Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Telefonközpont ISA kártyával pc-s vezérléssel
Témaindító: pc.buher, idő: Márc 17, 2008
Témakörök:
Sziasztok, egy cégnél vagyok fél munka időben "informatikus" (na jó ezt inkább hagyjuk). Nagyon sokáig működött nállunk egy telefonos rendszer ami egy 486-os számítógépen dos alatt tutott egy isa portos kártya van benne ami a telefonközpontra csatlakozott sajons egy egér beköltözött a gépbe és a winyó meghalt benne valamiért így minden program info elveszett. Emiadt írok ide hogy valakinek nincs e valami ötlete egy kezelő programra vagy egy másik megoldásra ... a segítséget előre is közönöm
üdv pc.buher
Szia,
milyen telefonkozpont, mondjal valami gyartot/tipust... Udv, G.
sziasztok!
bocsi hogy csak most tudtok írni de nem jutottam még eddíg ide... nem tudom se a gártót se a tipust csak két képet csináltam rólla hátha ez alapján valamit kitaláltok előre is köszi üdv pc.buher
Passz...
Szerintem mond azt hogy kuka es vetess egy ujat
Meg az jutott az eszembe hogy valami nekem itt azert nem parzik...
Milyen keszulekek vannak rakapcsolva erre a kozpontra (csinalhatnal errol is kepet)? A kartya csatlakozo hova megy? Kozvetlenul erre vannak rakotve a telefonok? Vagy van egy "nagy" doboz is, mindenfele aramkorokkel? Na arrol kellene meg kep Azon sincs felirat? Gyanus hogy nem latok egy darab SLIC-et sem... Nem tudtam kisilabizalni a Mittel IC-k tipusat sajnos... (Nem mintha szamitana, csak kivancsi vagyok ) Egyebkent hany bejovo telefon vonal van es hany mellek volt rakotve?
nos utánnanéztem és igazad volt ez a kártya még nem minden így hát föltöltöttem a fényképezőm és kattogtatttam minden képre rá írtam hogy mi az ( legalábbis szerintem). A rendszer valahogy úgy működött hogy a számítógépnek volt ez a kártyája erre csatlakozott egy kis fekete doboz(lásd a képet) majd ebbe a fekete dobozba megy be még a telefon utca felől jövö vonala és a dobozból egy panasonic telefonközpontba megy be ahonnan nagyon sok feél bomlik szét. A számítógép azért kellet hogy ne lehessen külföldre telózni meg csak a megfelelő személyek a saját kódjukkal telefonáljanak és hogy a vezetékesből ne lehessen mobilt hívni mert hogy a gsm rendszer is két másik kis fekete dobozzal rá van erre a rendszerre kötve .... sajnos a telefon nem az én világom :S várom további segítségeteket ...
üdv pcbuher |
Bejelentkezés
Hirdetés |