Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egyenes beszéd. Máshol sem több a minimálbérnél, csak ott többet ígérnek, kevesebbet kap.
Az is írható egy szeggel, csak nagyon aprólékos, kimérni tolómérővel a pillanatnyi frekvenciákat, és felharmonikusait. No meg az előző nem törölhető, így nem veszik el az sem.
Akkor a DJ szakmunkások így keverik a zenét?
Én azt úgy tudom, hogy : Barna medve nyakában Oláh kisebbségi hegedül.
Nem tudom teljesen idevaló-e, de én nagyon jót derültem ezen
40 ezerért árulják by chájna, és két cd olvasó mechanika járatja a lézert. A videó végén amikor körbeforgatják, akkor még az is látszik, hogy a gyári lézer fejre van ráragasztva a munkaasztal. Hihetetlen hogy ilyen házi kendács dolgokat is árulnak!
Nagy kérdés, hogy "o" betű, vagy "0" szám ami utána jön.
Ez nem tartozik a teljes fórumra, legyetek szívesek privátban megbeszélni!
Ez nem egy motoros talyiga?
És azt honnan tudja a süti, hogy most 120 fokban van, vagy 60 fokban? És ha tudja, akkor megmondja-e a cukrásznak?
NEkem felkeltette az érdeklődésem De most komolyan. Mennyi lehet házilag ezt megcsinálni?
Az csak 60 fok. 90° után kiesik a süti a tálból.
Honét lehet tudni, hogy egy feszültségnek békések-e a szándékai? ( A felíratott semmi nem indokolja)
Kábé csak a lézer ami komolyabb értéket képvisel (12k ugyanott), a többit a fiókból is akár. A géphez szerintem ezt a vezérlőt használja 6500-ért. Nagyjából elköltöttünk egy húszast a váz meg lehet mondjuk furnérlap (sicc!).
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2016
Ha nem csapkod maga körül, akkor békés (mint a gomba is akkor ehető, ha nem ugrál mérgében a kalapján )
Hát nem tudom. a motorokat is meg kell venni stb. és mire minden megvan addigra ugyan ott vagyok sajna. a postával még nem is számoltam.
Nézzétek mit találtam egy 1988-ban gyártott nyáklap alján.
Cat.
Bővebben: LinkÉs a válasz
|
Bejelentkezés
Hirdetés |