Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   712 / 983
(#) vzoole hozzászólása Dec 30, 2015 /

(#) Joe_001 válasza vzoole hozzászólására (») Dec 31, 2015 /

Alufólia? Na neeee!
(#) sastas01 válasza Joe_001 hozzászólására (») Dec 31, 2015 1 /

Régóta létezik a technológia. Amerikában ebből páran már meggazdagodtak.
(#) sunside hozzászólása Dec 31, 2015 / 6

Bajban van a Hobbielektronika fórum. Ma találtam az egyik hírportálon az alábbit (kép).
(Bocs Topi, ezt nem tudtam kihagyni)

Mindenkinek Vidám sikerekben gazdag új évet.
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2016

Topi.jpg

(#) Joe_001 válasza sastas01 hozzászólására (») Dec 31, 2015 /

Néhány "szakmai" filmben is láttam már.... PL Ghost Busters.
(#) elektroncso hozzászólása Dec 31, 2015 / 1

(#) sonajkniz válasza elektroncso hozzászólására (») Jan 2, 2016 /

Ez jó!

Én egy kertkapun, egy rotveiler képe alatt az alábbi szöveget láttam:

"Nem veszünk semmit! Nem adunk el semmit!
És nem térünk át semmilyen hitre!
És ezt a kutya is tudja!"
(#) sonajkniz hozzászólása Jan 11, 2016 /

Neten találtam!
Este kipróbálom!
(#) Totottkaposzta24 válasza sonajkniz hozzászólására (») Jan 11, 2016 /

Szegény macsek....
(#) mineral válasza Totottkaposzta24 hozzászólására (») Jan 12, 2016 /

Ne aggódj miatta. Csak melegszik a telefonon/tableten. A szeme pedig a vakutól ilyen.
(#) nagym6 válasza mineral hozzászólására (») Jan 12, 2016 /

Vagy a telefon macska formájú.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 12, 2016 /

Dehogy is. Ez egy új tablet 3D-s kijelzővel.
(#) furko hozzászólása Jan 12, 2016 /

Nem hiszem el hogy nem ismertétek fel! A mellékelt macskának burkolattal ellátott a 2.0-ás változata. Az előző képen épp töltön van, és átváltott infrakamerára.
A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2016
(#) Totottkaposzta24 válasza mineral hozzászólására (») Jan 12, 2016 /

Tudom.
(#) Hp41C hozzászólása Jan 14, 2016 /

Tudtam, hogy a LED világítótestek hatásfoka a legjobb, de nem hittem volna, hogy ennyire: Bővebben: Link
A 13W -os "led izzó" -ban 18 darab egyenként 1.4W -os led van!

13W_LED.JPG

(#) kala1982a hozzászólása Jan 15, 2016 /

Ez kemény:

"Számkódok? Ahova megyünk, ott nincs szükség számkódokra - mármint ha az a hely Oroszországban van, ahol egy meg nem értett zseni rájött, hogy a sokkoló legalább olyan hatékonyan viszi a számzáras ajtókat, mintha bepötyögnéd a számokat."

Bővebben: Link
(#) kala1982a hozzászólása Jan 15, 2016 /

Mennyi okosság, bár a forrasztás nem igazán sikerült neki

(#) djusee válasza kala1982a hozzászólására (») Jan 15, 2016 /

Szia. Gondolom ezután nyilni fog majd topic hogy hogyan épitsek sokkolót elemlámpa testbe.Sok mérges emberke meg nem bírja majd kinyitni az ajtót hogy hazamenjen mert valakik megsokkolták a számzárat. Nade lessz javitani való is.
(#) szamóca hozzászólása Jan 17, 2016 /

(#) mikrokapcsolo válasza szamóca hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Nekem is ez jutott eszembe először!
(#) sonajkniz válasza szamóca hozzászólására (») Jan 17, 2016 / 1

Gyászbeszéd a villanyszerelő főnök temetésén:

"Jó vezető voltál, de most leverted a biztosítékot,
Ezért elföldelünk."
(#) Orbán József hozzászólása Jan 22, 2016 /

Elő, előszó:
Valahol egy érdek és idegfeszítő értekezést láttam, először azt hittem, emberek, de nem!
Alientetek, vagy mi, le leginkább UFO-k...Vagy pufók...?
Elöljáró szó:
Az alábbi történet valós személyekhez, történésekhez abszolúte nem köthető, aki másra gondolna az eléggé elvetemült alkat, vagy más Univerzumból érkezett.

UFO köz ¾ 7

Nem hirtelen történt, fokozatosan. Először kóstolgatták egymást a csillaglények – megannyi agymassza – majd égig érő intelligenciájukra támaszkodva kémlelték egymás tudását, képességeit.
- Miben hiszel – kérdé egyik agymuflontól a másik – nehogy gyere az ősi homouzionnal, az idő eldöntötte, ez a nyerő, régen megírták, gyorsabban lehet kimondani, mint a homoiuziont, valami emberi tragédiából való, ismerős?
- Nem, nem tanulmányozok földi tudósításokat, uncsi és borítékolom az egészet előre. Meg pont hiányoztam a suliból, amikor vettük...
- Azt is cselből csinálod, hogy eltartottnak álcázod magad egy jobb sorsra érdemes földi családban?
- Na ja, ha elkezdenék bármit csinálni, úgyis kiderülne, balfékségem lebuktatna, csak semmi munka! Csavaros erőmmel, ilyen agyi izével kordában tartom őket, PH érték feletti befolyásom teljesen kiteljesedett. Ennél többre az én fajtám nem is vágyik és nem is képes. Meg minek?
- Ne szívass, tudom, nem holmi lúgosságról nyefegsz, a Puhányok Halmazát érted, ahol teljes hatalmat nyertél. Hogy csinálod?
- Legfontosabb, valódi fizikai megtestesülésemet elkendőzöm a legtöbb földi halandó előtt, bár néha az ujjamra szorul egy talált, üres sörösdoboz és rendszertelenül keringek egy másik üstök, tökösless körül, aki hasonlóan hozzám, megtévesztésben tartja a PH-ékat… Tevecsapkodónak álcázza magát, de igazából az evés a mániája, szerintem szakácsnak képzeli magát.
- ...és mi lesz az eseményhorizonton? Kijössz? Van még egy jegyem. Megnézzük a fekete lyukat?
- Onnét jöttem…Bár némi optikai csalódást okozott, az univerzum, féreglyuk (?) állandó tágulást érzékeltem és – meg is írtam valami csillagközi deszkakerítésre a földi dalba rejtve – „Rózsa bokorban jöttem a világra…” hátra néztem, hát az anyám… mindenit, fekete lyuk volt az akárki meglássa!
- Én szerintem meg valaki csak képzel minket, mit mondasz erre? Nem lehet, hogy Bolyaival mondva – Mester, ezen a pályán a párhuzamosok egyike, ahol én szaladok, sokkal hosszabb?
- Ki ez a Bolyai, focista?
- Az.
- Na most tulajdonképpen minek is vagyunk mi itt? Sok-sok infót átbeszéltünk eddig is és neked is más jött ki a végén, meg nekem is, hogy lehet az?
- Elismerem a tiéd jóval büdösebb, de az én kupacom hegyesebb – a fenébe, nem konyul a teteje? Várj, gyorsan számításaimba mélyedek, a biológiai személyi számítógépnél intelligensebb úgyse lesz, aszongya három meg négy az…szerda. Tegyük ezt egy n egyenletbe, így azt mondom, akármit dugtál, hat!
- Fene a képed, snóbliban tényleg jobb vagy…várj, majd jól megfenyítelek a Halmazba, csak várok a megfelelő alkalomra…Ezt most tényleg hangosan kimondtam…? Pedig csak gondolni akartam, nem érdekes.
- Te, találjunk már fel valami újat, na???
- Mégis, mire gondolsz? Az nem úgy van! Eleve hibás, űrökörnyál!
- A te anyádat, te piszok, úgy rúgnálak hogyis híjjákon, ha az lenne neked…
- Áááá, ez is volt már. Menjünk, aludjuk le a csillagot az égről, majd holnap ennél is elmélyültebbek leszünk, rendben?
- … és azt ismered: Lánkád e dáde – ahogy az ősi szanszkrit bányászló oldalára festve találták…?
- Azt nem, de itt ez a nájlonacskó, szereztem a hazámnak egy földi unikumot, szuvenírt, vigyázok, le ne eresszen.
- Mi van benne, hol szerezted?
- Ősi barlangot fedeztem fel, eltorlaszolta a 6:20-as tektonikai földmozgás, így érintetlenül itt van, de nem mutathatom meg.
- Mert, miakórság az, ahogy Lófej köd Alsón mondják?
- Az utolsó dinoszóru halálhörgése, ebben a acskóban fogtam fel.
- Akkor most ki a bolo’ magácska, vagy én kegyességem?
- Aki hallgat, olvas minket, he!
-

Epilóg

Ezeket az UFO-kat azt hihetnők, könnyen felismerhetjük, egy frászt!
Teljes a mimikri, az álcázás. Ezek is úgy váltak el, mint az emberek szoktak, ki fogna gyanút, ha hallja a búcsúzójukat – Na csá, aludj jól és kakilj sündisznót… Köszi, holnap folytatjuk és Te is!
Aztán egyáltalán nem is csodálkozom, hogy az elmúlt éjjel is UFO-t hallottam. Hallom – de nehéz földi fogalmakkal leírnom – közeledik valami és azt telepatiálja egy megafonból, szinte maga elé, sugallja: - Akkumulátor…akkumulátorok…használt akkumulátort veszek!
Majd női hangra vált: - Asszonyok! Itt a tollfelvásároló! Kacsatoll, libatoll, hagyaték tollat veszek! Itt a kocsinál azonnal átvételre kerül a sor! (Ez nagy bukta egyébként, mert nem a tollat veszik ezek szerint, hanem a sorokat, vigyázzon mindenki!!!)
Ahogy közeledik a Valami, kitisztul az üzenet, tulajdonképpen a platós teherautón neon felirat, tisztán hallom: - Haszonvas átvétel, hátul az udvarban, Aldebaran, Fő ucca kettő.
… és mintha a platón egy vörös, bagzó kanmacskát centrifugálna valaki… A szomszéd mindig éber kutyája vérfagyasztó csendben marad…Férfiasan bevallom, féltem.
Nem is mertem felébredni, csak késő reggel.

Lejegyezte:
Én
(#) pinter63 hozzászólása Jan 31, 2016 / 1

Üdv Mindenkinek

Ez tényleg ilyen vagy ez csak a videónak szól ?
(#) Remci válasza pinter63 hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Ez a "Mit nem szabad kezdőknek se" videósított változata
(#) mikrokapcsolo válasza pinter63 hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Ezt csak a videónak csinálja. Bővebben: Link
(#) Gery78 válasza pinter63 hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Dög unalmas lenne, ha nem vinne bele egy kis humort. Meg jobban meg is marad, ha "váratlan" dolgok történnek a videóban. Nem igaz?
(#) antikzsolt válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Jan 31, 2016 /

Ennek nem kellene élni Sok angyal túlórázik nála tutira.
(#) Gigapixel hozzászólása Feb 1, 2016 /

Sziasztok,
1990 körül, Blaha Lujza téri pavilonok, karácsonyi vásár.
Műszaki cikkeket árusító bódé.
Fiatal, lelkes tizenéves eladó srác. (Én sem voltam sokkal több)
Audiokazettákról beszélgettünk - ezeket (is) árulta.
Mondom neki, nem szeretem a 90 perces kazettákat, mert abban hosszabb ezért vékonyabb a szalag, nem strapabíró.
Erre Ő: Ezt már megoldották, ma már nem vékonyabb a szalag a 90 percesben sem.
Még egyszer próbálkoztam: lehetetlen, hogy ne legyen hosszabb és ezért vékonyabb,
mint a 60 percesben.
Erre Ő: De higgyem el, hogy nem vékonyabb a szalag a 90 percesben sem.
- Tovább nem vitatkoztam.
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2016
(#) kala1982a hozzászólása Feb 3, 2016 / 2

Műhelyi melegentartó. Bővebben: Link
(#) szamóca hozzászólása Feb 3, 2016 /

Lehet egyezkedni.

munka.png

Következő: »»   712 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem