Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Telefonközpont ISA kártyával pc-s vezérléssel
Lapozás: OK   1 / 1
(#) pc.buher hozzászólása Márc 17, 2008 /

Sziasztok, egy cégnél vagyok fél munka időben "informatikus" (na jó ezt inkább hagyjuk). Nagyon sokáig működött nállunk egy telefonos rendszer ami egy 486-os számítógépen dos alatt tutott egy isa portos kártya van benne ami a telefonközpontra csatlakozott sajons egy egér beköltözött a gépbe és a winyó meghalt benne valamiért így minden program info elveszett. Emiadt írok ide hogy valakinek nincs e valami ötlete egy kezelő programra vagy egy másik megoldásra ... a segítséget előre is közönöm

üdv pc.buher
(#) Feri007 válasza pc.buher hozzászólására (») Márc 17, 2008 /

Mi volt ez? PC-s telefonközpont?
(#) Gafly válasza pc.buher hozzászólására (») Márc 17, 2008 /

Szia,

milyen telefonkozpont, mondjal valami gyartot/tipust...

Udv,

G.
(#) pc.buher hozzászólása Márc 19, 2008 /

sziasztok!

bocsi hogy csak most tudtok írni de nem jutottam még eddíg ide... nem tudom se a gártót se a tipust csak két képet csináltam rólla hátha ez alapján valamit kitaláltok előre is köszi

üdv pc.buher
(#) Gafly válasza pc.buher hozzászólására (») Márc 19, 2008 /

Passz...

Szerintem mond azt hogy kuka es vetess egy ujat
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Márc 19, 2008 /

Meg az jutott az eszembe hogy valami nekem itt azert nem parzik...

Milyen keszulekek vannak rakapcsolva erre a kozpontra
(csinalhatnal errol is kepet)?

A kartya csatlakozo hova megy?
Kozvetlenul erre vannak rakotve a telefonok?
Vagy van egy "nagy" doboz is, mindenfele aramkorokkel?
Na arrol kellene meg kep
Azon sincs felirat?

Gyanus hogy nem latok egy darab SLIC-et sem...

Nem tudtam kisilabizalni a Mittel IC-k tipusat sajnos...
(Nem mintha szamitana, csak kivancsi vagyok )

Egyebkent hany bejovo telefon vonal van es hany mellek
volt rakotve?
(#) pc.buher hozzászólása Márc 20, 2008 /

nos utánnanéztem és igazad volt ez a kártya még nem minden így hát föltöltöttem a fényképezőm és kattogtatttam minden képre rá írtam hogy mi az ( legalábbis szerintem). A rendszer valahogy úgy működött hogy a számítógépnek volt ez a kártyája erre csatlakozott egy kis fekete doboz(lásd a képet) majd ebbe a fekete dobozba megy be még a telefon utca felől jövö vonala és a dobozból egy panasonic telefonközpontba megy be ahonnan nagyon sok feél bomlik szét. A számítógép azért kellet hogy ne lehessen külföldre telózni meg csak a megfelelő személyek a saját kódjukkal telefonáljanak és hogy a vezetékesből ne lehessen mobilt hívni mert hogy a gsm rendszer is két másik kis fekete dobozzal rá van erre a rendszerre kötve .... sajnos a telefon nem az én világom :S várom további segítségeteket ...

üdv pcbuher
(#) Gi-Zi válasza pc.buher hozzászólására (») Márc 20, 2008 / 4

Szerintem ez egy sima tarifaszámláló rendszer..
Már találkoztam hasonlóval, az Tarifon néven futott és Fehérváron gyártották http://www.dircom.hu

Esetleg próbálj náluk érdeklődni?!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem