Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2674 / 3602
(#) Remci válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 2, 2016 /

Idézet:
„Többen írtátok privátban, hogy ne reklámozzam, hogy van nálam őz- nehogy valaki(elvetemült) lelőjje őket. Végig be vagyok kerítve. Félig betonkerítéssel. Ez privát terület, nem tudják kilőni.”

Ha tényleg be van kerítve a terület, akkor inkább kérdezz meg egy hozzá értőt, erdészt, vadőrt, hogy ilyenkor mi van ha bementek az őzek és te etetni akarod őket. Nehogy valaki feljelentsen azért hogy őzeket tartasz, és büntetés legyen a vége.Mert ha ki tudnak járni, akkor szerintem nem gond, de ha nem és magánterületen vannak, ami ráadásul be is van kerítve, azt lehet hogy nem díjazzák. Mivel a vad az államé. Régen legalábbis tilos volt vadat háznál tartani, ma nem tudom hogy változott a helyzet.
(#) Sam Seed válasza Remci hozzászólására (») Dec 2, 2016 /

Nemrég képet kaptam, tudtam -e hogy rókám van. Tehetek róla? (ha etetem, az enyém lesz. Ha nem, állatot kínzok. Nemtudok mást tenni, csak B listát mutatni mindenről, hogy csipes. Nem vagyok amatőr. Van sok papírhoz kötött állatom.
Ahogy barbi mondaná, én is komp akartam lenni.

Reset,
Arák, jákók, kutyák, nyulak, madarak, sarkantyúsok, rókák,halak, és halak. Állatvédőnek is új ez. Én állatbarát vagyok. Ace ventúra, és sam seed.

A témát beszélgetni hozatm fel. A fura, hogy egy disznóttartó sem válaszolt. Villanybiciklivel. Villanygitárral.
A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2016
(#) Robin2 válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 2, 2016 /

Értem én az igyekezeted, de én úgy vagyok vele, benne van a nevében: vad. Nem házi. Miért szeretnéd háziasítani? A vadásztársaságok is vajon miért etetik? Elöttük ki etette őket? A természet. És ez által szelektált. Ma a vadásztársaságok szelektálnak. Jó pénzért.
Egyszóval szerintem hagyd a természetre a dolgokat.
(#) jdani hozzászólása Dec 2, 2016 /

Üdv. Privát üzenetet váltottam itt egy mostanra törölt felhasználóval. Hogy tudhatnám meg a mail címét?
(#) Norberto válasza jdani hozzászólására (») Dec 2, 2016 /

Ha más ötlet nincs, akkor megkeresed a topikokban, kikkel és hol beszélgetett sokat. Azaz, másokon keresztül próbálod meg megtudakolni, privátban, akár közvetve megkérdezve a címzettől, hogy megadja-e neked a címét.
(#) Buvarruha válasza jdani hozzászólására (») Dec 3, 2016 /

Csak nem a halászteleki ipse?
(#) jdani válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 3, 2016 /

Nem tudom ki az, valószínűleg nem őt keresem. (padlófűtés témában volt aktív)
(#) Ge Lee válasza jdani hozzászólására (») Dec 3, 2016 / 1

Lehet hogy "katt" volt az.
(#) jdani válasza Ge Lee hozzászólására (») Dec 3, 2016 /

..... lehet lehet.....
Ki ő?
(#) Ge Lee válasza jdani hozzászólására (») Dec 4, 2016 /

Privátban beszéltél vele nemrég és még a nick-je sem rémlik? Csak abból gondoltam hogy ő lehet mert ő is csinált magának padlófűtést és szokott írogatni abba a topikba is. Plusz talán ő az egyetlen aki az utóbbi időben töröltette magát innét.
Ha biztos leszel abban hogy ő az, akkor megkérdem tőle hogy nem venné-e zokon ha zaklatnád mail-ben.
(#) jdani hozzászólása Dec 4, 2016 /

Volt már az egy éve is hogy írtunk, de ő lesz az.
(#) lóri válasza Ge Lee hozzászólására (») Dec 5, 2016 / 1

Katt törölte magát? Miért? Sajnálom.
(#) lgbokoska hozzászólása Dec 5, 2016 /

Győrből keresnék ráérő pákást, időzítő elektronika összeszereléséhez. tel.számom: 0630****
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2016
(#) Ge Lee válasza lóri hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Olyat nem tud, töröltette. Megtelt a hócipője.
(#) Gafly válasza Ge Lee hozzászólására (») Dec 5, 2016 1 / 2

Kap itt az ember fia/lánya minden oldalról rendesen

Aztán van ugye:
- Aki a tojik rá és lepereg róla.
- Szívére veszi és nem szól hozzá többé semmihez.
- Szívére veszi és törölteti magát.
- Szívére veszi és más néven újra regisztrál és tovább előre ugyanúgy.
- Aki meg ebből él.
- Aki nem ért hozzá, de szeret népszerű lenni és mindenhez hozzászól.
- És még sokan mások

Szándékosan nem írtam zárójelben neveket.
Az internet világa már csak ilyen...

Jó hír az az, hogy aki veszi a fáradtságot és eljön találkozóra, börzére, ír cikket, az a normálisabbak közé tartozik.
(#) Ge Lee válasza Gafly hozzászólására (») Dec 5, 2016 / 5

Már nem emlékszem hogy kinek a tollából olvastam, hogy az ember is az adás-kapás elvén működik, legalábbis egy része. Tehát ad valamit, kap valamit, ezt tartja normálisnak, egyfajta egyensúlynak. Aztán van az a csoport amelyik ha kap sem nagyon akar adni. És van a legkisebb csoport amelyik felette áll ennek a "törvénynek", és akkor is ad ha nem kap semmit, igazából nem is várja el senkitől hogy adjon neki bármit, tehát afféle igazi önzetlen.
Így kívülről nézve ő inkább adott, kapni nem nagyon kapott, de a probléma nem is ezzel volt. Nálam is sokszor előfordult már hogy megfogadtam hogy soha többet nem nyomom meg a belépés gombot. Aztán csak megnyomtam, épp ma is.
(#) kristikoma hozzászólása Dec 5, 2016 /

Hiányolom a mai Szétszedtem cikket. Valaki tud erről többet? Mindig hétfőn van új.
(#) Gafly válasza kristikoma hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Van minden hétfőn?
Ezt sem tudtam
(#) kristikoma válasza Gafly hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Néhány éve van így.
(#) gernerakos válasza kristikoma hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Még egy pár órát hétfő van.
(#) kristikoma válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Majd hiányolom éjfél után az új cikket...
(#) Gafly válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Bocsánat, nem tudtam hogy minden hétfőn van egy új HE cikk, szétszedtem néven.
De most hogy keresem, akkor sem látom
(#) kristikoma válasza Gafly hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Nem HE cikk az. Hanem ez az: Szétszedtem
(#) gernerakos válasza Gafly hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Nem HE, hanem Béka.
(#) elektroncso válasza kristikoma hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Nekem is feltűnt, de mondom majd csak holnap kérdezem meg. Volt már egyszer úgy, hogy nem hétfőn, hanem kedden jött ki a cikk. Remélem, hogy nem a banándugó az oka a csúszásnak.
(#) Gafly válasza kristikoma hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Mi a fene köze van Neki (akit nagyon tisztelek) a HE-hez?
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Semmi.
(#) Gabó válasza Gafly hozzászólására (») Dec 5, 2016 / 3

Tudtommal nincs kikötés, hogy itt ebben a topikban csak a HE dolgairól beszéljünk....
(#) kristikoma válasza Gabó hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Úgy látom, nem érdemes semmiről se kérdezni...
(#) Gabó válasza kristikoma hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Félreértettél, mert én pont Gafly hsze ellen vagyok, hogy megkérdőjelezi, hogy jön Béka kolléga oldala, a HE-hez.
Következő: »»   2674 / 3602
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem