Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   106 / 696
(#) (Felhasználó 1542) hozzászólása Dec 24, 2016 /

Sziasztok!
Most kaptam az Oshonsoft-tól személyes licenc kedvezményt 5 €-ba kerül.Ez pic és avr szimulátort
tartalmaz és korlátlan. Nem reklámnak szánom csak más rovatot nem találtam,nekem már van full licenszem. Ha valakit érdekel kérem privátban írjon.

Also, you can buy the full set of licenses for your friend
or colleague as a gift at the special price of 4.99 euros.
Please use the following link:
http://www.oshonsoft.com/licenseowner.php?pid=1
to provide her/his info and make the payment.
Bővebben: Link
(#) (Felhasználó 116638) válasza lóri hozzászólására (») Dec 24, 2016 /

Meddig akarod a sz..rt esztergálni?
Szerinted erről kell itt értekezni oldalakon keresztül?

Menj fát diszíteni, ne itt osszad az észt, Karácsonykor...
A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2016
(#) tiggersoft hozzászólása Dec 24, 2016 /

A moderátorokhoz lenne egy kérdésem ezzel a topikkal kapcsolatban. Pontosabban a fenti kiemeléssel kapcsolatban.
Nem lehetne ezt a szövegrészt kicsit jobban kiemelni?
"Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!"
(#) forma3 válasza Zsolt 73 hozzászólására (») Dec 24, 2016 /

Szia engem érdekelnek, irok privátban.
(#) Moderátor hozzászólása (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Dec 24, 2016

Fogjátok magatokat vissza, ha kérhetném!
(#) lóri válasza (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Dec 24, 2016 /

Elnézést, azt hittem, hogy észrevettem egy szót, amit más nem.
(#) nyamnyam hozzászólása Dec 25, 2016 /

Van mámi felesleges kacatom ingyen vihető !
- A szivatyu mükodik csak az alja széttörött .
- a motorok müködnek
- a billentyüzetnek nicsenek meg a wifis dugaszai !
Csomagküldés lehetséges ha elküldöd a posta dijat !!
(#) Remci válasza nyamnyam hozzászólására (») Dec 25, 2016 / 1

Szia!
Érdekel. Küldök pü- t
(#) Moderátor hozzászólása Zsolt 73 hozzászólására (») Dec 25, 2016

Egyetlen ok, ami miatt nem kapsz három nap fagyot így télvíz idején, hogy ma karácsony van!
(#) Zsolt 73 hozzászólása Dec 25, 2016 1 /

A jövőben megelőzöm az ilyen jellegű problémákat, ezentúl a kukába dobom a felajánlásra szánt eszközeimet, így még időt is spórolok.
(#) illesoszkar válasza Zsolt 73 hozzászólására (») Dec 25, 2016 /

Szia ! érdekel ment Privi
(#) nyamnyam válasza nyamnyam hozzászólására (») Dec 25, 2016 /

Minden elkelt !!!
(#) Jurij Dolgorukij hozzászólása Dec 25, 2016 /

Tisztelt Zsolt73, ha megvan még a vakucső, és továbbra is ingyenesen elvihető, szívesen megszabadítanálak tőle!
Budapesti vagyok, tehát el tudok menni érte. Köszönettel várom válaszod!
(#) Zsolt 73 válasza Jurij Dolgorukij hozzászólására (») Dec 25, 2016 /

dB Thunder számára jegeltem a vakucsövet.
(#) forma3 válasza Zsolt 73 hozzászólására (») Dec 26, 2016 /

Ha mégse tudja átvenni, fenntartod nekem a masodik helyet (másodikként írtam)? Engem is nagyon erdekelne.
(#) csavarkulcs hozzászólása Dec 26, 2016 /

Sziasztok!
KÁD kell!

volt itt valakinek egy felesleges kádja, ha még megvan akkor érdekelne, ha még nem dobta ki. Előre is köszönöm.

Cs.
(#) Zsolt 73 válasza forma3 hozzászólására (») Dec 26, 2016 /

Igen, te vagy a második .
(#) Zsolt 73 hozzászólása Dec 26, 2016 / 1

Azt tudnotok kell, hogy ez a vakucső nem alkalmas stroboszkóp építéséhez ! A cső nem úgy működik, mint a kínai stroboszkópokban, ahol egy maroknyi kondenzátor felhasználásával 1000-1500 Ws teljesítményről beszélnek ! Ezen vakucső meghajtásához 6800 mikrofarádot kell 600 voltra tölteni, ez 1200 Joule energiát jelent, háromszor annyit mint ami egy defibrillátorból kijön ! 1200 Joule energia bárkit megöl, fontoljátok meg a biztonsági kockázatokat, mielőtt kísérletezni szeretnétek ezzel a vakucsővel !
(#) Zsolt 73 hozzászólása Dec 26, 2016 /

A vakuk működtetéséhez Photo-Flash kondenzátorok kellenek, ezen kondenzátorok kibírják azt,hogy 600 voltról 70-85 voltra kisütöd őket 0,5-0,7 ezredmásodperc alatt ! A hagyományos elkók gyorsan eldurrannak, alkalmatlanok erre a célra !
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2016
(#) Jurij Dolgorukij hozzászólása Dec 26, 2016 1 / 1

Nem nagyon számolgattam, hányan jelentkeztek a vakucsőre, ha nem viszik el az előttem már jelentkezettek, akkor az igényt fenntartom, szinte bármikor el tudok menni érte, és a szakszerű üzemeltetése nálam nem okoz gondot. Mondjuk ez se semmi, hogy egy nyavalyás villanócsőért olyan sorállás van, mint anno a régi rendszerben a banánért...
(#) granpa válasza csavarkulcs hozzászólására (») Dec 26, 2016 /

Nagylócon lesz egy felesleges, közepesen jó állapotú, nagy kád. Ha a szállítás nem gond, megírom, mikor jöhetsz érte (kb. 1-2 hónap).
(#) Gabó hozzászólása Dec 27, 2016 /

Elvihető pár számomra felesleges "alkatrész". Panelek: tv, nyomtató, erősítő, és egyéb dolgokból valóak. Vannak közte mikróból bontott dolgok, meg még ki tudja miből.
Terjedelme miatt posta szerintem felejtős. Helyileg Gödöllőn. Annyi kikötésem lenne, ha viszed, egybe vidd. A monitort lehet külön is
Van még egy 19es crt monitor is. Pár éve még működött, azóta csak a helyet foglalja.
Folyamatosan pakolok és szedem össze a dolgokat, tehát lesznek még cuccok.
(#) RoliNyh válasza Gabó hozzászólására (») Dec 27, 2016 /

Helló! esetleg mikrosütő transzformátorod nincs véletlenül?
Aminek jó a primer tekercselése, olyasmi érdekelne...
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2016
(#) Gabó válasza RoliNyh hozzászólására (») Dec 27, 2016 /

Valahol annó volt, még nem találtam meg

Ha előkerülne értesíts légyszi, vinném. Köszi...
(#) Gabó válasza Gabó hozzászólására (») Dec 27, 2016 /

Következő adag. Vegyes panelek (sok precíziós ic foglalat van rajtuk és egyéb IC ) és at/atx táp. A festékes dobozba nem festék, hanem csavarok és egyéb apró dolgok vannak

A fenébe, én meg már majdnem megörültem, hogy bugázok egy doboz festéket ingyen...
(#) Gabó válasza RoliNyh hozzászólására (») Dec 27, 2016 /

Hát igen Pedig jó kis festék meg kell hagyni
(#) Remci válasza Gabó hozzászólására (») Dec 27, 2016 /

Rezeda szagú kis falumban gyártják
(#) vteo válasza Gabó hozzászólására (») Dec 27, 2016 /

Szia,
Érdekelnének a PC tápok. (természetesen az egész adagot is elviszem).
Köszönöm.
Következő: »»   106 / 696
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem