Fórum témák
» Több friss téma |
Az olcsó 16GB-os datatraveler is tud ennyit USB3-on.
Ez meg egy usb-s 1 terás WD a laptopon. Ha olyan a fájl néha 110-el is másol.
Mondom, hogy nem túl gyors az enyém...
A laptopodban a WD meg HDD, azt most ne keverjük ide.
Nálam a külső Toshiba 130-cal megy - pedig elég viharvert a gépem...
Igen, viszi az olyan lemezeket is, de ezt biztos nem lehet valahogy "visszacsinálni"?
De, csak ezt olyannak kell visszaalakítani, aki szokott ilyet csinálni. Nem ismerem a készüléket, lehet, hogy csak ki kell kötni a chipet, mint ahogy pl. a PS1, PS2- nél, de lehet, hogy ennél pl. alkatrészt is módosítottak, mikor megchipelték. Ha visszaalakítják, akkor utána csak a gyári lemezeket fogja vinni.
Hogyan tudom kikapcsolni a minden alkalommal megjelenő figyelmeztetést (Win7), ami minden újonnan letöltött .exe fájl futtatása előtt felugrik? Alkalmanként ki lehet kapcsolni a Tulajdonságok > Biztonság > Tiltás feloldása úton, de macerás.
De lehet, hogy neked a Smart Screen szűrő blokkolja, ahhoz meg itt van egy leírás.
Köszi, ez lesz a megoldás. Az első megoldásod én is megtaláltam régebben, és úgy is van beállítva. Ez a második megoldás nem egészen azon a helyen van, ahogy az MS leírás (lehet, hogy az IE verzió miatt), de találtam egy beállítási helyet:
Internet Explorer > Eszközök > Internetbeállítások > Biztonság > Internet ikon > Egyéni szint > Egyéb > SmartScreen szűrő használata > Letiltás Figyelni fogom, hogy jó lesz ez a megoldás. Remélem...
Amit te szeretnél az is az internet beállításoknál van, de nem a smart screen (nálam az nem is megy) hanem az egyéb-nél a file megnyitásakor lévő kérdést kell kikapcsolni, lásd kép. Nálam is ki van kapcsolva, ezért szines.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2016
Használ még valaki Internet Explorert?
Persze! Firefoxot valamivel le kell tölteni!
Persze, én is azzal szoktam, jogos... (csak én a Chrome -ot) Utána viszont még az ikonját is törlöm. Aztán időnként előveszem, ha fejleszteni kell valami webes dolgot, de ilyenkor mindig bizonyítja, hogy a Microsoftnál még mindig nagy ívben tojnak a webes szabványokra és még mindig el vannak maradva a korszerű webes technológiáktól. Talán az Edge (Win 10-ben) már behozta ezt a hátrányt.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2016
Igen, mindenki, mivel a windows egyes részei is eleve az ie motorján futnak, de ez az a beállítás amúgy nem is az ie része. Az internetbeállításokhoz sem kell megnyitni az explorert ott van a vezérlőpultban.
Amúgy a HP ILO-hoz is ie-t használok, mert csak abban megy a távoli asztali izé.
Az edge a legjobb böngésző amivel eddig találkoztam, de olyan alapvető dolgot sem lehet benne állítani, mint az alapértelmezett letöltési hely vagy mappa. Gyorsabban tudok böngészni vele mint a krómmal vagy a féregfoxszal, de ami nagyon tetszik az az olvasó mód, abból is az igazán szemkímélő.
Nálam a firefox van, de 50 megás net ellenére homokórázik böngészéskor, win7, ha átállnék edge-ra számíthatok rá, hogy ugat a frissítés miatt win10-re?
Tudom egyáltalán érdemben win7 alatt használni? Üdv
Nem vagyok benne biztos, de szerintem az edge nem megy a 7 alatt.
Az Edge csak Win 10 -ben van. Régebbi Windows -ba nem telepíthető.
Nézd meg a feladatkezelőben, hogy mit nyúz 100% -on a Firefox, mikor elindítod. Azt a részét kell fejlesztened a gépnek. De ha annyira régi, hogy még XP volt/van rajta, akkor az már gyakorlatilag elavult gép, nem sokat tudsz vele kezdeni.
Én is azt használom, de vannak azért még árnyoldalai...
Pár példa, hogy mi van még elkurjantva benne: - hobbielektronika.hu oldalon, ha írsz egy hozzászólást, akkor a topikban nem látod azonnal, ahogy ie-ben, vagy ff-ben (ugyan ez az üzenetküldésnél) - Nyomtatáskor nem tudsz olyat választani, hogy kijelölt terület nyomtatása - Plugintámogatás most kezd csak bejönni hozzá, így vannak (banki) oldalak, amiket nem tudsz vele érdemben használni (pl. k&h chipkártyás azonosítása nem megy, csak ie-ből, vagy ff-ből!) - Kivették belőle a csoportosítást, így nem tudsz egyszerre egy csokornyi lapot bezárni (olyat persze tudsz, hogy a jobbra lévők bezárása, vagy mindet egy kivétellel) - Nem találtam benne olyan lehetőséget, hogy rákérdezzen mit csináljon egy letölthető dologgal kattintás után, mindenképpen letölti az alapértelmezett letöltési mappába! - A sávból indított keresésekbe nem szabad pontot, vagy kettőspontot, meg még egy pár karaktert belerakni, mert akkor olyan hülye, hogy URL-nek értelmezi és oda akar navigálni (érdekes, ez ie11-ben jól működik és ha rájön, hogy nem URL, akkor rákeres, itt külön kell kattintani még hozzá) Cserébe azért vannak jó dolgai is + Messzemenőkig gyorsabb, mint pl. a ff jelenlegi változatai + Érdekes mód a HTML5 szabványban most ez a leginkább szabványkövető (változnak a dolgok... Ha pedig a webgl-t mondja valaki, na az még nincs normálisan szabványosítva ) + Még használhatóbb a fejlesztői eszközök menüpont (F12), ami benne van
Látszik, hogy még új fejlesztés. Remélhetőleg kinövi. Csak addigra valószínűleg ez is belassul majd.
Köszi a tippeket, akkor nem erőltetem, amúgyis szerintem szolgáltató a ludas.
Üdv
50 megás netnél nem szabadna sokáig homokóráznia a FF-nak betöltéskor. Még ettől kisebb sebesség is bőven elég általában a böngészéshez. Ellenőrizd le itt az interneted sebességét, meg a feladatkezelőben ellenőrizd, hogy ilyenkor mit terhel meg 100%-ra a böngészés. Ez általában kevés szabad memória, vagy gyenge proci miatt szokott lenni. De lehet oka az is pl. hogy túl sok feladat fut a háttérben.
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2016
Ebben tudna valaki segíteni, vag nem érdemes foglalkozni vele?
Köszi. Ezt is kipróbálom. Minden esetre a Win nagyon megsértődik. Hadd csinálja.
Elméletileg ezért nem működik rajta semmilyen formában az internet és ha visszaalakítják akkor esetleg fog?
Sziasztok
Vam egy hp officejet pro 8500 a910-em és..nem is tudom hol kezdjem -jelentéseket nem, vagy csak nagyon nehezen akar nyomtatni (minden mást igen) -van hogy (ritkán) nem veszi fel a lapot de ha kiveszem a duplexet és visszateszem akkor utána jó szokott lenni -most kezdett olyat hogy nem nagyon tud szineset nyomtatni mert nem fújja rá a festéket pedig van benne.. (Lehet hogy az gond hogy nem eredeti hp patron van benne, meg hogy lejárt az egyik eredeti?) elkezdi az elején pár csíkban felvinni pl a kéket aztàn ott..abbahagyja A nyomtatófejek az állapotjelentés szerint "jók" tehát nem gondolom hogy azzal lenne gond Az érintkezőit is megtisztítottam már, attol jobb lett valamivel Fekete fehéren tökéletesen, gyorsan nyomtat Valakinek valami ötlet?
Tudtok egy oldalt mondani ahol visszaalakítják a ki chippeltetett xbox-ot? (360)
Ugyanott ahol meg is tudják csipelni.
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 550 W-os 80+-os tápom. Ez hajt Egy Fx8320-at 4.7 Ghz-en 1.380 V mellett, illetve egy HD7850-et 1.1 Ghz-en. A 12V-os ág feszültsége multiméterrel mérve is 11.2-re esik vissza, ha komolyan terhelem a gépet. A táp forró levegőt fúj ki, de a hővédelme nem kapcsolta még le. Elég lenne 1 újrakondizás, vagy az már nem segít, kevés ide ez a táp? Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |