Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!Segitséget szeretnék kérni a képen látható alkatrész azonosításához.Egy autós cd tár be és kimeneti része van a képen N75 W az alkatrész száma a panelen az ic901 jelölésü helyre van forasztva.A problémám az hogy csak a bemenő oldalon van áram és igy az egész tár nem kap áramot ha viszont összezárom akkor működik.Szám alapján nem találtam semmi hasonlót ezért kérnék segitséget.
Szia!
Ö egy biztosíték: Bővebben: Link
Köszönöm a gyors segítséget!Valamivel lehet esetleg helyetesiteni?
Válogass:
Bővebben: Link
Persze lehet, Pucuka be is linkelte.
Viszont ha egy biztosíték kiég annak oka van... A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2017
Sziasztok erről a hangszóróról tudnátok nekem valami véleményt, tapasztalatot írni vagy a gyártóról?
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Audio output tranformer-t hol tudok kapni a lehető legolcsóbbat Pesten? Ebayre nincs időm várni :/ Vagy esetleg tudom valamivel helyettesíteni?
Idézet: „Audio output tranformer” Az mi?
Hát asszem kimeneti transzformátor, de csatoltam képet mihez kéne
Sziasztok!
Ez milyen trafó? Kb 10x10x10 cm a kivezetések nélkül. Kivezetések között mért ellenállás: 1. oldal, zöld-sárga vezetékek 1-6-ig számozva 1-3: 9.5 Ohm 1-5: 10.5 Ohm 2-4: 11.0 Ohm 2-6: 13.0 Ohm 3-5: 1.7 Ohm 4-6: 2.0 Ohm 2. oldal fehér vezetékek 1-8-ig számozva 1-3: 0.2 Ohm 1-5: 0.3 Ohm 1-7: 0.3 Ohm 2-4: 0.3 Ohm 2-6: 0.3 Ohm 2-8: 0.3 Ohm 3-5: 0.2 Ohm 3-7: 0.2 Ohm 4-6: 0.2 Ohm 4-8: 0.2 Ohm 5-7: 0.2 Ohm 6-8: 0.2 Ohm Köszönöm
Szia!
Ez egy univerzális biztonsági trafó. A teljesítményét nem tudom, de a bekötési lehetőségeit itt találod. Bővebben: Link
Köszönöm.
Bepróbálkozok még egy helyi Opel boltba. Csak hetek óta nem veszik fel a telefont.
Köszi
Van két háromlábú, elsőre tranzisztornak tűnő, DI308-as valamim. Három napja túrom a netet, semmit nem találtam. Valaki tudja esetleg, mi lehet?
Másik: Van egy 14 lábú IC-m "555" felirattal. SEHOL nem találtam róla semmit, az 555 ugye 8 lábú szokott lenni, az "555 DIP14" keresésre meg csak az 556-ot dobja ki. Akkor most mi is ez? Elírás, vagy vmi noname hamisítvány?
Próbáld 2 SD 1308- ra keresni. A másikra nincs ötletem.
Nem 556? Annak van 14 lába, elírás lesz.
http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lm556.pdf A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2017
Létezik az 555 ic-nek 14 lábú változata,de az TSSOP tokozású.
Itt leltem.
Hello! "14 lábú IC 555 felirattal".
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2017
Hello! Lehet olyat venni...vagy most kellene azonnal?
Hát igen, azonnal. Szakadást mutat egy kazán vezérlőn. Dióda állásban sincs érték.
Mivelhogy két dióda (egy zener, meg egy közönséges, de gyors) szembefordítva, nagyjából szakadást is kell, hogy lássál.
Tranziens szupresszor, csak akkor vezet, ha a feszültség egy meghatározott értéknél nagyobb.
Sziasztok!
Tudom mi ez, de az értékében nem vagyok biztos. 105 van rá írva, de a mért érték 444R ami a felirat tükörképére hajaz... És ilyenkor van az, hogy légy okos, hogy akkor ez most hibás, vagy a kíniak is tükörből dolgoznak? Bővebben: Link 501 van rajta, tehát 500 ohmosnak szánták.
Szia!
A laposabbik fele a "tekerő"-nek számít az aljának, szóval akkor 501 lesz az és a mért érték is hellyel közel stimmel.
Mindkettőtöknek köszönöm!
Sose fogom megérteni miért vannak ezek a feliratok tükrözve...
A Tűzoltóság felirat azért, hogy ha autóval mész és mögötted jön, akkor a vissza pilantóban el tudd olvasni. A potinál nem tudom
Idézet: „feliratok tükrözve” Te ebben komolyan hiszel, vagy csak viccelsz!? Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2017
Nézd én mindent értek, csak sok mindent fel nem foghatok.
Íme a következő példa. A felirat 201 vagy 102 |
Bejelentkezés
Hirdetés |