Fórum témák
» Több friss téma |
hát lényegében igen, mert bevan építve minden, inditásgátló,risztó kürtje, a risztónak a jelző ledje is, meg a biztosítékja,kapcsolója, + a csati is amibe ez mind bele megy. Multkro direktre zártam minden lábat mindennel 1esével, és a közpotni zár ki-be,risztó kürtje,indexek, inditásgátló is működik, csak nincs meg az ami a csati végére kell a vezérlőegysége....most nemtudom h kivették vagy nem rakták bele, de nekem az kéne
![]() Idézet: „Multkro direktre zártam minden lábat mindennel 1esével,” Reméltem, hogy amikor először írtad félreértettem... ![]() Akkor te most gombhoz keresel kabátot? Volt egy bekötött rendszered, de kivették a riasztót úgy, hogy lehúzták a csatiját. Nekik van most egy használhatatlan riasztójuk, neked meg egy maradékod... Minden vezeték ott van, ennyi előnyöd lehet, de mindet meg kell cimkézni...és újrahuzalozni egy másik riasztóhoz. A csatlakozó alapján venni egy ugyanolyan riasztót művészet lesz...
Sziasztok!
2008-as Swifthez szeretnék elektromos bekötési rajzot, riasztót szeretnék bekötni, ahhoz kellene. Aki tud legyen szíves segítsen. Köszönettel, Sándor
Sziasztok!
Tudná valaki, hogyan kell leszedni az új Suzuki első ajtókárpitot? Fent van két kitolós patent, de alul nem látok semmit. Köszi előre is. Sándor
Szia!
Nekem 2005-ös swift-em van annál a kárpitot két csavar fogja a behúzónál és az ajtónyitónál, alul végig patentok vannak. Nem törős fajta de jobb ha melegbe szeded szét a hideg nem biztos, hogy segít. Meghúzod az alját és lejön, nagyon ne húzd el csak ha a csatlakozókat szét húztad. Kettő is van. A felső résznél kiakasztod az üveg mellől és ennyi. Üdv: Gábor
Köszönöm szépen a segítséged, én is gyanítottam, hogy alul patentok vannak, nem mertem meghúzni annyira tart, pedig a csavarokat is kivettem.
Az ablaknyitónál lévő fém keretet nem kell kivenni külön, és az ablaknyitógomb is egybe jön le a kárpittal? Szép napot. Sándor
Szia!
Igen egybe jön le minden, ezért írtam, hogy amikor a patentok engednek akkor kb egy 10 cm-ed van hogy a csatlakozókat lehúzd, onnan tehető a hátsóülésre nincs vele gond ![]() Milyen évjáratú a gép? Üdv: Gábor
Szia!
Bocs, hogy csak most válaszolok, elfoglalt voltam. Szóval, 2008-as évjárat. A régebbi Suzukiról van fent szerelési tanácsadó, ott a kilincs az külön kivehető. Azért kérdeztem rá, hogy itt csak a patentok, illetve 2-2 csavar fogja az egészet. Próbáltam már, csak nem mertem nagyon feszegetni, erősen tart. Köszi még egyszer, és BUÉK neked is. Sándor ui. Egyébként villamossági rajzot be tudnék valahol szerezni?
Szia!
Azért kérdeztem mert 2005-ös -höz van némi letöltött anyagom. Üdv: Gábor
Szia Gábor!
Talán elküldhetnéd a letöltött anyagod, hátha tudnám használni. Esetleg ide: sandornyari@freemail.hu Köszi, szép estét. Sándor
Szia!
Óriás levélként tudom küldeni remélem megérkezik. Üdv: Gábor
Sziasztok! Olyan problemem lenne hogy Suzuki Swift immobilisert szeretnek kiiktatni mert a magneses kapcsoloja eltort es nem mukodik. Tudna valaki egy villamossagi szerelot ajanlani? Gondolom otthon ez elegge maceras dolog lenne? A segitseget elore is koszonom
Sziasztok!! Szeretném a segítségeteket kérni! A sx4-esben egy Selca 6.78s tipusú riasztó van.
az autó saját kulcsát használja a ki-be kapcsoláshoz. Tudja-e valaki hogy lehet belőle kiprogramozni a feszültségesés figyelést? Nem lehet semmi bekapcsolva hagyva az autóban mert riaszt mit egy őrült. Esetleg valami más megoldásnak is örülnék. ( Riasztó cserére most nincs pénzem, ezt most ne javasold) Előre is köszönöm!! Üdvözlettel. helo
Sziasztok!
Suzuki Swift 2008-s centrálzár hol műkszik, hol nem. Bentről nyomógombról, kulccsal a zárban működik, viszont távról mostanában csak ritkán. Úgy kezdte, hogy csak az egyik kulcsról működött, a másik kulcsról már nem nagyon, viszont most már egyik kulcsról sem hajlandó távról működni.akkut cseréltem a nyomókban, mégse. Ha valakinek lenne valami ötlete azt megköszönném. Olvastam itt, hasonló hozzászólásokat, ott a kábel kötegre adtak tippet, lehet ez az enyémnél is, a fentiek tükrében? Köszönöm előre is. Riasztó nincs az autóban, gyári minden. Üdv, Sándor A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2016
Talán először a távirányítóval kellene kezdeni. LED van rajta? Világít amikor nyomod? Kapd szét és mérd meg a gombot, zár-e? Zárd rövidre kívülről! Működteti? A gombok a használattól és az oxidációtól tönkremennek.
Köszönöm szépen a tanácsot, megfogadtam és jó lett. Szóval az egyik kulcsnál nyomógomb karbantartást végeztem, a másik kulcs akkuja volt lemerülve, pedig újat raktam bele, mégis rossz volt.
Köszönöm a tanácsot nagyon. Szép estét.
Szervusztok!
Öcsém Suzukijában Piranha riasztó van. Újabban nem nagyon akar reagálni a távirányítójára (elemcsere volt). Mi lehet a baja? Felületesen átnézve, semmi kivetnivaló nem látszik.
És ezt honnan tudjuk mi? A kérdés mellé kellene pár infó... pl. a "nem nagyon akar reagálni" kevéssé műszaki megfogalmazás... főleg tőled, aki régi darab vagy már az oldalon és a szakmában...
Régebben többször leírtam pl. a TV-s RF próbát, bár manapság egy kicsit már nehézkesebb a mostani TV-kel ezt megjátszani, de kevés embernek van egyéb 433MHz mérési lehetősége. A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2016
Felületesen átnézve: nem szedtük szét ripityomra, nem mértünk ki minden alkatrészt.Van, hogy néhány méterről is működik, van, hogy odatartva (rátéve) sem, aztán egyszer csak reagál.
Közben megjött a kiegészítésed; van öcsémnek régi TV-je, kipróbáltatom vele. A leírásodat megkeresem (bár keresésben még mindig gyenge vagyok). A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2016
Amikor nem veszi a jelet, akkor is villog a LED (ha van rajta)?
Ezt nem kérdeztem tőle. Telefonon nehézkes, de majd átmegyek hozzá.
Igen fontos infó, elsőre ezt kellene megnézni. Ettől függ, hogy a gomb rakoncátlankodik, esetleg ahhoz köthető repedt fólia, forrasztás, vagy halódó furatgalván, így a táp nem kapcsolódik... vagy a továbbiakban lehet RF probléma.
Írtam neki, majd megírja, mi a helyzet.
Közben eltűnt a h.sz.-em
![]()
Azért az gyanús, hogy mindkettő nem megy...esetleg a vevővel lenne gond? A riasztó antenna vezetéke nem érhet testre véletlenül? Ahogy rázkódik az autó, vagy úgy áll meg, hogy igen, vagy nem, így vagy tud venni, vagy süket...
Ha a LED világít, akkor átad, ott nem lehet hiba.
Mármint a gombnál nem lehet a hiba, RF-nél még lehet, csak gyanús, hogy mindkettőnél ezt csinálja...
Elnézést, pár nap szünet volt. A minap oldalba lökte egy suttyó a Margit-hídon, lehet, hogy azóta nem működik. Megkérdezem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |