Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A mai gyerekek már tojnak a kinderre, az almára harapnak.
![]()
Az még hagyján hogy marsolni kell ... de a Philae rádió adóját meg üstökölni kellett volna ...
Igen. Mert nem a terméket nézik meg, hanem a hozzá tartozó marketing dumát eszik meg.
Utána már csak daccból sztárolják, hogy ne röhögjék ki őket, otthon meg csendesen sírdogálnak, hogy az a csodamasina semmivel nem kompatibilis, ami nem baromi drága.
Ha valami rossz, legalább legyen drága, és senki sem fogja magát leégetni, hogy ennyi pénzt kiadott szemétre
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2016
Üdv Mindenkinek. A következő képen a hölgy szakszerűsége tetszett meg.
![]()
"Amikor a PR/HR dolgozik"... munkatársnak Mucius Scaevola leszármazottja telitalálat...
remélem ez még belefér!
A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2016
Ezek után nem mondható hogy az állatnak agancsa vagy tülke van, helyes megnevezés:
A fején "szarva" van.
Saját vicc:
- A normál ember azt mondja, hogy "almáspite". De mit mond a matematikus? - ??? - Azt, hogy "almás3,14te"! ![]() ("Pí" értéke 3,14)
Fő az önbizalom, az innováció,és az egyediség.(tegnapi fogás a jó-fogás-on)
Nem tudom eldönteni, melyik fogalomzavar irritál jobban,.
Ez, (LED izzó) vagy a LED dióda.
Ha már a profi, szakmai reklám fotózásnál tartunk:
![]() U.i.:A képen több érdekesség is fellelhető. A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2016
Idézet: „(LED izzó) vagy a LED dióda.” Hivatalosan: Fény kibocsátó LED dióda.
Bocsáss meg, de hivatalosan: Fény Emittáló Dióda, angolul Light-Emitting Diode vagyis LED.
Ne terjesszünk hibás információt. Amúgy az 1973-as RT évkönyv még "minilámpaként" írja le őket, illetve fénykibocsájtó félvezető alkatrészként. Bár a LED mozaikszót is leírják a cikkben, de a használatát ennek a mozaikszónak kerülték.
Ledlámpa
![]()
Hivatalosan:
Idézet: „A világító dióda félvezető anyagból készült fényforrás. Másik neve, a LED szó az angol Light-Emitting Diode (fényt kibocsátó dióda) kifejezés rövidítéséből származik.” Ergo: A "LED dióda" fényt kibocsájtó dióda dióda. Vagy dióda a négyzeten. Idézet: Power LED? „A "LED dióda" fényt kibocsájtó dióda dióda. Vagy dióda a négyzeten.” ![]()
.... Nem a vicces topikban vagyunk ????
De! Épp ezért elmesélem, hogy a hordozható kazettás magnók korában, (helytelenül Walkman) mikor az elem merülése miatt "nyávogni" kezdett a hang, rendszeresen azt halottam: "Lemerült az elem. Húzza a szalagot."
Ilyenkor ártatlan képpel megkérdeztem: "Miért? Eddig tolta?"
De. Viszont a hozzászólásod OFF-ban volt. Ha viccnek szántad akkor elfért volna egy hangulatjel a hozzászólásod végén. Nem divatból kell őket használni. Mondtam már másnak is, az internetes "beszélgetéskor" nincs mimika, ami neked egyértelmű nem biztos, hogy a másiknak is az, te viccnek szántad, én viszont komolyan vettem, mert semmi nem volt a hozzászólásodban ami utalt volna az átvitt értelemre. Ugyan azt a hozzászólást teljesen máshogy értelmezi az ember amikor dühös, vagy amikor nyugodt.
Vezeklésképen:
Mennyi a pálika és a kalmopirin összege? 11 ???? A pálinka üt, a kalmopirin hat, üt meg hat az tizenegy.
A legjobb gyógyszer pedig a mínusz 5.
Mivel a mínusz 5, az egyből hat.
Imerősnél látom, nagyszőrű pulikutya ajtó mellett fekve furcsán vergődik, felállni sem tud, csak első lábaival kalimpál. Fél órát tanakodunk mi baja lehet, állatorvos ma nincs, ez a kutya holnapra megdöglik. Ajtót nyitom ekkor látom, a kutya nagy szőrcsomója az ajtóval oda volt csukva. Egyből felugrott, már semmi baja.
Kevesebb ideig tart kijavítani a hibát, mint megtalálni azt...
![]()
A Mesternek nem szólunk be!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |