Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
- Jean kifutott a tej!
- Az lehetetlen uram, hiszen most jöttem be, és csukva volt az ajtó.
- Itt vannak a fagyosszentek uram!
- Akkor küldje be őket Jean!
Utolsó mondatok:
Feltaláltam a vízhűtéses tápegységet... Ez a készülék tökelétesen földelt... Hé, ez a kijelző miért számol visszafelé? Papa, miért nem emeli fel a mágnes ezt a floppy-t? És akkor szerinted hová kellett volna bedugni a porszívót? Szerintem a fekete színű a nulla. Nézd, simán megfogomMmMm... Tehát a zöld-sárgában van a 220V, és ez a fekete a védőföld... Ezek mind szigetelve vannak... Persze! Lenyomtam a kismegszakítót... Ha a fehéret ide kötöd, akkor nem ráz meg.
A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából.
- Minek bőgsz te gyerek? - kérdi az apja. - Fizikából kaptam egy karót, mert nem tudtam egy olasz fizikus első nevét, akiről a feszültséget nevezték el! Valamilyen Volta. - Hülye gyerek, hát Dzsontra-Volta!
Katonaságnál az őrmester a bakák előtt járkál fel-alá.
Megáll az egyik előtt, és megkérdezi: - Magának mi a foglalkozása? - Villamosmérnök, uram. A tiszt lassan végignéz a katonán, és így szól: - Hát én fel nem ülnék arra a villamosra, amit maga tervez!
Kiképzéskor az újonc nem érti, hogy a rakéta kilövése után miért nem megy bele a víz a tengeralattjáró kilövő csövébe. Az őrmester bölcsen közli:
- Azért nem folyik be, mert a hermetikus zár nem engedi. - Mi az a hermetikus zár? - Fingottál már fürdés közben? - Jelentem, fingottam. - És belement a víz a seggedbe? - Jelentem nem. - Látod. Ez a hermetikus zár.
"Hát én fel nem ülnék arra a villamosra, amit maga tervez!"
![]() ![]() ![]()
A katonaságban híre jár annak, hogy az ezredes feleségét az újoncok sorra természetbeli szolgáltatásokra használják! Az ezredes fülébe is eljut és úgydönt, hogy felhelyez a feleségének egy pengét, majd akkor kiderül ki a bűnös!
Másnap az ezredes: - Újoncok sorakozó! Gatyákat le! Megy végik a soron, mindenkinek szét van vágva a szerszáma kivéve a gazsinak nem! Mire az ezredes: - Gazsi! Te vagy az egyetlen aki nem d.gta meg a feleségem! Gratulálok! Gazsi: - Köfönöm ulam!
Székely bácsit kérdi a néprajzos.
-Bátyám, tudna nekem vicces történetet mesélni? -Hogyne, fiam. Egyszer elveszett a szomszéd kecskéje. -És mi történt? -Összegyűltünk, mi férfiak a kocsma előtt, mindenki egy liter pálinkával, megittuk, azt megkerestük a nagyerdőbe. Mikor megtaláltuk, mindegyikünk jól meg..ta, azt hazahoztuk, azt odaadtuk a szomszédnak. -Hát ez jó. Mesélne még egy hasonlót? -Hogyne, fiam. Egyszer elveszett egy másik szomszéd felesége a nagyerdőbe. -És mi történt? -Összegyűltünk, mi férfiak a kocsma előtt, mindenki egy liter pálinkával, megittuk, azt megkerestük a nagyerdőbe. Mikor megtaláltuk, mindegyikünk jól meg..ta, azt hazahoztuk, azt odaadtuk a szomszédnak. -Hát ez is jó. Mesélne most egy szomorút is? Hogyne, fiam. Egyszer én is elvesztem a nagyerdőbe....
Láttam már ezt a végfokot itt a hobbielektronikán, amikor az volt a cél, hogy űbereljék egymást az erősítős topicban...
![]() Ott ha jól emlékszem Pafi mester azt állította, hogy kb csak füstgépnek lenne alkalmas ez a kapcsolás. Valahogy úgy fogalmazott, hogy "nagyot füstöl (koppan) aztán elhallgat".
Már sokat megnéztem de nem mindegyik olyan jó.
Eddig am itetszett: White and Nerdy Ebay Amish paradise
Hát ez az utolsó elég erősen.
![]() Szerencsére azért a White and Nerdy nem.
szia.
nem tudod véletlenül mi a neve annak a kétkerekü járgánynak ami a White and Nerdy klipp-ben van? ![]() vagy ha valaki tudja akkor sugja meg nekem ![]()
nem. legalábbis még nem
![]() ![]()
ha nyerek a lotton akor veszek belöle kettöt
![]() ![]()
az averda egyébként hogyan működik?? hogyhogy nem esik hasra vele az ember, vagy potyog le róla ha ad egy kövérgázt???
![]()
Én is mindig ezt mondom csak az a baj hogy nem lottózok
![]()
Majd kifizetem a számlát ha nyerek a lottón.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |