Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Minek nevezzük az a szerkezetet, amivel meg lehet nézni a StarWars -os képeket?
Birodalmi jépegető
Kíváncsi leszek hogy megéli a 3x életkort a működési időt tekintve.
Addig él amíg nem leszek lusta átrakni a csatlakozóit egy ugyanilyenre ami mukodik rendesen, na meg telepíteni, beállítgatni...
Pedig muszáj beállítani mert különben elhalálozok az ssd. nekem egy 2,8x idősem Hdd van. 100/94 % felállásban.
Az első saját "trollface" képem...
Megérte költeni a lakatra, (kép)
főleg, hogy egy csillagcsavarhúzóval nyitható az ajtó... Új lakat volt! - Saját fotó Még szóltam is neki akkor - néhány éve, hogy legalább az egyik csavart cserélje le kapupántra.
Szerintem jól gondolkozott az illető, amikor ezt felszerelte.
Kérdem én: Hány betörő jár pH6-os csillagcsavarhúzóval betörni?
Szerintem teljesen jó a dolog, ha betörő lennék és ilyet látnék úgy vélném, nincs nagy érték a házba, ha már kapupánt csavar lenne akkor más tészta.
Amúgy ezek nem csavarozgatnak, kalapáccsak egy csapás a lakatra és szevasz...
Így igaz! Ezt a lakatpátot kézzel le lehet csavarni (a lakatnál fogva).
Vagy fúrja, süllyessze meg a csavar közepét...
Ki az úr a háznál?
Szomszéd tyúkja pár napja átrepül hozzánk, ha macskaetetés van. Nagy ricsajjal elzavarja a 4 macskát, és kajál a tyúk. A lüke macsekok pár méterről nézik, amikor a pipi jóllakottan elsétál, akkor mernek kajálni.
Én esküszüm, a tyúkpörkölt maradéktól nem rettennének. Ha szereted a cicákat...
Minél öregebb a tyúk, annál finomabb lesz. A szomszédé meg mindig finomabb, ugye. Én általában előző nap főzöm, 3-8 óra közti idők a szokásosak. A szülőhelyemen egyik ismerősöm kitett egy hirdetést a kapura: Elölnevelt csirkék eladók! Szóltak, úgy kellett volna, előnevelt... Azt felelte, nem, ezek itt elöl nevelkedtek, amik hátul voltak az udvarban, azokat ellopta a szomszéd kiscsalád.
Egyenlőre hozzánk tojik a pipi (tojást), addig no ham-ham pörkölt.
Ennyire nem illik kitolni a betörővel. Gondold végig: odamegy a vadi új bit készletével, végigpróbálja az összes fejet a szétfúrt csavarokon, és nem bírja kitekerni! Ott helyben megüti a guta, hogy feleslegesen vette a szerszámot. A tulajt meg elviszi a rendőrség, mert miatta halt meg a betörő.
Azóta már levitték az árát 2.880 Ft-re...
Kevés volt a három kulcs a lakathoz A két szélső lakat kulcs tulajdonos nem tud kitolni senkivel, ugye? A többiek meg akaszthatják arrébb-arrébb a lakatokat, hogy valaki mindig pórul járjon(ne tudjon átjutni). Érdekes megoldás.
Sokat gondolkodtam hova kellene felrakni ezeket a képeket. Egy olcsó rágcsálóriasztó belseje.
Ez egy univerzális dolog, ebben a konfigurációban irányfény.
Ha jól látom, akkor ez a lakatok soros kapcsolása. Egyik lakatnál sem látok két lakatot bekapcsolódni (ha van, akkor elnézést). Márpedig akkor bármelyik kinyitásával megszakad a lánc.
De bármelyik rosszul visszatételével kizárnak valakit. Amúgy lehet csak a párizsi kerítésről/hídról kimaradt anyagot hasznosították újra.
Ha két lakatot tesznek párhuzamosan ugyanoda, az csak együttállás esetén nyitható.
Vettem a lidibe parkside márkájú multifunkcionális élezőt, király!
Bővebben: Link Még jó, hogy találtam videót a használatásról a fúrószár élezésről, mert magamtól az életbe nem jöttem volna rá, a hozzá adott kb 20 oldalas leírésból csak a biztonságtechnikai részre futotta, hazsnálati útmutatóra már nem, de nem is csoda, egy ilyen életveszélyes szerszámról kell is munkavédelmi leírás. De ha már itt van, hát beleolvastam, hagy okosodjak belőle, rögtön ki is szúrtam két fontos felhívást. Mellékeltem A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2016
Nem egy darex . Ennél még én is gyorsabban élezek, fenőkővel .
Nem tudom mi az a darex, fúróélezés miatt vettem, mert az nem megy síma köszörűn, ahhoz valami földön túli megmagyarázhatatlan technika kell, ezzel igen.
Megélezek egy maréknyi fúrót, visszajön az ára. A leírás alapján pedig védősisakot fogok közbe használni, le ne üssön az elektromos, ill. steiner kristófot a közelébe nem engedem...azt hiszem menni fog. |
Bejelentkezés
Hirdetés |