Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » lcd monitor kijelző csere
Témaindító: tornadoplus, idő: Márc 29, 2008
Sziasztok!
HP FP7317-es LCD monitor Kijelzőjét be lehet e rakni a Benq FP 767-es Monitorba? Mind a kettő 17 colos. A monitor ki-be kapcsolható, érzékeli a jelet, csak az LCD-je törött. Nem tudom meg vegyem e? Ezért kérek segítséget! Köszönettel! Péter
Üdv! Az én nevem is Péter! Ha lehetőség van rá, ne vedd meg!!!
Töb oka van ennek: 1- mert 17colos azért még nem kompatibilis 2- lábksztása 3- grafikus kijelző vezérlő processzort szinte lehetetlen összejátszani az LCD-vel, főleg ha frissítési különbségek vannak köztük! Mind a kettő LCD adatlapjának meg kéne neki lennie, hgyan lehet a mátrixba írni, lábkiosztása, de ez még csak a jéghegy csúcsa!
Szia!
Köszönöm a segítséget! Üdv. Péter
Hali
Van egy Packard bell NoteBook-om 13,3"-os WideScreen-es lCD-vel, nincs valakinek talonban valami használt kijelzője ami kompatibilis ezzel a szériával? Köszi
Sziasztok!
Van egy LG flatron 1710 S TFT LCD monitorom. A baja hogy az LCD kijelzőről szépen mindenféle kivezetés sérülés nélkül levállt az egyik szalagkábel. Ha viszanyomkodom valamikor bejön a kép de minden pixelt nehéz így bekötni de gyárilag valami barna ragasztóállagú kontaktanyagot használtak. Milyen anyag lehet ez? mert teljesen befedi az érintkezőket is de amellett ragasztott is és átvitte a kontaktot. Vagy ha van valakinek ehez a tipushoz hibamentes kijelzője érdekelne. Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h van nekem egy LG 94 cm HD Ready LCD tv aminek a kijelzője betört és az érdekelne h a tv-nek kilehet e teljesen cserélni a kijelzőjét és ha igen lehet e így kapni a boltokban vagy akár hol. Válaszotok előre is köszi. Üdv.: István
Sziasztok
Acer 5315.ös laptopba kéne kijelzőt cserélnem, de a szalag kábelnél meg akadok. Hogyan lehet ezt a leragasztott kábelt cserélni?
Pontosan mije van leragasztva es miert akarod cserelni a kabelt? Beszakadt?
Kepet tudsz feltenni roa?
Köszönöm a gyors a reagálást.
A kijelző tetejénél csatlakozik a kábel. Ragasztó szalaggal van rögzítve
Sziasztok!
Van nekem egy philips 32pfl5322/10-es tvm egy gond van vele, hogy betört a kijelző valaki nem-e tud hozzá vagy boltot ahonnan tudnék rendelni kijelzőt !? |
Bejelentkezés
Hirdetés |