Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   720 / 978
(#) sunside válasza sunside hozzászólására (») Máj 1, 2016 /

Hoppá, látom másik topikban megelőztek. Jókívánság
(#) Kovidivi hozzászólása Máj 9, 2016 / 1

Találtam egy terméket Ebay-en, ami elég vicces. Bizalomgerjesztő az alkatrészek beültetése
Bővebben: Link

s-l1600.jpg

(#) HA3GX válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 9, 2016 /

Végre valami rendhagyó.
(#) szamóca válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 9, 2016 /

Hányendistáknál az efféle ferdeség, direkte jól hat a hangzásra. Van olyan készülék, ahol a panelt is ferdén ültetik, mert úgy jobb a hang.
(#) elektrorudi válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 9, 2016 /

Igazi Japán dizájn a '60-as évekből. Ez, azokhoz képest egy remekmű. Viszont "azok" még mindig működnek! (hacsak ki nem folyatták benne az elemet)
(#) elektrorudi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 9, 2016 /

Vagy éppen az ellenkezője: minden láb 90,00°-ban meghajtva, a hosszuk egységesen 1,82mm, a vezetékek tökéletesen párhuzamosan vezetve (mekkora marhaság) a készülékház egyetlen alu. többől kimarva. ...és mindezt hallják!
(#) nedudgi válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 9, 2016 /

Nem szeretnék poéngyilkos lenni, de az összeszerelő mentségére szolgáljon, hogy a ferdén szerelt ellenállás direkt így lett odatervezve.
(#) tothbela válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 9, 2016 /

Én is így szoktam szerelni az esetek 0,1 %-ában. Néha teljesen más áramkör van a nyákon, mint azt kitalálták.
(#) Kovidivi válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 9, 2016 /

Az IC-t nem vetted észre, akinek egyik oldala besüllyedt a sárba, és próbál kijönni? A kondi meg bekukucskál a hűtőborda alá, vajon ott mi lehet!
A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2016
(#) Hp41C válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 9, 2016 / 1

Nem kíváncsi, hanem fázós. Abban reménykedik, hogy jó meleg lesz ott egyszer...
(#) Orbán József válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 9, 2016 /

Monszunban a dzsunkán ez is szép teljesítmény, ha sikerül beültetni.
...és valóban, a 70-80-as években az összes távol-keleti termék belseje így nézett ki.
(#) nagym6 válasza Orbán József hozzászólására (») Máj 9, 2016 /

Vagy először forrasztották, utána beültették.
(#) P1251500 hozzászólása Máj 22, 2016 1 /

Íme egy igazi autószerelő!
(#) Bakman válasza P1251500 hozzászólására (») Máj 22, 2016 /

Töltsd fel valahova, pl. YouTube, DropBox, mert a 'D' meghajtódról nem tudjuk lejátszani.
(#) P1251500 válasza Bakman hozzászólására (») Máj 22, 2016 /

Akkor bocsi,ezt nem tudtam,nagyon nem vagyok járatos ebben....
(#) P1251500 hozzászólása Máj 22, 2016 /

Törölve!

Az ilyenektől jó lenne ha tartózkodnál a jövőben! (sz)
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2016
(#) nedudgi válasza P1251500 hozzászólására (») Máj 22, 2016 /

Szégyen, hogy ezt viccesnek, vagy mókásnak találod.
(#) Orbán József válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 23, 2016 /

Őszintén szólva egy régebbi, hasonló kudarcfényes porszívószerelésemnél nem lenne érdemes Kazinczy díjra aspirálnom, e helyett úgy vágtam földhöz, hogy még a motor is tropára ment benne.
(Ja igen, mert 2 percig ugráltam még a darabokon, valamint tiportam is)
Ezzel szemben tavaly sikerült kultúráltan elviselnem a biztosító+szakszervíz véleményét egy villámsérült (mert szerintük nem volt az) TV ügyét telefonon, illetve közölték a diktátumot. Ehhez képest 30 perc múlva a kórházben voltam a mentővel egy futó agyvérzéssel.
Az a 7-8 hónap betegszabi elfutott éstrevétlen, meg a kórházi kezelés, valamint irány a vidám rokkantnyugdíjas élet felé.
Szóval szokták illetlen dolgokra mondani, inkább ez (az...) jöjjön ki, mint a mentő.
C'est la vie.
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2016
(#) nedudgi válasza Orbán József hozzászólására (») Máj 23, 2016 /

Azt egy szóval nem mondtam, hogy nem fordulhat elő olyan szituáció, amikor az ember hosszú lére ereszti a véleményét. A gond ott kezdődik, amikor ez a vicces kategóriába kerül.
(#) zolika60 válasza Orbán József hozzászólására (») Máj 23, 2016 /

Ettől még nem vicces.
(#) Orbán József válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 23, 2016 /

Én (később már) tudok nevetni azon, ami eredetileg egyáltalán nem volt az...
Aki nem tud a sajátján se (idővel) annak úgy kell.
Például a gumipók és én...
(#) nedudgi válasza Orbán József hozzászólására (») Máj 23, 2016 /

Az, hogy tudok nevetni magamon, merőben különbözik az indító linken látottaktól, ami öncélú trágárság. Szerintem egy jótét lélek nyugodtan törölhetné.
(#) SALáta válasza Orbán József hozzászólására (») Máj 23, 2016 /

Nemrég félreálltam, tudtam mi fog történni, a fizika bizony lecsap, erősen és súlyosan. Szóval hallgassunk másokra, ügyes vagy ügyetlen ügynökökre, teszteljünk. A hihetetlen sebesség ötvözve az elképzelhetetlen fordulattal és nyomatékkal megtette a hatását. Meg hát a lehetetlen ÁpÉ , mert ÁpÉ már csak lehetetlen lehet ha elképzelhetetlen nyomaték kell és hihetetlen sebesség. A leggyengébb láncszem - akarom mondani bordásszíj pár - persze eme hihetetlen, lehetetlen és elképzelhetetlen dolgokat bizony nem bírja. Persze mert kicsi, kicsi mint a fél tenyerem darabonként. Annál csak kisebb az a lyuk ahol beférhet a helyére. Mert bizony eme lehetetlen, hihetetlen és elképzelhetetlen dolgokra már véges a türelme, akarom mondani a végtelenítése végessé válik. Mivel ketten vannak és jóban rosszban barátok így mindkettő végessé vált.
Persze mielőtt a "ződ" gomb megnyomása megtörtént volna enyhén félreugrottam. A monitor enyhe reccs után tele lett szép piros üzenetekkel. Aztán jött a java. Nem nem az a Jáwa, sőt a számítógépről ismert jáwa sem hanem a munka java. Először is szerelő kell légy, másodszor tisztítómunkás. És igen harmadszor nőgyógyász, és ha még artista is vagy az sem baj. Mert persze ilyen piciny helyre ilyen nagy szíjat csak nőgyógyász tud behelyezni egy gumiember nyúlékonyságával ötvözve. Aztán ha mindez kész feszítünk, pörgetünk majd jöhet a vissza a maradékot.
Hopsz már megint 2-3 csavar pluszba van. De még működik. Tiszta hülék a mérnökök hogy ennyi fölös csavart beraknak! Pocsékok! Hát ez enélkül a 3 csavar nélkül is kitűnően működik! Legalább ha már pocsékolnak pocsékoljanak a hellyel de csavarral ne! Persze csavarból több van mint helyből szóval akkor hely helyett csavart öntsünk bele többet inkább mint kevesebbet.
Persze az ügynök nem várta meg a rendbetételt. halkan szinte nesztelenül kisuhant az ajtón.
(#) szamóca hozzászólása Máj 25, 2016 /

(#) Orbán József válasza SALáta hozzászólására (») Máj 25, 2016 /

Hasonló elemekkel:
Van egy pár régi barátom, akik Kméten a reptéren tényleges sorkatonailag szolgáltak.
Azt mondták, akárhányszor felújítottak egy MIG-21-est, mindig maradt egy fél vödör csavar, egyebek. És mégis repültek a gépek... Egy másik aki sokkal régebben szolgált ott, ő látott ilyen gépet leszállni holmi szántásra és aztán fel is szállt onnét. Akármilyen csotrogány gépek voltak, a mai korszerű gépek egyike se csinálná Nyugaton utána, hacsak nem helyből szállnak fel...
(#) Joe_001 válasza Orbán József hozzászólására (») Máj 25, 2016 /

Elmondanám a MIG29 kavicsos pályára is le fel száll...
(#) Orbán József válasza Joe_001 hozzászólására (») Máj 26, 2016 /

Egy ideje én egyre jobban szimpatizálok az oroszokkal...
(#) Csupasz válasza Orbán József hozzászólására (») Máj 26, 2016 /

Már a spázban vannak....
(#) nagym6 válasza Csupasz hozzászólására (») Máj 26, 2016 /

Befőzve cseresznye formájában.
(#) granpa válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 26, 2016 /

Mármint 2× lefőzve a cseresznye!
Következő: »»   720 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem