Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   103 / 696
(#) hapro hozzászólása Dec 8, 2016 /

A képen látható dolgok elvihetők. A philips cucc épp nem kapcsol be, kontakt-forrasztásos gondja van, már nem akarok vele szórakozni. 8gb tárhelyes, jó hangú. A másik egy gps, kb 3-4 éve nem volt bekapcsolva, a gyerekek játéknak használták. Nem törött, külsőleg jó és legutóbb még ment. Csak személyes átvétel Székesfehérváron az általam megjelölt időpontban és helyen. Ja! A philips egy mp4 lejátszó.
(#) Töröcsik Tibor válasza hapro hozzászólására (») Dec 8, 2016 /

Szia!Engem érdekelne ha posta megoldható!
Költséget rendezem.
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2016
(#) attika válasza nyamnyam hozzászólására (») Dec 8, 2016 / 4

Lehet, hogy csak én nem látom itt rolinyh hozzászolását de ha privátba jelentkezett érte akkor szerintem ez nem korrekt a többiekre nézve. Ez csak az én véleményem és bocs ha esetleg offnak számít.
(#) 13_Balu50 válasza attika hozzászólására (») Dec 9, 2016 / 1

Szia attika!
Vannak ilyen emberek itt sajnos, hátulról megkerülnek , aztán vagy igaz vagy nem. Én is jártam már így, én sem tartom korrektnek egyik oldalról sem, a felajánló és a jelentkező oldaláról sem. Itt egyértelműen látszik ki jelentkezett érte először.
(#) hapro hozzászólása Dec 9, 2016 /

Ma este felé a keleti környékén leszek, aki szeretné, magammal viszem és 7-8 között átveheti ott. Ha it jelzi hogy kell akkor a pontos részleteket privátban megbeszélhetjük.
(#) attika válasza 13_Balu50 hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

Idézet:
„Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!”

Mindegy is, nem azért mert engem érdekelt volna csak vannak szabályok ezen a fórumon is amit el kéne olvasni és még keresgélni sem kell mert ott van felül
(#) illesoszkar válasza hapro hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

Ha nem megy el hétvégén és van posta amit fizetek természetesen akkor engem érdekel
(#) golem válasza RoliNyh hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

Szia!
Itt vannak a képek. Sajnos mérni nem tudok mert nincs mivel.
(#) Temela válasza golem hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

A második trafó gyanúm szerint írásvetítő trafója.
(#) golem válasza Temela hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

igen meg ott van a teljes panelek is
(#) pjg válasza Temela hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

110V-os!
(#) golem válasza pjg hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

2x 110v
(#) RoliNyh válasza attika hozzászólására (») Dec 9, 2016 / 1

Bocsáss meg, nem tudtam, hogy ezt nyilvánosan kell intézni. Ez úton kérek ismét elnézést.
És valóban nem, nem olvastam a sárga leírást, ha gondoljátok kövezzetek meg érte.
Tegnap jártam először ebben a topikban...
A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2016
(#) attika válasza RoliNyh hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

Félre ne érts nekem ezzel kárt nem okoztál, csak volt már itt ebből gond.
Legfelül minden le van írva ami erre a topicra érvényes, részemről ez csak egy megjegyzés volt.
Csak én is jártam úgy, hogy ide beírtam, hogy érdekel amit felajánlottak és a felajánló közölte, hogy már xy jelezte, hogy kell neki.
(#) golem válasza doggy1001 hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

na behoztam az este a cd játékost majd linkelek neked egy video szöszenetett a müködéséröl
(#) RoliNyh válasza golem hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

Köszönöm a képeket. Esetleg a méreteit meg tudnád mérni? Postaköltség mennyi lenne Nyíregyre?

diavetitő trafója 6,5X5,5X9 2,5kg
másik 2,5x6,5x5,5 600g

posta 1870 házhoz
CSomag automaza 490

Rendben, akkor a csomagautomatába küldheted. Köszi, privát megy...

A lencsék kellenek?

Persze a trafók a kapcsitáp meg a lencsék, ahogy írtam.
(#) doggy1001 válasza golem hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

Köszönöm előre is!
(#) zszalai hozzászólása Dec 11, 2016 /

Sziasztok! Helyhiány miatt fájó szívvel meg kell válnom az évek során összegyűjtött Rádiótechnika újságjaimtól. A gyűjtemény egyik része 1972 és 1989 közötti, a másik 2000-2007-ből való. Sajnos az évfolyamoknak csak egy része teljes, a többiből 1-2-3 szám hiányzik. Van sok évkönyv is. Szép nagy doboz így együtt, autó kell hozzá (ebben ésszerű távolságon belül tudok segíteni). A helyszín Budapest 11. kerülete, a Mórics Zsigmond körtér környéke.
(#) bundibacsi hozzászólása Dec 12, 2016 /

Sziasztok!
Tatabánya kertvárosból elvihető egy Chieftec 650w-os hibás táp.Terhelés nélkül még bekapcsol,de "cicereg",valószínű egy újrakondizás segít rajta,mert van benne púpos kondi illetve már 3éves a táp.Nekem nem volt kedvem vele foglalkozni,inkább befektettem egy újba.
Postázni nem szeretném.

IMG_1645.jpg

(#) vipera1997 válasza bundibacsi hozzászólására (») Dec 12, 2016 /

Szia!
Ha vállalod a postát akkor érdekelne engem!
(#) illesoszkar válasza bundibacsi hozzászólására (») Dec 12, 2016 /

Én vállalom a posta költséget.érdekel
(#) vipera1997 válasza illesoszkar hozzászólására (») Dec 12, 2016 /

Természetesen a postaköltséget én is állom.
(#) vteo válasza bundibacsi hozzászólására (») Dec 12, 2016 /

Szívesen elmegyek érte személyesen, ha nem szeretnéd postázni.
A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2016
(#) bundibacsi válasza vteo hozzászólására (») Dec 12, 2016 1 /

Írtam privátot.
(#) forma3 válasza bundibacsi hozzászólására (») Dec 12, 2016 /

Ha mégse "kelne" el engem is érdekelne.
(#) bundibacsi válasza forma3 hozzászólására (») Dec 13, 2016 /

Elkelt,köszi.
Következő: »»   103 / 696
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem