link
Ez a kalkulátor is 0,16 ohm-ra hozza. Sajnos a HE kalkulátora eléggé korlátozott tudású.
Üdv!
Valaki megtudja mondani a csatolt infra vevô modul làb kiosztàsàt.
Szia!
Keresd meg azt, amelyik a legjobban hasonlít rá: Bővebben: Link.
Köszönöm , megvilágosodtam mint a Budha, a sorrendet cseréltem fől , köszi a linket , stimm.
A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2015
Üdv. Keveset használt LIDL ös akkus fúró bekrepált. Van benne egy HY1606A TO220as tranzisztor. ... Vagy tranzisztor ez egyáltalán? Mivel lehetne helyettesíteni?
Az egy FET szokott lenni, legalább 15...20A-es.
Akkor egy IRF3205 is megteszi? 55V 110A 200W
A tetejére van írva a típusszám: TSOP....
tiszteletem
kédekelne a condi mérete ha valaki tudna segiteni megköszönném
E fórum szerint 820µF LOW ESR elektrolit kondenzátor.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |