Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
- Jean kifutott a tej!
- Az lehetetlen uram, hiszen most jöttem be, és csukva volt az ajtó.
- Itt vannak a fagyosszentek uram!
- Akkor küldje be őket Jean!
Utolsó mondatok:
Feltaláltam a vízhűtéses tápegységet... Ez a készülék tökelétesen földelt... Hé, ez a kijelző miért számol visszafelé? Papa, miért nem emeli fel a mágnes ezt a floppy-t? És akkor szerinted hová kellett volna bedugni a porszívót? Szerintem a fekete színű a nulla. Nézd, simán megfogomMmMm... Tehát a zöld-sárgában van a 220V, és ez a fekete a védőföld... Ezek mind szigetelve vannak... Persze! Lenyomtam a kismegszakítót... Ha a fehéret ide kötöd, akkor nem ráz meg.
A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából.
- Minek bőgsz te gyerek? - kérdi az apja. - Fizikából kaptam egy karót, mert nem tudtam egy olasz fizikus első nevét, akiről a feszültséget nevezték el! Valamilyen Volta. - Hülye gyerek, hát Dzsontra-Volta!
Katonaságnál az őrmester a bakák előtt járkál fel-alá.
Megáll az egyik előtt, és megkérdezi: - Magának mi a foglalkozása? - Villamosmérnök, uram. A tiszt lassan végignéz a katonán, és így szól: - Hát én fel nem ülnék arra a villamosra, amit maga tervez!
Kiképzéskor az újonc nem érti, hogy a rakéta kilövése után miért nem megy bele a víz a tengeralattjáró kilövő csövébe. Az őrmester bölcsen közli:
- Azért nem folyik be, mert a hermetikus zár nem engedi. - Mi az a hermetikus zár? - Fingottál már fürdés közben? - Jelentem, fingottam. - És belement a víz a seggedbe? - Jelentem nem. - Látod. Ez a hermetikus zár.
"Hát én fel nem ülnék arra a villamosra, amit maga tervez!"
A katonaságban híre jár annak, hogy az ezredes feleségét az újoncok sorra természetbeli szolgáltatásokra használják! Az ezredes fülébe is eljut és úgydönt, hogy felhelyez a feleségének egy pengét, majd akkor kiderül ki a bűnös!
Másnap az ezredes: - Újoncok sorakozó! Gatyákat le! Megy végik a soron, mindenkinek szét van vágva a szerszáma kivéve a gazsinak nem! Mire az ezredes: - Gazsi! Te vagy az egyetlen aki nem d.gta meg a feleségem! Gratulálok! Gazsi: - Köfönöm ulam!
Székely bácsit kérdi a néprajzos.
-Bátyám, tudna nekem vicces történetet mesélni? -Hogyne, fiam. Egyszer elveszett a szomszéd kecskéje. -És mi történt? -Összegyűltünk, mi férfiak a kocsma előtt, mindenki egy liter pálinkával, megittuk, azt megkerestük a nagyerdőbe. Mikor megtaláltuk, mindegyikünk jól meg..ta, azt hazahoztuk, azt odaadtuk a szomszédnak. -Hát ez jó. Mesélne még egy hasonlót? -Hogyne, fiam. Egyszer elveszett egy másik szomszéd felesége a nagyerdőbe. -És mi történt? -Összegyűltünk, mi férfiak a kocsma előtt, mindenki egy liter pálinkával, megittuk, azt megkerestük a nagyerdőbe. Mikor megtaláltuk, mindegyikünk jól meg..ta, azt hazahoztuk, azt odaadtuk a szomszédnak. -Hát ez is jó. Mesélne most egy szomorút is? Hogyne, fiam. Egyszer én is elvesztem a nagyerdőbe....
Láttam már ezt a végfokot itt a hobbielektronikán, amikor az volt a cél, hogy űbereljék egymást az erősítős topicban...
Ott ha jól emlékszem Pafi mester azt állította, hogy kb csak füstgépnek lenne alkalmas ez a kapcsolás. Valahogy úgy fogalmazott, hogy "nagyot füstöl (koppan) aztán elhallgat".
Már sokat megnéztem de nem mindegyik olyan jó.
Eddig am itetszett: White and Nerdy Ebay Amish paradise
Hát ez az utolsó elég erősen.
Szerencsére azért a White and Nerdy nem.
szia.
nem tudod véletlenül mi a neve annak a kétkerekü járgánynak ami a White and Nerdy klipp-ben van? vagy ha valaki tudja akkor sugja meg nekem
nem. legalábbis még nem csak nem tudom a nevét.meg érdekelne a müködése és felépitése
ha nyerek a lotton akor veszek belöle kettöt picit huzos az ára.legalábbis nekem
az averda egyébként hogyan működik?? hogyhogy nem esik hasra vele az ember, vagy potyog le róla ha ad egy kövérgázt???
Én is mindig ezt mondom csak az a baj hogy nem lottózok
|
Bejelentkezés
Hirdetés |