Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2556 / 3607
(#) Topi válasza Robin2 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Szia!

Öt egymást követő negatív szavazat (pozitív szavazat nélkül) automatikusan eltünteti a hozzászólást. Az így eltüntetett hozzászólások figyelve vannak, igény esetén vissza is van hozva, ha kell, ám általában erre nincsen szükség.
Személyes sérelmek problémakör azzal van "megnehezítve", hogy mind a pozitív, mind pedig a negatív szavazatok személyenként tárolódnak, tehát nem tud ugyan azon felhasználó ötször mondjuk negatívan értékelni egy adott hozzászólást
(#) Topi válasza Ge Lee hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Már a hozzászólásom megírása előtt sötétebb lett egy árnyalattal a háttér, (persze a cache-elések még késleltethetik a változást)
(#) Kovidivi válasza Topi hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Tehát csak a szövegdoboz háttere. Nekem tetszik. Szerintem mehet még sötétebbre. Ha nem követem a témát, észre sem vettem volna.
(#) zolika60 válasza Topi hozzászólására (») Márc 10, 2016 / 1

Idézet:
„Informális jelleggel mondom csupán, de továbbra is ugyan olyan tempóban történik a moderálás mint korábban, a moderáció oroszlán részét végző moderátorok továbbra is tevékenyek.”
Szerintem ez nem így van. Amíg mondjuk köbzoli moderált sokkal gyorsabb reakciók voltak egy moderálási kérelemre, de a szokásos helyesírás, személyeskedésbe forduló marakodások, felesleges új téma nyitása dolgok is gyorsabban voltak észlelve. Elég sokat vagyok fent az oldalon, ezt biztosan látod. Nekem statisztikám nincs erről, csak érzésem és az ezt mondja. Egyébként nem értek egyet azzal, hogy nem lehet tudni ki moderál és már azt sem, hogy miért. A "leszavazás" gomb jó dolog, de nem nagyon vettem észre a használatát. A statisztikát erről is csak te látod.
Ja igen. A szövegdoboz szürkítése jó ötlet.
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2016
(#) granpa válasza Topi hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Ennyi árnyalás jó! Máshol tapasztalt sötétítés miatt berzenkedtem (ott nem volt ilyen finom lépcső). Amúgy a moderálás lehetne szigorúbb (és gyorsabb).
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2016
(#) pjg hozzászólása Márc 11, 2016 /

Szeretném megkérdezni, használja e valaki a SketchUp Pro nevű programot. Gyorsan meg kellene tanulnom a használatát és elakadtam.
(#) szamóca válasza granpa hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Ha csak javítja a hibákat, helyreteszi a hsz-kat, akkor egy lágyszívű, lagymatag senki.
Ha a moderátor bekeményít, akkor egy SS-Oberscharführer, és jön a lincselés, anyázás, napi szintű fenyegető levelezés, megkereslek, megöllek stb..
Nem mindenki tud folyamatosan a gép előtt ülni. Ha három műszakban melózol, és van úgy, hogy az ember a gyakori hétvégi tizenkettőzések után kerül csak a gép elé.
Rettentő hálás megbízatás egyébként.
(#) granpa válasza szamóca hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Jó, a gyorsabbat csak úgy mondtam, tudom mi a helyzet. Néha (ha van rá idő) kellene némi szigorú(bb), figyelmeztetős poszt, a notóriusoknak: kisbetűs mondatkezdés, írásjelek nem használata, rendszeresen előforduló helyesírási hibák; pl. egyeNlőre.
Amúgy legmagasabb köszönetem a munkátokért!
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Márc 11, 2016 / 1

Be, ki, le, fel, meg, el át, rá ... stb. Nekem ezektől (ezek helytelen használatától) borzolódik a hátam.
(#) szamóca válasza granpa hozzászólására (») Márc 11, 2016 / 2

A minap egy illető, (friss reges) beírásában kijavítottam a hibákat. Nem vette a lapot. Moderátorként beidéztem a szabályzat idevágó passzusát. Tojt rá. Kiírtam, hogy addig nem jelenik meg hozzászólása, amíg nem tartja be a szabályokat. (egyébként ezt továbbra is alkalmazni fogom) A válasza "töröljetek innen, erre nekem nincs szükségem". És egyre több sajnos az igénytelen ember, akivel nap mint nap küzdened kell.
Egyébkén nem mi vagyunk az egyetlen fórum, aki a helyesírásra ügyel. Van egy topik a PH-n, (asztalos fórum) ahol is igen komolyan veszik a topiklakók a helyesírást, és keményen helyreteszik az igénytelen emberkéket.

Láttam: dicséret érte! Az ilyenek egyénekre itt semmi szükség.
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Mi ez a PH? Érdekelne az asztalos fórum.
Sajnos nem csak az igénytelenség az oka a helytelenül írásnak. A tanulók egy része mérhetetlenül buta. Csoda, hogy letudja írni a nevét. Nekem az üti ki a biztosítékot, amikor egy diák minden érettségi tantárgyból fel van mentve az értékelés alól. Középiskolában!

Csak Neked.

face.jpg

(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Az a Pecsét Helye! Amit arcára kap, ki nem illeszkedik!
Engem is érdekel a faipar.

'Ekkorát' csak 'brahiból' lehet írni!
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Szakközépben az egyik diáktársam megkérdezte a tesitanárt, hogy a sportköri tagságiban az aláírás (Lu..... Mihály) alatt mi az a PH. ? Gondolkodik, majd rávágja "Lu..... Mihály p..a hajcsár.

Anno, ehhez csak négy(féle) tanulmányi versenyen kellet az első 10-ben lenni. Nem sűrűn volt ilyen, de nálunk megesett.

No ezek nem a tudásuk miatt, illetve a nem tudásuk miatt nem értékelhetők. Régen a gyogyóba jártak volna. (Gyógypedagógia)
(#) nagym6 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Nagyon hasznos az ilyen szelekció. A HE tulajdonosának abszolút egyéni döntése -és felelőssége is- a színvonal valamilyen szintű igénye, és -szerintem- nekünk tagoknak is. Valakik elvégzik ezt a kellemetlen munkát, mi pedig kényelmesen használjuk ezt a fórumot.
(#) szamóca válasza pjg hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Az első, rettenet! A többiben is van 1-2 'erős'. Nem hiszem, hogy van moderátoruk.
(#) szamóca válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Élég sokan használják a mod.kérelmet manapság, ami nagy segítség nekünk, hiszen itt halmozottan igaz a több szem, többet lát elv.

Olyan szinten nem moderálnak mint mi. Ez olyan, mint a KRESZ-ben a kerékpáros lehet részeg.
Hopp! Megyek is, mert órám van.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Ő a legjobb köztük. Hatalmas segítség a srác.
(#) granpa válasza szamóca hozzászólására (») Márc 11, 2016 / 1

Van köztük egy macerás pali, sűrűn kér moderálást; remélem bírjátok 'cérnával'.
(#) nagym6 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Érdekes lenne, hogy mik vannak. Itt kint nem tudunk semmit, mintha teljesen békés lenne ott bent az élet.
(#) granpa válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Én már régebben felvetettem egy szégyenfal téma létrehozását egyik moderátorunknak, de azt mondta: így is hóhéroznak, stb., akkor biztos nagy veszekedés, sértődés lenne. Pedig legalább a 'nagyobb pengék' megérdemelnék a 'felhoz állítást'.
(#) Kovidivi válasza szamóca hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Nekem is van órám, több is, de ez nem ok arra, hogy menjek!
(#) kaqkk válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

És készül a nyolcadik.
Következő: »»   2556 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem