Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
Most kaptam az Oshonsoft-tól személyes licenc kedvezményt 5 €-ba kerül.Ez pic és avr szimulátort tartalmaz és korlátlan. Nem reklámnak szánom csak más rovatot nem találtam,nekem már van full licenszem. Ha valakit érdekel kérem privátban írjon. Also, you can buy the full set of licenses for your friend or colleague as a gift at the special price of 4.99 euros. Please use the following link: http://www.oshonsoft.com/licenseowner.php?pid=1 to provide her/his info and make the payment. Bővebben: Link
Meddig akarod a sz..rt esztergálni?
Szerinted erről kell itt értekezni oldalakon keresztül? Menj fát diszíteni, ne itt osszad az észt, Karácsonykor... A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2016
A moderátorokhoz lenne egy kérdésem ezzel a topikkal kapcsolatban. Pontosabban a fenti kiemeléssel kapcsolatban.
Nem lehetne ezt a szövegrészt kicsit jobban kiemelni? "Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!"
Szia engem érdekelnek, irok privátban.
Fogjátok magatokat vissza, ha kérhetném!
Elnézést, azt hittem, hogy észrevettem egy szót, amit más nem.
Van mámi felesleges kacatom ingyen vihető !
- A szivatyu mükodik csak az alja széttörött . - a motorok müködnek - a billentyüzetnek nicsenek meg a wifis dugaszai ! Csomagküldés lehetséges ha elküldöd a posta dijat !!
Egyetlen ok, ami miatt nem kapsz három nap fagyot így télvíz idején, hogy ma karácsony van!
A jövőben megelőzöm az ilyen jellegű problémákat, ezentúl a kukába dobom a felajánlásra szánt eszközeimet, így még időt is spórolok.
Szia ! érdekel ment Privi
Tisztelt Zsolt73, ha megvan még a vakucső, és továbbra is ingyenesen elvihető, szívesen megszabadítanálak tőle!
Budapesti vagyok, tehát el tudok menni érte. Köszönettel várom válaszod!
dB Thunder számára jegeltem a vakucsövet.
Ha mégse tudja átvenni, fenntartod nekem a masodik helyet (másodikként írtam)? Engem is nagyon erdekelne.
Sziasztok!
KÁD kell! volt itt valakinek egy felesleges kádja, ha még megvan akkor érdekelne, ha még nem dobta ki. Előre is köszönöm. Cs.
Azt tudnotok kell, hogy ez a vakucső nem alkalmas stroboszkóp építéséhez ! A cső nem úgy működik, mint a kínai stroboszkópokban, ahol egy maroknyi kondenzátor felhasználásával 1000-1500 Ws teljesítményről beszélnek ! Ezen vakucső meghajtásához 6800 mikrofarádot kell 600 voltra tölteni, ez 1200 Joule energiát jelent, háromszor annyit mint ami egy defibrillátorból kijön ! 1200 Joule energia bárkit megöl, fontoljátok meg a biztonsági kockázatokat, mielőtt kísérletezni szeretnétek ezzel a vakucsővel !
A vakuk működtetéséhez Photo-Flash kondenzátorok kellenek, ezen kondenzátorok kibírják azt,hogy 600 voltról 70-85 voltra kisütöd őket 0,5-0,7 ezredmásodperc alatt ! A hagyományos elkók gyorsan eldurrannak, alkalmatlanok erre a célra !
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2016
Nem nagyon számolgattam, hányan jelentkeztek a vakucsőre, ha nem viszik el az előttem már jelentkezettek, akkor az igényt fenntartom, szinte bármikor el tudok menni érte, és a szakszerű üzemeltetése nálam nem okoz gondot. Mondjuk ez se semmi, hogy egy nyavalyás villanócsőért olyan sorállás van, mint anno a régi rendszerben a banánért...
![]()
Nagylócon lesz egy felesleges, közepesen jó állapotú, nagy kád. Ha a szállítás nem gond, megírom, mikor jöhetsz érte (kb. 1-2 hónap).
Elvihető pár számomra felesleges "alkatrész". Panelek: tv, nyomtató, erősítő, és egyéb dolgokból valóak. Vannak közte mikróból bontott dolgok, meg még ki tudja miből.
Terjedelme miatt posta szerintem felejtős. Helyileg Gödöllőn. Annyi kikötésem lenne, ha viszed, egybe vidd. A monitort lehet külön is ![]() Van még egy 19es crt monitor is. Pár éve még működött, azóta csak a helyet foglalja. Folyamatosan pakolok és szedem össze a dolgokat, tehát lesznek még cuccok.
Helló! esetleg mikrosütő transzformátorod nincs véletlenül?
Aminek jó a primer tekercselése, olyasmi érdekelne... A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2016
Ha előkerülne értesíts légyszi, vinném. Köszi...
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2016
Következő adag. Vegyes panelek (sok precíziós ic foglalat van rajtuk és egyéb IC ) és at/atx táp. A festékes dobozba nem festék, hanem csavarok és egyéb apró dolgok vannak
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2016
A fenébe, én meg már majdnem megörültem, hogy bugázok egy doboz festéket ingyen...
![]()
Hát igen
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |