Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „A levezetés örömét meghagyom másoknak is.” Idézet: „A pontos válasz: 28/gyök(3) mm=16,16580754 mm sugarú körön helyezhetőek el.” Idézet: „Itt z az elhelyezendő korongok számát jelenti.” Ahol z egész szám, és nem nulla Idézet: „Ahol z egész szám, és nem nulla” Igazából pozitív egész szám, mert nem lehet negatív darab korongunk. Jelöléssel: A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2016
Idézet: „Ahol z egész szám, és nem nulla” ...és sin(2Pi/2z) + k*180 nem lehet egyenlő nullával Bár azon nem fogok gondolkozni mikor teljesülne a feltétel. A feladványra visszatérve, én az alábbi képen látható módon. Igaz nem annyira elegáns és univerzális megoldás, mint mate_x-é. Idézet: „...és sin(2Pi/2z) + k*180 nem lehet egyenlő nullával Bár azon nem fogok gondolkozni mikor teljesülne a feltétel.” Igazad van, ez egyébként pont z=1-nél lenne, szóval az 1-et is ki kell zárni az értelmezési tartományból. Ez logikus is, hiszen egy kört nem lehetne egyenletesen elosztani. A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2016
Heló!
Szerintem Mezei körömvirág (Calendula arvensis) kinézete van. A levelei miatt is gondolom. Habár a sziromlevelek eléggé vékonykák a képeden. De én igazából nem is értek hozzá
Ha meg szinuszt sincs kedved számolni, kihasználva hogy a súlypont a magasságvonal egyharmadánál van: gyök(d2-r2)*2/3.
Nekem a kukásautó a kedvencem, főleg az első sorból, mikor tudom figyelni melyik kapualjban hány kuka van kirakva, a kukások pedig engem szoktak figyelni mikor fogy el a türelmem.
De, pont amiatt van dugó mert mindig arra mész, többed magaddal. Én falun lakom, erre fele sosincs semmilyen dugó, a levegő sem kipufogógáz szagú, trafi sincs csak nagyon ritkán, és azt is rögtön látja az ember, mert fejből tudja hogy napi szinten, melyik faluban, melyik ház előtt milyen színű és típusú autó szokott állni, és az a 2db amivel a jard méreget, egyből kitűnik ebből a "tömegből".
Csak hát ki van találva hogy az ország csak egy fővárosból áll, azon kívül nem létezik semmi, ott vannak munkahelyek, pénz meg miegymás, így ott kell a népnek tobzódni. Részvétem nekik is, meg az országot vezetőknek is. Télen a legjobb, amikor a szállópor koncentrációja 280% körül van, meg a gázok is bőven az eü határértékek felett...
Néha szoktam nézegetni az időképen a szmogtérképet. Arra lettem figyelmes, hogy Székesfehérvár környéke sokszor "szmogosabb" mint Budapest, pl. most is.
Szmogtérkép Tudja valaki, ez mitől van? A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2016
A szmog létrejötte/fennmaradása a levegő mozgásától is függ. Ha nem mozog a levegő, szerintem nagyobb az esély. Mondjuk én a Levegő Munkacsoport és a Greenpeace, meg hasonlók állításait fenntartással kezelem. Annak is háromszor utánanézek, ha azt kérdezik, merre van észak.
Most nem oly rég, rákattintottam az adatlapomra és láttam hogy a pozitív hozzászólásaim száma olyan 60 körüliről visszaesett 32-re. Végül is annyira nem zavar, mert ritkán nézem, csak kíváncsi lettem hogy miért? Kiderült valami a múltamból?
Az enyém is visszaesett, bár nem tudom mennyi volt, de azt hiszem több volt.
Ez semmi. Az az igazi, amikor két késes biztosíték közés "szorul" az egér. Fény, hang és szag, minden mennyiségben.
Egyetértek. GU81 anódkörben különösen zamatos illatok keletkeznek.
Én nem adtam senkinek itt pozitív (na jó negatívat sem) visszajelzést.
Valahogy eszembe sem jutott. Az enyémet sem szoktam nézegetni...
Most nézem, hogy nálam is csökkent a plusszok mértéke. Vagy törlődött valami topik, vagy talán azt tudom elképzelni, hogy minden hozzászólást csak egyszer számolnak még akkor is, ha több mancsot is kapott.
Nekem volt egy villanyszerelő törpenyulam. Csak olyan kábelt rágott el, amiben nem volt áram. Végelgyengülésben múlt ki nyár elején.
Itt vannak nők is?
Két nő ismerősöm is van elektronikus végzettséggel.
Vannak, ha nem is olyan sokan és nem is olyan aktívak mint a fiúk.
Miért a fiúk nem dolgoznak? Szerintem például a Faceizén fordított az arány.
Én a netet így se tudom értelmesen használni. A megszüntetésen gondolkozok. Mára egy hölgyeményt akartam áthívni erre kiderült hogy 7x km-re van.
Nekem volt elektroműszerész tanulóm. Nagyon ügyes volt.
Nekem is van egy villanyszerelő törpenyulam. Blankoni jobban tud mint a stripax de a napokban megrágta kb 100 műnyomópapírnak a szélét így hamarosan vajazom a tepsit (Persze ez csak vicc)
Egy szerencséje van , az hogy törpe , nem elég ebédre az egész családnak ...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |