Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » USB bekötése
Témaindító: (Felhasználó 1131), idő: Feb 16, 2006
Témakörök:
Légyszíves olvasd el figyelmesen amit írtam! Olyat nem írtam, hogy próbáld ki mindkét verziót!
![]() Mi a helyzet a kondival amiről beszéltem? Hogyan van bekötve, melyik a negatív lába? A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2013
Azt sem irja ki, hogy az USB-t nem lehet felismerni?
A jatekvezerloknel mit latsz? Ott fel van sorolva?
Nem reagál semmit a számítógép. Vezérlőpultban sincs változás, a tálcán sem jelez semmit.
A Hama Black Force-ot szedtem szét, ha ez tudna segíteni. Az úgynevezett "shoulder button"-nal együtt azért vettem ki a 2 joystickot, és a 2 vibrációs motort, mert nem akartam sokat forrasztani, mert elszakadt 1-2 helyen a vezeték, továbbá amúgy sem igazán kellenek, ugyanis 1 button box-ot akarok csinálni, de inkább csak próbálok.
Ha ez annak a panelnak a másik oldala, akkor úgy néz ki, hogy fordítva van a piros és a fekete. Ezen az utóbbi képen jól van, a régin a NYÁK felőlit mutatón fordítva. A kondi is azt mutatja, hogy a test (fekete) van a kondi felől. A fordított tápfesz simán kinyírhatta a chip-et, akkor kuka...előbb kérdez, értelmez és aztán próbál...próbálkozás után siránkozni és kérdezni felesleges és bosszantó, mármint nekünk...
Köszönöm a segítséget és elnézést. Úgy tűnik, akkor kuka.
Az USB szabvány adatlábai. Egyfajta soros kommunikáció megy rajta.
Nincs ki-bemenet, a vezérlés határozza meg az adatcsomagok irányát.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2015
Mindkettő, és egyik sem. Időben változik, hogy épp merre megy az adat a lábakon.
Sziasztok!
Még elég kezdő vagyok a barkácsolásban és lehet, hogy nem ide illő téma, de én úgy találtam, hogy itt lesz a legjobb helye. Szóval lényeg a lényeg szükségem lenne a segítségetekre! A problémám a következő: van egy micro USB-s töltőm, aminek az USB-s végét valaki sikeresen elferdítette, így most nem működik. Gondoltam, hogy egy felesleges USB kábelről levágom a fejet és bekötöm a rossz micro USB helyére. A blankolásig jutottam, mivel ezután azzal szembesültem, hogy a jó fejen van 4 szál (fekete, piros, zöld, fehér), a töltő levágott végén meg kettő réz szál. A kérdésem tehát az lenne, hogy hogyan kössem össze a két részt, hogy működjön a töltő.
A pirosat a pirossal, a feketét a feketével. A zöldre és fehérre nincs szükség, mert az adatátvitelre való.
Google-ban: "USB bekötése" képtalálatok.
Ez nem teljesen így van, töltőknél az adatszálakon ellenállások adnak infót a töltőáramról (a maximumról).
Szervusztok!
Ez nem bekötés, de nem találtam olyan témát, amibe illik. USB-mini USB kábelen a mini dugónál eltört szigetelés nyakban, működik, de ez nem egészséges lógás. Mivel lehetne megragasztani, hogy tartson is, mert amikkel próbáltam, mind lecsúsztak 1-2 nap után. Zsugorcső megállna rajta, merthogy kónuszos. Valamint kibírná a hőt?
Szervusz!
Olyan zsugorcsövet válassz, ami belülről ragasztós, az megmarad rajta. Egy-két melegítést a vezeték is kibír.
Köszönöm! Próba. Majd óvatosan melegítem.
Szervusztok !
Az USB 1-4 lábán levő 5 V , mennyire van elektromosan leválasztva a két adatlábtól ?
Szia!
Leginkább semennyire sincs galvanikusan leválasztva.
Nem. A GND-hez képest D+ és D-.
Köszönöm ,már világosodik .
Viszont a CD lejátszót hogyan tudnám USB-síteni , az még relytély .
Pontosan mit szeretnél csinálni? Maga az USB (szabvány) egy adatkapcsolat, különböző szintekkel. Az USB-s zenelejátszók is adatot kapnak (pl. MP3) és az adatot alakítják hanggá.
Rendeltem egy fekete Dragonfly -t , ez egy jó minőségű USB DAC+fejhallgatóerősítő .
Az lenne jó ha nem csak PC-ről tudnám használni , hanem a CD lejátszó digitális kimenetét is tudná fogadni . Ahhoz drága hogy valami balul sikerült kísérlet folytán magához szólítsa az Úr.
A CD lejátszó digitális kimenete köszönő viszonyban sincs az USB-vel. Maximum annyi, hogy digitális jel mindkettő.
Az egy USB "hangkártya", amely számítógéphez csatlakoztatva működik! Leírása
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
Eddig úgy tudtam DAC és erősítő van benne . A link nem működik .
A CD digitális jelével miért nem boldogul ?
Mert az egyik benzin, a másik meg dízel. Nem kompatibilis rendszerekről van szó.
Azért kérdezem mert négy frekvencián működik .
41,1 ,48 , 82,2 , 96 kHz és az első pont a cd frekvenciája |
Bejelentkezés
Hirdetés |