Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
És rögtön keletkezett volna egy időparadoxon, melynek következtében zavar keletkezett volna az erőben...
Nem is világított, a sötétséget nyelte el...
![]()
De sok ember fejére ráirányítanám, hogy szívja ki belőlük a sötétséget.
Gyerekek, most buheráltam egy hűtőkompresszort (terveim vannak vele)
Nem indult be, szétkaptam a csatlakozóját (3 érintkezős) kicseréltem a gombelemet új 3 voltosra, mert teljesen lemerült (rámértem voltmérővel) de csak durrant egy nagyot mikor bedugtam. Mit rontottam el? ![]()
Az első hiba volt, hogy kellő tudás nélkül hozzákezdtél. Oda CSAK unipoláris elemet lett volna szabad tenni mivel a hűtőkompresszor értelemszerüen kettős üzemü: belül hűt, kivül fűt. Remélem nem lett bajod a durranástól.
Lehet, hogy túl erős volt az elem, visszaszólt a hálózadba, és Pakson újrainstallálta az uránium rudakat.
Valahogy visszalahetne nézni a villanyóráról mennyit tápáltam vissza a hálózatba?
Valahogy megpróbálom behajtani a szolgáltatótól ![]()
Persze, hogy vissza lehet nézni. Ez az alapja az ELMŰ felé történő korrekt elszámolásnak!
A visszatáplált energiát, a hátulján jelzi ki az LCD display.
Akkor én nem is tudnék velük elszámolni?
Nekem még hagyományos órám van. Mert ha nem, én bizony nem fogok nekik energiát eladni!
Nem gondoltam volna, hogy a kínaiak ennyire előre tartanak a drótnélküli energiaátvitelben. 400W PC táp és tökéletesen működik.
Szétszedtem a csodatrafót, és bár eddig sem értettem a fojtók méretezéséhez, de most teljesen úgy érzem hiába töltöttem éveket az iskolapadban.
![]()
Biztos vagyok benne, hogy az a 3db laposvas teremt egyensúlyt az erőben. (A gravitációsban biztos
![]()
Ez kamu....
![]()
Ez kérek szépen az igazi passzív PFC.
Aki hungarocellt ragasztgat a szoba sarkába, az nekem ne mondja, hogy + negyed kilo vas semmilyen hatással nincs a táp hatásfokára ![]()
![]() ![]() Értem én, mAgas labda volt. Eladó a vas? Hátha letudnám koppintani. A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2015
Nem merem eladni. Mi van, ha az is hamis és a belseje meg arany. Még aranyhamisítási ügybe keverednék.
![]()
Pedig megvettem volna aranyáron. De ha nem eladó, tudomásul vettem..
![]()
Az egyébként mi lenne? már szedtem szét pár tápot és volt ilyen pici trafó szerű valami aminek csak egy tekercse van, mi célt szolgál? más tápokba nincs ilyen.
Üdv
Bizalomnövelő. Ha nehéz, "van benne anyag", akkor tutira megbízható. Hasonlót találtam már kártyaolvasóban.
Ha van vezeték benne, akor egy egyszerű tekercs is lehet, nem feltétlen dummy alkatrész. A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2015
Két öreg beszélget a parki padon és amíg nézik a csajokat az egyik megszólal
Hát látod barátom ezt is megértük má meg mit ? hát a szekszuális forradalmat de mit ér a forradalom fegyver nélkül !
A program nem viccelt! "Does this file exist?" eldöntendő kérdés, de csak "OK" gomb van! Ezt vajon hogyan gondolta?
![]()
Ez van, ha nőket is alkalmaznak szoftverfejlesztőnek.
![]()
Miért az örök klasszikus számomra :számítógép indulása ,ha nincs billentyűzet, nyomja meg az F1 billentyűt. Vagy a Windows telepítés során legalábbis régen a számítógép újra indul ablakocska folyamatjelzővel. Ott is csak ok gomb van.
Win98 idoszakban futottam bele a halozati kartya telepitesekor, hogy : "kivan kapcsolodni az internetre, hogy letoltse a legujabb drivert?" ........xd
Amikor jelszavat kérek, és az a válasz, hogy: "Mahatma", akkor tudom hogy éppen Indiában van a helpesdk
![]()
Ez kb olyan, mint amikor G(áttekinthetetlen)mailon kapok egy üzenetet, hogy "ismerős neked XYZ"? odabökök (tudom, kiről van szó) és jééé... se egy oké gomb, igen, vagy pörsze.
//itt megjegyezném,, hogy nyilván bennem van a hiba, mert az ilyesmire 15 másodpercnél többet nem áldozok ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |