Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Egy kicsit kézzel foghatóbb, működés közben.
Azért nincs átmenet a képek között, mert még lusta voltam megcsinálni a PWM-et (FadeIn FadeOut), meg kíváncsi voltam mit tud 200 MHz meg a prefetch cache.
Hasznos jószág, én is építettem, használom is. Viszont én kivezettem az összes kimenetet, így sok más célra is használható.
Köszönöm.
TOSHIBA deck doboza volt, paneleket dobozhoz méretezve kényelmesen elfért benne. A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2016
Igazán követendő példa. A szerelhetősége és az áttekinthető belvilág.
Ez bitang gyors. Igaz, én csak 16f877-el 20MHz-en hajtom ugyanezt a kijelzőt, de iszonyat lassú. Kb 1 mp míg betöltök egy képet. Mondjuk sokat lassít az SPI eeprom, amiben tárolom a bmp-t.
Nekem is terv lesz a későbbiekben nem belső Flash-be tárolni a képeket, de SQI DMA-n keresztül fog menni a beolvasás ami azért gyorsabb mint egy SPI EEPROM, meg nálam a kijelző nem IO-ról megy hanem PMP-ről így az RW/RD lábakat nekem nem is kell piszkálni megy hw-sen.
Sziasztok!
Építettem egy 3D nyomtatót, ami egy Prusa i3 Rework. (külön vettem mindent hozzá, nem KIT) Köszönöm mindenkinek, aki segített!
Még kép:
Grat jól néz ki!
Csak kár érte, hogyha jól látom arduino hajtja (nem az AVR-el van a baj és semmi bántás csak személyes vélemény).
Nagyon szép. Szinte már érzem a ZEN-t rajta
Szép munka!
Megkérdezhetem mennyiből jött ki?
Köszi!
Nem számoltam, de kb 60 ezernél nem volt több!
Kollégám 90000 ért vett gyárit, és utólag még költött jobb csapágyakra.
Akkor így is 30000 -el beljebb vagy, és volt egy jó projekted!
Azért ezen is van még mit csiszolni!
MiniPovBővebben: Link
Kezdődik az iskola,egykis szórakozás még belefért a fiam örült neki A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2016
Én nem annyira mert privát videó nem engedi megnézni....
Privát a videó, így csak te láthatod. Tedd nyilvánossá vagy listázatlanná.
Ügyes vagy.
Már csak az USB csatlakozó hiányzik róla, úgy stabilabb lenne, nem kellene vigyázni a kábellel, hogy letépd a forrpontokat.
Köszi!
Jogos a felvetés... a következőt pendrive tokba szeretném majd beletaposni.
Sikerült üzemképessé tennem egy L1-3 (USSR) csőmérőt, és csináltam hozzá egy adaptert rimlock, kosaras, magnoval, acélcső, novál foglalatokkal.Az irodalom "Jogis..." honlapján található.
A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2016
Én most két darab EMG 1833-t élesztek, szintén csövezős szándékkal, szép darabot szedtél össze!
Köszönöm.
Stab. 210V késleltetett anódfesz, 80V félvezetős rész tápja, 12,6V 70V DC-re felemeve és -15V DC, ebből 1,26V fűtés az első csövek számára. Táp panelre került a 2db kicsatoló kondi is. A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2016
A csöves topikban már eldicsekedtem, de ha megengeditek akkor megmutatom itt is. Egy EL84 SE-t kapcsolást raktam össze ismént, de ez már sokkal vállalhatóbb mint az előző. Dj Hans rajza alapján készült minimális módosításokkal. Bár nincsenek benne hiper-szuper kimenők, a hangja nagyon kellemes. Bővebben: Link
Sziasztok!
Egy K-típ hőelem + max6675 jelét 0-5v-ig átalakító Plc-hez mcp41010 -ez 8 biten, a kémény hőmérséklethez (0_1024C) és egy Ds18B20 (-55_128C)jelét ugyan így a kazán-hőmérséklethez. A másik panelon ugyan ez a feladat csak 12 biten mcp4921-el, a lakás-hőmérséklethez, mert ott igen kicsi a változás mértéke.
Milyen barátságosan elvan egymás mellett az Atmel meg a Microchip! Példa értékű
|
Bejelentkezés
Hirdetés |