Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
A szanszkrít még megy (úgy-ahogy), de pl. Google Drive nekem kínai; azt sem tudom, eszik, vagy isszák, viszont a fórumot tudom kezelni (nagyjából).
Semmi extra, egy link, rákattintasz, látsz egy táblázatot, amibe beleírsz.
Erről van itt nagyba szó
Próbáld ki, pár tételt már felvittem. Nem egy harmadfokú egyenlet. Megfelelő oszlopokba beírsz, hozzáírsz, javítasz, stb.. Még menteni se kell, automatikus minden.
Ezt magamtól nem találtam volna meg. Köszönöm. A harmadfokú az egyik kedvencem volt.
Örülök, ha segíthettem. Látod, ma is tanultál valamit.
![]()
Sziasztok! Halásztelekről megyek autóval és egyenlőre egyedül. Kb 9h-kor indulok és legkésőbb du. 4-re haza kell érnem. ( "telekocsiszolgálat")
Kérünk szépen, ha nincs ellenedre, tedd meg a felajánlást: Bővebben: Link
Viszek ki a talira eredeti gyári bontatlan Samsung headsetet, 2A-es töltőt, kábelt, jelképes 500ft/db áron csak HE tagoknak.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2016
Ez nagyon jó ötlet volt! Nekem eszembe nem jutott volna. Ez a módszer szerintem nagyon nagy segítség az eszköz/anyag beszerzésben, csere-berében.
Köszönjük Norberto! ![]()
Terv: Újpestről kocsival Puskás Börzére, majd onnan HE talira, kocsival. Ha valakinek van kedve, velem tarthat.
Szia! A Puskás Börzéről a HE találkozóra beszállnék!
Rendben, a részleteket beszéljük meg privátban.
Idézet: „Van alsó korhatár a találkozón való részvételre?” Ilyen nincs tudomásom szerint, ámbár ha nagyon kicsit hozol, akkor ugye Neked kell gondoskodnod a felügyeletről. Ha annyira kicsi, hogy nem eszik meg egy teljes adag pincepörköltet, akkor lehet hogy ingyen is bejöhet ![]() Szerintem ebből még soha nem volt gond...
Ahoy!
Egy töltőre+kábelre már vevő is lennék. Ha a táblázatba beírod, oda is biggyeszthetsz engem.
Köszi, az tiszta sor, hogy én vigyázok rá, csak hogy egyáltalán be lehet menni vele stb. Idén elhatároztam, hogy megyek a találkozóra (először) de rám maradt a gyerkőc hétvégére, így úgy kell intéznem a dolgaimat.
Sebaj, hozd a picit is. Nem lehet elég korán kezdeni a pákázást!
![]()
Sziasztok! Úgy volt, hogy tudnék vinni pár dolgot és kértem asztalt is, de ezúton lemondanám más javára, mert elkeltek közben a dolgaim.
Bővítettem az "igények-felajánlások" listát.
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2016
Sziasztok! Ez lesz az első találkozóm, ezért nem igazán tudom pontosan mi hogyan történik. Az volna a kérdésem a nálam rutinosabbakhoz, hogy volna-e igény csövek tesztelésére, csőgörbék felvételére, illetve úgy általában egy uTracer csőmérő implementáció be/megmutatására? Mert ha igen szívesen kiviszem a uTracer-emet, ha ezt mások is jó ötletnek tartják.
Szia!
Én szívesen megnézném hogyan működik. Esetleg lehetne-e ott párbaválogatni csöveket? A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2016
Szia!
Nagyon jó ötlet, épp lesz egy rakás használt cső, megnézhetjük legalább (melyikkel dobáljuk a macskát).
Szia! Oké, akkor viszem. Természetesen lehet vele párba válogatni.
Szerintem aki megy a HE találkozóra, azt biztosan érdekli a téma legalább egy kicsit...
Szerintem ott az iskolába asztalt találni nem lesz túl nehéz.
Rendben.
![]()
Én 6N8S és GU50-et vinnék, ha jól értem, ahhoz oké. Bár én magasabb Ua val használom a GU50-t, de párba válogatni így is lehet.
Feláron beengedik. Vagy eltekintenek tőle ha tényleg kicsi.
Jöhet mindkettő. GU50 valamivel alacsonyabb Ug-vel (150V), hogy az Ia 200mA alatt maradjon, de párosítani így is tökéletesen lehet. Példák mellékelten.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |