Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2623 / 3611
(#) botesz válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Vagy teszel róla hogy kinyiffanjon és akkor kicserélik. Pl egy kis túlfesszel megküldöd azt aztmondják villámkár....ennyi.Már megérte a gari.
(#) Buvarruha válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Nem mindet és nem mindíg, nekem sikerült néhány éve magától eltűnt a szemölcsöm (azt okozza a HPV ugye, amiről szó volt) pedig azóta volt már durván legyengülve az immunrendszerem meg mindenem.
(#) pjg válasza kameleon2 hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Olyan büdös, hogy minden nő elkerül. Így nem kell használni a szerszámot.
(#) pjg válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

A garancia lejárta után fog kipurcanni. Azért mernek rá vállalni, mert tudják meddig tart az élete.
(#) pjg válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Az nem szemölcs. Herpesz. Van akinek a farkán, van kinek a nunáján jön ki. Na az rossz lehet.
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
(#) Buvarruha válasza pjg hozzászólására (») Aug 10, 2016 / 1

Vagy azt tudják, hogy mi fog megdögleni és még belefér a plusz garancia árába és még keresnek is vele egy picit.
(#) pjg válasza botesz hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

A villám kár nem garanciális. Azt a biztosítónál kell rendezni.
(#) botesz válasza pjg hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

De a plusz gari amit veszel rá az biztosítás....

Szerintem mint garancia vállalást értékesítik.

Tessék:Bővebben: Link

Idézet:
„készülék gyári garanciaidőn túli belső meghibásodása, valamint a készüléket a hazaszállítás, beüzemelés során ért károsodások esetén

Honlapunk tájékoztató jellegű, nem tartalmazza a termékkel kapcsolatos valamennyi információt.”

Legyen.... A biztosítókkal szkeptikus vagyok.

Idézet:
„A biztosítókkal szkeptikus vagyok.”

Én is ezért nincs is biztosításom.

Lakásra van, mert sorházban bármikor bekattanhat valamelyik hülye szomszéd és magára robbantja a házat. Mikor beköltöztünk, egy szélvihar betörte az összes ablak üvegét. Meg egyszer baba...tt a szomszéd házba a villám. Az elvitt egy TV-t, egy számítógépet, meg a Cisco routert.
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
(#) dolf hozzászólása Aug 10, 2016 /

Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy lehet a torrent tanyára meghívót szerezni?
Köszi

Arra persze nekünk is van.Ilyen kütyükre nincsen mert alapól sose veszek új cuccot...legalábbis háztartási gépet biztosan nem.
(#) Buvarruha válasza botesz hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Épp akartam kérdezni, hogy honnan ez az infó, de azért mert van ilyen amit a kereskedők intéznek, még nem mindegyik ilyen, van, amit a gyártó vállal és regisztrálni kell a terméket náluk.
(#) botesz válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Igen a gyártó 5-10 évet vállal a motorra.Ami általában inverteres.Gondolhatod mikor megy tönkre....sose...az elektronikája viszont annál inkább.Egyébként ez ilyen promóció szokott lenni legalábbis whirlpoolnál.
(#) Frankye válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Nézd meg, melyik hozzászólásodra reagáltam.
(#) Ge Lee válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Pl. TV vagy hasonlók esetén úgy működik ez a plusz "gari", hogy odaviszed, majd szétkapják és írnak róla egy szép szakértői értekezést, hogy xy proci lábainál ismeretlen eredetű folyadék nyomai láthatók, ezért a pluszban vásárolt garancia nem érvényesíthető. A vásárlónak kellene bebizonyítani az ellenkezőjét, ő meg nem fogja tudni, szóval egyértelmű pénzbehajtás.
(#) Buvarruha válasza Ge Lee hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Na ez az infó honnan származik?
(#) zolika60 válasza Ge Lee hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Hallottam én már ellenkező előjelű történetet. Egy ismerősöm a garancia lejárta előtt a tesla tekerccsel kezelte a laptopját és ki is cserélték. Pontosabban az árát kapta vissza, mert az a típus már nem volt forgalomban.
(#) Buvarruha válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Szerintem az a történet egy az egyben butaság.
(#) zolika60 válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Saját maga mesélte el. Egyébként azt gondolsz róla amit akarsz.
(#) Ge Lee válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Olyantól akihez eztán elvitték és ő megjavította (LCD TV volt).
(#) Buvarruha válasza Ge Lee hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Egy egész példa, nem semmi. Ráadásul ismerve a felhasználókat, nem lepődnék meg, ha jogos lett volna a visszautasítás...
(#) Ge Lee válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Igen, olyan is van, helye meg eladója válogatja. Van egy haverom aki már vagy 10 éve nem vett telefont, mégis mindig új van neki. Nincs szüksége okosságra, elég neki a 3-4 ezer Ft-os telefon is. Megveszi a tuskóban, üti vágja, tele van fém, vas, meg cementporral, aztán néhány hónap után visszaviszi hogy recseg a hangszóró, meg van hogy nem is szól, nem hallja a hívót. Ügyfélszolgálatnál a hölgyike elkéri tőle, hogy akkor próbáljuk ki, megállapítja hogy valóban úgy van.
Menjen és válasszon helyette egy másikat - mondja.
(#) gkari válasza pjg hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

A szemölcs, herpesz is vírustól van, de ezek különbözők, valamint a HPV (human papilloma vírus - ezellen már van vakcina) egy harmadik. Ma már léteznek vírusellenes gyógyszerek is, nemcsak megelőző védöoltások is.
(#) kala1982a válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 11, 2016 / 1

Tüszős mandula gyulladásra az orvos ajánlotta a fokhagymás pirítóst. Magas vérnyomásra is ajánlották, fokhagyma kapszulát is. Vírusos betegségek ellen lehet nem a legjobb, de immunrendszer erősítő hatást is emlegetnek vele kapcsolatban... Bővebben: Link
(#) Stewe válasza kala1982a hozzászólására (») Aug 11, 2016 / 1

Persze hogy ajánlott, nagyon jó immunerősítő, és koncentráltan tartalmaz a szervezet működéséhez és öntisztulásához szükséges anyagokat, de semmiképp sem gyógymód.
Konkrétan a mandulagyulladás pedig már egy immunreakció, vagyis nem betegség hanem tünet.
(#) Lucifer hozzászólása Aug 11, 2016 /

Nem aktív véletlenül valaki itt?
http://www.sonsivri.to

Itt kellene kommentelni a meghívást:
http://www.sonsivri.to/forum/index.php?topic=62736.0
Következő: »»   2623 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem