Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem kamu, nagyobb testbe kellene hogy legyen a hűtés miatt.
Azt nem látom az adatok között, hogy mekkora pontot csinál. Lehet ez inkább lézermutatónak jó, vagy diszkólámpába.
Azért gondold át.... A 2W verziónak is kevés ez a test, ezért van foglalatostul befogva a "nagy" hűtésbe. Egyébként esélyes, hogy egy túlhajtott 4-5W os verzió és akkor meg pláne hűteni kell, hogy rövid életét legalább órákban lehessen mérni. Persze ez benne van a leírásban is most hogy még egyszer ránéztem...
A pont attól függ milyen optikát teszel elé. G2 lencsével inkább egy közeli pár tizedes pont jön létre ami gravírozni vagy vágni jó.
De én úgy láttam, hogy ezt bele illesztik a nagy hűtőbordába. Ha megnézed, akkor lehet, hogy látni az alsó képeken a méréseknél, hogy bele van téve egy nagy fém felületbe. Egy másik eladó meg írta is talán, hogy hűtés nélkül 10 mp ig üzemelhet.
A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2016
Talán itt olvastam a hűtés nélküli időről.
Bővebben: Link
Ez is kamu lehet. Ebben is egy kisméretű dióda van bepréselve. Na mindegy is, rendelek valamit. Aztán meglátjuk. A 3A léptetőmotorjaim 10000 ért sem voltak kamu motorok. Bővebben: Link Csak 8000 volt darabja. A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2016
Itt már rögtön 5A kell neki érdekes ez a Kínai
Tibi 100000 ért, de még 50000 ért sem fogok venni. Keresgélek, hátha találok valami szutykot, játéknak biztos jó lesz.
Szerintem a tápnak az 5A ét írta oda. Gőze nincs, hogy mit árul. A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2016
Köszi, de nekem pont ez a vicces ár. Akkor ez Kínában 14000. Ez tudja az 1.4W teljesítményt? Ez nem lehet kamu?
mgAAOSwd0BV4~QT" target="_blank" rel="nofollow" >Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2016
Elméletileg tudja , azt mondják róla.
Én egyiket sem vennék azt tudom
A Klaviós adatlap szerint ez a dióda van benne, Erre a kinai meg kevesebb Watt számot ír. A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2016
Itt már minden lehetséges (Magyarország)
Ezt az 1W os drivert adja a Klavió az 1.6W os lézerhez ami közel 30000 ft. Így elég nehéz eldönteni, hogy ki is kamukázik. A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2016
Szia! A CNCUSB vezérlő tudja kezelni a TTL jelet? Köszi.
Szia! Köszi a választ, de légyszives linkeld vissza azt a linket amelyikről ezt gondoltad. Kösz.
dtr-lpf -ről van szó. Ha megnézed 16 darabot adott el csak ebből és 100% a minősítése. Én 2W-os kéket vettem tőle. Nagyon gyorsan ideért a csomag, talán másfél hét alatt. Olvasd el az értékeléseit.
Szia! A 2W os tudta a 2-W ot? Az értékelését olvastam. Meg még hozzácsaptam az általuk gyártott Drive-ot is.
Bővebben: Link Te megvennéd? Már a diódát és a drive-ot? Ez a szemcsi mennyire lehet gagyi? Megvakulok tőle? Szemcsi: link A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2016
A 2W-hoz nem kell 5A-es driver. Sokba kerül. Amit vettem az valószínűleg tudja a 2W-ot, a 3mm-es rétegelt lemezt viszi.
Szemüveghez nem értek, valamit biztos véd a visszaverődő fénytől. Egyenesen bele meg csak nem akarsz nézni.
Szia! Nem a 2w os hoz akarom az 5A meghajtót. Hanem a NUBM44 diódához.
Sziasztok! Olyanokat kérdeztem, hogy szombattól lefagyott nálam ez a topik.
Szia! A boldog névnapot felírat az homokkal lett csinálva?
Jó lett! A húsvéti nyúlas kosár vágása mennyi körből égett át? A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2016
Ott van, hogy 2W, 445 nm. Az szerinted homok?!
Szia!
A kitöltés 0,1mm-es osztással történt. A nyuszi kivágás majdnem mindenhol 2 menet után kiesett. Annyit érdemes hozzátenni, hogy ez a faanyag pihent egy jó évet. A friss faanyagnál elfordult már, hogy 3 menet sem vágta át mindenhol. |
Bejelentkezés
Hirdetés |