Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu
 
Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   137 / 172
(#) nedudgi válasza Swindler hozzászólására (») Júl 28, 2016 /
 
A termék címében szereplő 200mA szerintem megkérdőjelezhető.
(#) Swindler válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 28, 2016 /
 
Köszönjük az észrevételt. A hibás tartalom törlésre került.
A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2016
(#) Müszi hozzászólása Júl 28, 2016 /
 
Sziasztok,

Ennek a kis DC motornak a pontos méretei kellenének: Bővebben: Link

Főként a "diameter" fontos számomra, nem egyértelmű, hogy a kerek, vagy a lapos részére vonatkozik eme adat ?

Kérem írjátok meg, a kerek ÉS lapos részek méreteit ! Javításhoz használnám fel, és elég szűkös a hely ahova tenni kell. Minden más mérete nekem megfelel !

üdv: Müszi
(#) Swindler válasza Müszi hozzászólására (») Júl 29, 2016 /
 
Üdv!
Köszönjük az érdeklődést. Feltöltésre került oldalunkra a kérdéses termékre vonatkozó adatlap, mely tartalmazza a többek között a fent említett méreteket is. Bővebben: Link
(#) rascal hozzászólása Aug 1, 2016 /
 
Sziasztok!
Ezt a tápegység IC-k között találtam, de ahogy én látom ez csak egy tranzisztor. 2 SC 5707
(#) Kari55 hozzászólása Aug 1, 2016 /
 
Üdvözletem!
Ellenállás sorozatot, hogyan tudnék rendelni, Pl. az E12-est?

Köszönöm.
(#) Swindler válasza rascal hozzászólására (») Aug 1, 2016 /
 
Köszönjük az észrevétel. Az adatlap javításra került.
(#) kistee hozzászólása Aug 4, 2016 /
 
Sziasztok,

Nemrég vettem tőletek 2 db ilyen kijelzőt. Ma ki akartam próbálni egy próbapanelen és megdöbbenve tapasztaltam, hogy ez a kijelző közös KATÓD-os... nekem közös anódos kijelző kellett volna, és ez a kijelző megfelelőnek látszott.

De nem ti tehettek róla, mert a mellékelt adatlapon is közös anódosként szerepel... most rendelhetek új kijelzőket... van valami mód arra, hogy (árkülönbözet elszámolása mellett) kicseréljük közös anódosra?

Mindenesetre szerintem a terméklapon jelezzétek, hogy az adatlap hibás és a kijelző közös katódos...

Kösz: Tibor
(#) Helios hozzászólása Aug 4, 2016 /
 
Sziasztok!

Létezik Nálatok ilyen RB-1205D DC/DC konverter? Mert én nem találok.
(#) Swindler válasza kistee hozzászólására (») Aug 5, 2016 /
 
Köszönjük észrevételét! Utána járunk a hiba okának, és javítjuk a termék adatlapját. A további ügyintézés miatt ügyfélszolgálatunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2016
(#) Swindler válasza Helios hozzászólására (») Aug 5, 2016 /
 
Köszönjük az érdeklődést! A keresett termék itt rendelhető meg: Link
A termék átlagos beérkezési ideje, rendeléstől számított 6-7 nap.
(#) zenetom hozzászólása Aug 9, 2016 /
 
Hali,
Egy észrevétel:
Itt a PDF nem ennek a termék adatlapjára mutat.
(#) Buvarruha hozzászólása Aug 9, 2016 / 1
 
Üdv

A mult héten hétfőn rendeltem néhány alkatrészt, keddre ért oda az utalás és fel is lett adva postán. Viszont, mint kiderült, kb. sima levélként lett feladva és csak tegnapra (hétfő) érkezett meg. Direkt péntekre ígértem a masina elkészülését amibe kerültek az alkatrészek, mert addigra biztos, hogy megérkezik, de sajnos feneket csináltam ezzel a számból, mert nem érkezett meg. Véleményem szerint teljesen elfogadhatatlan az, hogy majdnem egy hétig tart mire megérkezik néhány alkatrész, ráadásul a postaköltség sem ezt tükrözi! Azért nem a GLS-t választottam, mert mifelénk a GLS-es ember is akkor jön amikor olyan kedve van, az MPL viszont időben érkezik, szintén a múlt héten szerdán adtak fel egy csomagot az MPL-nél 900Ft-ért egy másik webáruházban, ami csütörtökre, tehát másnapra meg is érkezett! Ha már így van feladva egy csomag, legyetek szivesek legalább jelezni ezt a szálítási mód kiválasztásánál!
(#) Swindler válasza zenetom hozzászólására (») Aug 9, 2016 / 1
 
Köszönjük az észrevételt! Az érintett adatlapot lecseréltük.
(#) Swindler válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Üdv!
Sajnálattal értesültünk a problémáról. Mindemellett, tájékoztatni szeretnénk, hogy az Ön által rendeléskor a küldeményhez választott szállítási forma - az oldalunkon logóval együtt feltüntetett - Magyar Posta volt, nem pedig az MPL Futárszolgálat -ez utóbbi jelenleg nem elérhető opció az oldalon. Két külön szolgáltatásról lévén szó, a kiszállítási idők is eltérhetnek ennél a két módozatnál.

Postán feladott csomagjainkat minden esetben ajánlott küldeményekként indítjuk útjukra, - a szóban forgó küldeményt is - így lehetőség nyílik azok nyomon követésére a feladástól egészen a kézbesítésig. A Magyar Posta által megszabott szállítási időkről a www.posta.hu oldalon tájékozódhat.

A megrendelések feldolgozását a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk teljesíteni, ám sajnos függetlenül attól, hogy kollégáink másnapra feldolgozzák és a szállítónak átadják a csomagot, az adott küldési módhoz tartozó szállítási időre nincs ráhatásunk.
Több kiszállítási lehetőséget is elérhetővé tettünk oldalunkon, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet, mind ár-érték, mind szállítási idő tekintetében. Amennyiben a szállítási időkkel és lehetőségekkel kapcsolatban kérdése van, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz (info@hestore.hu), kollégáink készséggel ismertetik az egyes szállítási opciókkal kapcsolatos információkat.
(#) Buvarruha válasza Swindler hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Amikor érdeklődtem, hogy mi a helyzet a csomaggal, kaptam egy számot amit a posta rendszere nem tudott értelmezni, majd felvettem a kapcsolatot a postával és szerintem fogalmuk nem volt arról, hogy merre van a csomag, mert csak annyit mondtak, hogy az ilyen küldemény 3-5 munkanap mire megérkezik és pont., tehát követni biztos, hogy nem lehetett a csomagot. Sajnos egyik sem jó ár-értékű, A sprinter olcsó, mégis elsőnek ér oda mindenhova, de nincs ilyen lehetőség, a trans-o-flex el egykor szerződésben is voltam és velük sincs gond, és a DPD szintén rendben van, viszont a GLS ritkán ér ide másnapra és, ha jól emlékszem a legdrágább a futárcégek közül, tehát sajnos nem érzem, hogy lenne jó ár/érték arányú megoldás. Mindegy, ez van.
(#) Topi válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Személyes véleményként jegyzem meg a hozzászólásod ezen részére:
Idézet:
„kaptam egy számot amit a posta rendszere nem tudott értelmezni, majd felvettem a kapcsolatot a postával és szerintem fogalmuk nem volt arról, hogy merre van a csomag”


Sajnos nem egyedi ez a postai reakció még könyvelt küldemény esetén is, HESTORE-tól teljesen függetlenül. Egyébként pont azért fizet az emberfia pluszban a könyvelt küldemény szolgáltatásért a postán, hogy a csomag könyvelve és nyomkövetve legyen. Nagy hanggal reklámozza, hogy "Visszakereshetőség, megbízhatóság". Lásd: Bővebben: Posta.hu / AJÁNLOTT

A HESTORE tapasztalatom szerint azon kevés webáruházak egyike, akik egyáltalán még felkínálják a posta lehetőségét az ügyfeleknek, pont a Tiedhez hasonló igények miatt (akik nem szeretnék a GLS-t választani), mert a magyarországi webáruházak nagyon-nagyon kis százalékának van türelme és kapacitása bevállalni a lassú és elhagyott csomagokat. Lássuk be, kiváló kézbesítési szolgáltatást jelenleg kizárólag futárcégekkel lehet megvalósítani.

Mindamellett szintén személyes megjegyzésként felvetném, hogy az általad említett eset a GLS-sel ("akkor jön amikor olyan kedve van"), semmiképp sem normális, ez mindenképp jelzendő észrevétel a GLS felé.
(#) Buvarruha válasza Topi hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Soha nem volt még olyan, hogy ne működött volna a nyomkövetés a postánál, viszont a GLS-nél már annál inkább, a multkor 2 nappal az átvétel után jelezte a nyomkövetés náluk, hogy átvéve. Pár éve azt hiszem volt már ebből cirkusz a GLS-nél, mert egy helyi céghez mindennap jön, viszont két utcával arrébb nem volt hajlandó beugrani a futár, pedig már csak átvételre várt a követés szerint. Az valami idióta volt álandóan huppogott a zene a kocsiban és ész nélkül nyomta a dudát, ha megérkezett, de odacsörögni nem volt hajlandó.
(#) gernerakos hozzászólása Aug 14, 2016 /
 
Üdv!
Ez a doboz: Bővebben: Link semmiképpen sem elérhető?
Mindenképpen 100mm magas kéne...
(#) Sanyesz5 hozzászólása Aug 15, 2016 /
 
Sziasztok!

Érdeklődnék ha valami állapota "Elérhető" több száz db, akkor az belső raktárban van, elméletileg nem kell rá várni?
(#) Frankye válasza Sanyesz5 hozzászólására (») Aug 16, 2016 /
 
Nem feltétlenül belső raktárban van. Ha raktárkészlet van valamiből, az általában azt jelenti, hogy nem kell (túl sokat) várni rá, legfeljebb 1-2 napot. Általában.
(#) Topi válasza Sanyesz5 hozzászólására (») Aug 16, 2016 /
 
Az adott tétel ismeretében az ügyfélszolgálat keresendő meg a kérdéssel.
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Aug 16, 2016 1 /
 
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a TP4056-al szerelt Li-ion töltő modul mellet esetleg kapható lenne a csak maga a chip? (TP4056)
(#) Swindler válasza gernerakos hozzászólására (») Aug 16, 2016 /
 
Köszönjük az érdeklődést. A gyártó cégnél augusztusban nyári leállást tartanak. Az érintett termék várhatóan jövőhónap elejétől lesz ismét rendelhető.
(#) Swindler válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 16, 2016 /
 
Köszönjük az érdeklődést. A keresett termék itt rendelhető meg: Link
(#) Sanyesz5 válasza Frankye hozzászólására (») Aug 16, 2016 /
 
Konkrétan ő érdekelne:

Bővebben: Link
(#) Zoli_bácsi válasza Swindler hozzászólására (») Aug 16, 2016 /
 
Na ezért kedvelem a boltot. A rugalmasság, a nyitottság mintapéldája.

Bocsánat, elfelejtettem még egy termék felől érdeklődni: 18650-es akkumulátorhoz való elemtartó, ami nyákba forrasztható. Olyat találtam, ami - hogy is mondjam - "SMD" kivitelű. "Lábas " elemtartót keresek. (single, 1x18650)

Köszönöm, hamarosan vásárolok.
(#) Sanyesz5 hozzászólása Aug 16, 2016 /
 
Sziasztok!

Valóban nagyon korrektek le a kalappal, de javasolnám hogy az elérhető darabszámnál legyen feltüntetbe hogy külső/belső raktár. Sokkal átláthatóbb lenne, mert így csak annyit láttam én is hogy elérhető 209 db, viszont 4 nap mire ideér.
A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2016
(#) Karma1 hozzászólása Aug 19, 2016 /
 
üdv! Gondoltam szólok hogy az UT 132 C NEM mér kapacitást, rendesen megszívtam ugyanis az oldalon azt írta a multi méter tulajdonságai közt hogy mér kapacitást, megrendeltem át vettem és most látom hogy nem mér...(mindössze ezen funkció miatt vettem, gyakorlatilag 4500ft a kukába )
(#) proba válasza Karma1 hozzászólására (») Aug 19, 2016 /
 
A képen nem is látszik ez a méréshatár. Egyébként 8 napon belül szerintem visszaküldhetnéd. (bár úgy dupla postaköltség és nincs semmid, így meg legalább van valamid)
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2016
Következő: »»   137 / 172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem