Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vagy teszel róla hogy kinyiffanjon és akkor kicserélik.
![]()
Nem mindet és nem mindíg, nekem sikerült néhány éve magától eltűnt a szemölcsöm (azt okozza a HPV ugye, amiről szó volt) pedig azóta volt már durván legyengülve az immunrendszerem meg mindenem.
![]()
Olyan büdös, hogy minden nő elkerül. Így nem kell használni a szerszámot.
![]()
A garancia lejárta után fog kipurcanni. Azért mernek rá vállalni, mert tudják meddig tart az élete.
Az nem szemölcs. Herpesz. Van akinek a farkán, van kinek a nunáján jön ki. Na az rossz lehet.
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
Vagy azt tudják, hogy mi fog megdögleni és még belefér a plusz garancia árába és még keresnek is vele egy picit.
![]()
A villám kár nem garanciális. Azt a biztosítónál kell rendezni.
De a plusz gari amit veszel rá az biztosítás....
Szerintem mint garancia vállalást értékesítik.
Tessék:Bővebben: Link
Idézet: „készülék gyári garanciaidőn túli belső meghibásodása, valamint a készüléket a hazaszállítás, beüzemelés során ért károsodások esetén Honlapunk tájékoztató jellegű, nem tartalmazza a termékkel kapcsolatos valamennyi információt.” Legyen.... A biztosítókkal szkeptikus vagyok. Idézet: „A biztosítókkal szkeptikus vagyok.” Én is ezért nincs is biztosításom.
Lakásra van, mert sorházban bármikor bekattanhat valamelyik hülye szomszéd és magára robbantja a házat. Mikor beköltöztünk, egy szélvihar betörte az összes ablak üvegét.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy lehet a torrent tanyára meghívót szerezni? Köszi
Arra persze nekünk is van.Ilyen kütyükre nincsen mert alapól sose veszek új cuccot...legalábbis háztartási gépet biztosan nem.
Épp akartam kérdezni, hogy honnan ez az infó, de azért mert van ilyen amit a kereskedők intéznek, még nem mindegyik ilyen, van, amit a gyártó vállal és regisztrálni kell a terméket náluk.
Igen a gyártó 5-10 évet vállal a motorra.Ami általában inverteres.Gondolhatod mikor megy tönkre....sose...az elektronikája viszont annál inkább.Egyébként ez ilyen promóció szokott lenni legalábbis whirlpoolnál.
Nézd meg, melyik hozzászólásodra reagáltam.
Pl. TV vagy hasonlók esetén úgy működik ez a plusz "gari", hogy odaviszed, majd szétkapják és írnak róla egy szép szakértői értekezést, hogy xy proci lábainál ismeretlen eredetű folyadék nyomai láthatók, ezért a pluszban vásárolt garancia nem érvényesíthető. A vásárlónak kellene bebizonyítani az ellenkezőjét, ő meg nem fogja tudni, szóval egyértelmű pénzbehajtás.
Hallottam én már ellenkező előjelű történetet. Egy ismerősöm a garancia lejárta előtt a tesla tekerccsel kezelte a laptopját és ki is cserélték. Pontosabban az árát kapta vissza, mert az a típus már nem volt forgalomban.
Szerintem az a történet egy az egyben butaság.
Saját maga mesélte el. Egyébként azt gondolsz róla amit akarsz.
Olyantól akihez eztán elvitték és ő megjavította (LCD TV volt).
Egy egész példa, nem semmi.
![]() ![]()
Igen, olyan is van, helye meg eladója válogatja. Van egy haverom aki már vagy 10 éve nem vett telefont, mégis mindig új van neki. Nincs szüksége okosságra, elég neki a 3-4 ezer Ft-os telefon is. Megveszi a tuskóban, üti vágja, tele van fém, vas, meg cementporral, aztán néhány hónap után visszaviszi hogy recseg a hangszóró, meg van hogy nem is szól, nem hallja a hívót. Ügyfélszolgálatnál a hölgyike elkéri tőle, hogy akkor próbáljuk ki, megállapítja hogy valóban úgy van.
Menjen és válasszon helyette egy másikat - mondja.
A szemölcs, herpesz is vírustól van, de ezek különbözők, valamint a HPV (human papilloma vírus - ezellen már van vakcina) egy harmadik. Ma már léteznek vírusellenes gyógyszerek is, nemcsak megelőző védöoltások is.
Tüszős mandula gyulladásra az orvos ajánlotta a fokhagymás pirítóst. Magas vérnyomásra is ajánlották, fokhagyma kapszulát is. Vírusos betegségek ellen lehet nem a legjobb, de immunrendszer erősítő hatást is emlegetnek vele kapcsolatban... Bővebben: Link
Persze hogy ajánlott, nagyon jó immunerősítő, és koncentráltan tartalmaz a szervezet működéséhez és öntisztulásához szükséges anyagokat, de semmiképp sem gyógymód.
Konkrétan a mandulagyulladás pedig már egy immunreakció, vagyis nem betegség hanem tünet.
Nem aktív véletlenül valaki itt?
http://www.sonsivri.to Itt kellene kommentelni a meghívást: http://www.sonsivri.to/forum/index.php?topic=62736.0 |
Bejelentkezés
Hirdetés |