Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   184 / 199
(#) lacib hozzászólása Aug 3, 2016 /

Ha nem leszünk sokan.. egy korsóra mindenki a vendégem ..
(#) Gafly válasza lacib hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Bakker, hazafelé el kell mennem megnézni, hogy hol van a közelben kocsma
Merthogy iskolában nem piálunk és cigizünk...

Személy szerint nekem (eddig) két konkrét vállalásom van: mate_x -nek egy sör, velegii-nek villamostól (oda) vezetés.
(#) zosza18 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Ez komoly? Se sör, se cigi ott?
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Aug 3, 2016 /

Nem emlékszem, hogy említve lett volna, büfé lesz a helyszínen?
(#) Gafly válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Idézet:
„említve lett volna, büfé lesz a helyszínen”

Idézet a jelentkezési lapról:
•Egy főre étkezés, pincepörkölt savanyúsággal, az iskola éttermében
•Ital fogyasztás (bubis ásványvíz)
Értelmezésem szerint: Éhen és szomjan nem fog halni senki, berúgni mint állat, csak hozott anyagból/külső segitséggel (nem javasolt)
(#) zosza18 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Én arra értettem, hogy sört lehet-e inni és cigizni. Értelem szerűen a cigizést nem a terembe gondoltam. Egy jó sör mellett jól el lehet beszélgetni, berugni nem hinném, hogy bárki is akarna. Én amikor voltam, akkor vittem is magammal, meg vettem is még ott a büfébe vagy mibe, jól esik az, kikapcsolódik az ember. Ha sikerül mennünk(2-en), akkor ez nekünk "nyaralás" lesz, ami sörrel jár.
(#) Zoli_bácsi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Gabi...

Olvasni tudok. Én konkrétan büfét kérdeztem. Honnan veszed hogy a büfé szó hallatán rögtön a "berúgni" szóra gondolok? Nyilván nem fogunk éhen, szomjan halni, de egy büfé (kávé, üdítő, édesség, stb) jó ha van egy találkozón. Szerintem nem utolsó szempont.
(#) Zoli_bácsi válasza zosza18 hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Ezzel a gondolattal egyébként egyetértek.
(#) Gafly válasza zosza18 hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Iskolában cigizni nem lehet. Bejárattól is 5 méteren túl (törvény szerint). Nem tudok kivételről
A többiről pedig a szervezők (aki nem én vagyok) tudnak nyilatkozni...
Én annyit tudok tenni, hogy hazafelé arra megyek, és körbejárom az épületet, hol van kocsma/cukrászda a közelben, és az mennyire "gáz"...
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2016
(#) Zoli_bácsi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

No és mi a helyzet az iskola büféjével? (ha van az iskolának büféje, akkor az az üzemeltetőnek is haszon lenne) Természetesen alkohol mentes büfé.
(#) BEMcorp válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Kérdés, megéri-e neki újra beüzemelni mindent 1 napért.
Mondjuk ,így utólag belegondolva, csak 1-2 hűtőt kell bekapcsolni, szóval akár...
(#) Zoli_bácsi válasza BEMcorp hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Pontosan.
(#) Norberto válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 3, 2016 / 1

Fejemet ráteszem, hogy nem találtok a nyári szünetben olyan iskolai büfést, aki egy fél napért kinyit.

Ez már a tárgyhoz tartozik, nem lesz törlésre jelölve, erről most lehet beszélnem? Szívből gratulálok annak és üdvözlöm a le- és felmenőit, aki a mikrofonos téma pár hsz-ét törlésre jelölte, nagyon nagy, félelmetesen hosszú, kb. 6 hsz-ból álló flémtől sikerült így megmentenie az emberiséget... számomra ez már a nonszensz és érthetetlen kategória...
(#) Topi hozzászólása Aug 3, 2016 / 1

Ma újabb egyeztetés történt, számos részletet tovább pontosítottunk. Hamarosan egy ismertetőt is kiadunk:
- Hol lehet autóval behajtani (lehet parkolni az iskola területén belül)
- Hol lesz az esemény
- Hol van az étkező
- Ki lesz táblázva / jelölve merre kell majd ott menni.
- Hol lehet ki és bemenni az udvar részre
- Milyen szabályokat kell betartani (pl. dohányzás kapcsán)
- Hol lesz a "büfé". Igen.

Büfé: Aki az étkezést biztosítja a találkozóra, ő nem mellesleg húsgolyós foodtruckot üzemeltet. Az itt kibontakozott aggodalom miatt megkértük, hogy hozza el a foodtruck-os csapatát is.
A három-fázis áramvételezés intézése folyamatban van a teherautóhoz, ha mindent sikerül elintézni, akkor lesz foodtruck nagyon finom kajákkal is, hideg üdítőkkel is, a kaja előtt-után.
Példásan tettre kész és segítőkész az Egressy csapata, szóval szinte biztosra vehető, hogy az áram kérdés elgördül a büfékocsi pedig begurul majd
(#) rockersrac válasza Topi hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

De ahogy elnézem kb minden másban mondhatni azonnal álltak rendelkezésre. Minden gördülékenyen ment, nem úgy mint a Bókay kertben...
(#) granpa válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Ott is jól ment minden, míg a finnyás teniszezők orrát nem piszkálta a kajaillat. Valamint ezek tudják magukról, hogy taplók, és csak urizálásból ütögetnek; hogy meri őket zavarni egy jókedvű, (mentálisan is) egészséges társaság. Szerintem ők is szívesebben jöttek volna kajálni, de az olyan snassz. A jelenlevők természetesen kivételek.
(#) szikorapéter válasza granpa hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Az a finom illat ami ott terjengett még a labdát is elcsavarta az üst felé.
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Ígéretemhez híven ismét elmentem, kissé alaposabb szemrevételezésre. Íme a tapasztalataim.
- Iskola létezik, bár a bejárat az Angol utcából van. Ez persze nem átverés, hiszen sarok telek.
- Parkolást illetően az Angol utcában, az iskola után van egy nagyobb parkoló, remélhetőleg üres helyekkel. Korán kelőknek az iskola oldalánál is lehet.
- Ami az udvarra beállást illeti, két kapu is van. De szerintem még ha mindkettőt kinyitják nekünk, akkor sem kell hozzá vérmes reményeket fűzni. Jó ha a szervezők, a "kajások", és az "ipari méretben" börzézők bejutnak. Különösen ha mi is akarunk szabad levegőn lenni.
- Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, villamos Egressy tér, stb. Onnan kicsi séta.
- Kaja ügyben a közelben (egy BKV megállón sugarú körben) van kínai önkiszolgáló (jó!), kis bolt (több), nagy bolt (szupermarket), girosos, nagy mekkdonálds, ha a HE catering kevésnek bizonyulna (amit eléggé valószínűtlen). Éhen halástól nem kell tehát tartani.
- Kocsma viszont csak egy van, az is eléggé határeset (a Nagy Lajoson, a girosos és a kínai közé ékelődve. Kint egy asztal, belül lehet még kettő is akár...). Normális "piálási lehetőség" az Örs vezér terén van, de ha én már odáig elmegyek, akkor utána már nem megyek vissza, inkább húzok haza...
(#) jani1987 válasza granpa hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Ki emlékszik arra mit szóltam be nekik?
(#) Sam Seed válasza granpa hozzászólására (») Aug 3, 2016 / 2

Kälmän. Olyat föztel tavaly, hogy kitiltottäk az egesz HE-t a környekröl. Ez mär rajtad marad. MEg a söröm is, amire sajnos iden nemtudsz meginvitälni.
(#) Alkotó válasza granpa hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Itt már szokás a teniszezőket globálisan söpredéknek titulálni (pontosabban tapló, urizálásból ütögetőknek). De Én mint érintett, ezt nem tartom jónak. Ebben a körben is vannak jó arcok, és rosszak is. Sőt ez éppen egy olyan csoport, ahol általában egészen különleges emberek verődnek össze, akiknél szinte a játék az egyetlen kapcsolódási pont, mégis megértik egymást.
Magamon kívül, én szinte csak totálisan értelmes játékosokkal futok össze, akikkel élmény minden együtt töltött másodperc.
Pláne elgondolkodtató, mikor olyanok nyilatkoznak, akik még nem próbálta ki milyen fizikai és mentális terhelést tud jelenteni a tenisz.
(#) Temela válasza Alkotó hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Most akkor kell vinni teniszütőket? (első HE találkozóm lesz, ha lesz, de azt hittem volna, hogy tenisz a téma... )
(#) Alkotó válasza Temela hozzászólására (») Aug 3, 2016 / 2

Ha velem akarsz játszani/találkozni, akkor nem ez az alkalmas időpont. Én nem leszek ott a találkozón, mert köztudottan nem vagyok sem barátságos, sem jó fej.
(#) granpa válasza Alkotó hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Sajnos valóban így (is) van: Én is ismerek "jó arcokat" a teniszben, de a tapasztalatom zöme negatív. Sajnos ide lehet sorolni jó-néhány "kerékpározót" is. Amúgy pont eszembe jutottál, mert valamikor említetted, hogy szoktál teniszezni. Nem akartam senkit megbántani, de még mindig bögyömben van a tavalyi. Ezért is írtam: "jelenlevők kivételek".
(#) Alkotó válasza granpa hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

Egyáltalán nem haragszom, csak a sok becsmérlő szó miatt, kellett egy vélemény a másik oldalról is.
Van egy olyan halvány emlékem, hogy talán Topi is műveli a játéknak ezt a nemes formáját
(#) granpa válasza Alkotó hozzászólására (») Aug 3, 2016 /

És még néhányan; csak nem merik bevallani
(#) Topi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 4, 2016 / 1

Mint mondtam, a parkolast pontosan megbeszeltuk az iskola vezetesevel. Meg van, honnan kell behajtani, melyik utcabol, melyik kapun. Ezt legyszi ne kutyuld meg, hamarosan kiadjuk a terkepet es leirast is, es azt kell kovetni.
(#) Zoli_bácsi válasza Alkotó hozzászólására (») Aug 4, 2016 /

Idézet:
„köztudottan nem vagyok sem barátságos, sem jó fej.”

Itt a fórumon, a hozzászólásaidból pont az ellenkezője érződik.
(#) Gafly válasza Topi hozzászólására (») Aug 4, 2016 /

Idézet:
„Meg van, honnan kell behajtani, melyik utcabol, melyik kapun. Ezt legyszi ne kutyuld meg, hamarosan kiadjuk a terkepet es leirast is, es azt kell kovetni.”

Nem "kutyulási" szándékom volt, hanem segitési
Ettől még akár igaz is lehet, hogy az Angol utcában van az iskola után nagy parkoló, a közelben meg kocsma nincs
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2016
(#) illesoszkar válasza Alkotó hozzászólására (») Aug 4, 2016 /

Véleményem a Teniszezőkről ! Én nem nagyon teniszeztem de egy biztos aki nem teniszezett és le akarna játszani egy partit,nem elég hogy simán vesztene de lehet infarktust is kaphatna.Mert ez egy akkora fizikai megterhelés mint ha egy teherautót rakna meg sóderral.A mentális teherről meg ne is beszéljünk,óriási az is . Nem hiába sok orvos is teniszezik hogy szinten tartsa az izmait szervezetét.De ők normálisan fokozatosan mennek bele. Ezenkivűl nagyon jó agy torna is.következtetés és hirtelen reagálás stb.
Éppen ezért aki szerintem fikázza a teniszezőket,vegyen egy ütőt álljon be és utána álljon a tükör elé és magyarázza el a szembelévőnek milyen tájékozatlan .
A lehetőség mindenkinek adott a képességéhez is adott.
Baráti üdvözletem
Következő: »»   184 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem