Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Telefonközpont ISA kártyával pc-s vezérléssel
Témaindító: pc.buher, idő: Márc 17, 2008
Témakörök:
Sziasztok, egy cégnél vagyok fél munka időben "informatikus" (na jó ezt inkább hagyjuk). Nagyon sokáig működött nállunk egy telefonos rendszer ami egy 486-os számítógépen dos alatt tutott egy isa portos kártya van benne ami a telefonközpontra csatlakozott sajons egy egér beköltözött a gépbe és a winyó meghalt benne valamiért így minden program info elveszett. Emiadt írok ide hogy valakinek nincs e valami ötlete egy kezelő programra vagy egy másik megoldásra ... a segítséget előre is közönöm
üdv pc.buher
Szia,
milyen telefonkozpont, mondjal valami gyartot/tipust... Udv, G.
sziasztok!
bocsi hogy csak most tudtok írni de nem jutottam még eddíg ide... nem tudom se a gártót se a tipust csak két képet csináltam rólla hátha ez alapján valamit kitaláltok előre is köszi üdv pc.buher
Passz...
Szerintem mond azt hogy kuka es vetess egy ujat ![]()
Meg az jutott az eszembe hogy valami nekem itt azert nem parzik...
Milyen keszulekek vannak rakapcsolva erre a kozpontra (csinalhatnal errol is kepet)? A kartya csatlakozo hova megy? Kozvetlenul erre vannak rakotve a telefonok? Vagy van egy "nagy" doboz is, mindenfele aramkorokkel? Na arrol kellene meg kep ![]() Azon sincs felirat? Gyanus hogy nem latok egy darab SLIC-et sem... Nem tudtam kisilabizalni a Mittel IC-k tipusat sajnos... (Nem mintha szamitana, csak kivancsi vagyok ![]() Egyebkent hany bejovo telefon vonal van es hany mellek volt rakotve?
nos utánnanéztem és igazad volt ez a kártya még nem minden
![]() üdv pcbuher |
Bejelentkezés
Hirdetés |