Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   327 / 441
(#) granpa hozzászólása Jan 25, 2017 /

Szevasztok!
Az SN74141 orosz helyettesítőjéből lehet kapni valahol? (Hacsak nincs valakinek 6 db, baráti áron; nem multiplikálthoz jó ez is). Ha tud valaki normális áron 74141-et, az is jó (nem kell echte Texasnak lenniük). Árulnak még ilyet?
Köszönöm: Kálmán
(#) Hp41C válasza granpa hozzászólására (») Jan 25, 2017 /

Itt meg itt.
(#) granpa válasza Hp41C hozzászólására (») Jan 25, 2017 /

Köszönöm, az egyik megvolt; majd rápróbálok a másikra is.
(#) nedudgi válasza granpa hozzászólására (») Jan 25, 2017 /

Kontel
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2017
(#) granpa válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 25, 2017 /

Köszönöm. (Nem könnyen találtam meg mert nem szoktam ilyen helyeken vásárolni, azt sem tudom, hogy kell kezelni az ilyen oldalakat.) Alig 2× drágább, mint a vakerán (azt' az is "gyári").
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2017
(#) Gafly hozzászólása Jan 26, 2017 /

12V AC hálózati adaptert keresek.
Ami 12V AC feszültséget ad (350mA vagy nagyobb terhelhetőséggel).
Eddig mindenütt csak olyat találtam, amelyik 12V DC-t ad.
Pedig van, mert például akvárium-hoz AC táplálás a szokásos. Csak külön nem találtam...
(#) nedudgi válasza Gafly hozzászólására (») Jan 26, 2017 /

Magyarul: trafót keresel dugasztáp dobozban?
Én fognék egy állítható 800 forintos tápot, és kikötném az egyenirányítót.
(#) Hp41C válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 26, 2017 /

Itt az első tétel?
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2017
(#) nedudgi válasza Hp41C hozzászólására (») Jan 26, 2017 /

Nekem messze van.
(#) Hp41C válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 26, 2017 /

Melléböktem, Gafly -nak szántam.
(#) kérdező hozzászólása Jan 31, 2017 /

Lehet valahol kapni olyan 75 Ohm-os forrasztható csatlakozót, ami olyan mint a toldó azaz csavaros, és nem a sima bedugós?
(#) Doky586 válasza kérdező hozzászólására (») Jan 31, 2017 /

Milyen típusra gondolsz..? Bővebben: Link
(#) kérdező válasza Doky586 hozzászólására (») Jan 31, 2017 /

Ilyenre, csak forrasztható legyen a vége. Dobozra lesz szerelve, benne nyák lesz.
(#) Doky586 válasza kérdező hozzászólására (») Jan 31, 2017 /

oda F mamát javasolnék.. Bővebben: Link
(#) kérdező válasza Doky586 hozzászólására (») Jan 31, 2017 /

Köszi, erre gondoltam.
(#) exabit hozzászólása Feb 3, 2017 /

Olyan dologra lenne szükségem ami 40 fok felett megszakít egy áramkört és kézileg resetelhető, tehát ha visszamenne a hőmérséklet 40 fok alá akkor nem kapcsol be újra. Van valakinek ötlete?
(#) jimmi12 hozzászólása Feb 3, 2017 /

Sziasztok,

Ferrit mag beszerzésére esetleg valaki tud forrást? Főként toroid és nagyobb méretű E magok kellenének kapcsolóüzemű tápokhoz.
(#) elektrorudi válasza jimmi12 hozzászólására (») Feb 5, 2017 /

Szia!
Tali BT. Két éve még működött, bár telefonon nagyon nehezen lehetett elérni. A honlapjuk sem működött. Én személyesen mentem el az áruért, de előtte telefonon egyeztettünk.
(#) Frankye hozzászólása Feb 6, 2017 /

Valaki meg tudná mondani, hogy a Budapest, Vörösmarty utcában lévő In-comp üzletnek mi az új webcíme? A www.elektronikai-alkatresz.hu címen nem található, ez volt a régi címük.
(Mióta a Google bevezette ezt a http: -> https: baromságot, azóta folyamatosan csak szívok vele!)
(#) Frankye válasza nedudgi hozzászólására (») Feb 6, 2017 /

Ááááá, ez az! Nagyon köszönöm! Legalább egy fél órát kutattam utána, de nem sikerült rátalálnom. Hálám örökkön örökké, és így tovább...
(#) nedudgi válasza Frankye hozzászólására (») Feb 6, 2017 /

Így jár az, aki ritkán nézegeti a boltok honlapját. Valamikor ki volt téve az In-comp honlapjára, hogy kettéváltak. A csavar az, hogy az ő honlapjuk meg az incomp.hu címen található.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2017
(#) Frankye válasza nedudgi hozzászólására (») Feb 6, 2017 /

Azt még tudtam, de volt egy csudálatos informatikai újítás a cégnél, miáltal a régi böngészőből nem lérem el a lementett címeket, az újjal meg nem leltem rá...
(#) pjg válasza Frankye hozzászólására (») Feb 6, 2017 /

(#) Frankye válasza pjg hozzászólására (») Feb 6, 2017 / 1

Köszi, idő közben nedudgi fórumtárs kisegített. De Neked is köszönöm, habár ez nem az az oldal, amit én kerestem. Az ez: HR Eleketronika.
(#) Belus88 hozzászólása Feb 8, 2017 /

Sziasztok,
nemrég költöztem Győrbe és elektronikai alkatrész szaküzletet, illetve vegyszerboltot keresnék... Tudna esetleg valaki segíteni benne, bármilyen tippet/segítséget szívesen fogadok!
(#) kowi hozzászólása Feb 8, 2017 /

Sziasztok! Olyan céget ismer-e valaki aki szitázással foglalkozik és vállal úgy hogy elküldöm az előlapot meg a pénzt ő meg vissza a végterméket. Igazából olyan lenne a legjobb ahol valakinek már van tapasztalata. Egy alu dobozra kellene "Nyomtatni" remélem sikerült kellőképpen körülírnom és a megfelelő topikba
(#) rockersrac válasza kowi hozzászólására (») Feb 9, 2017 /

Szerintem az előlapos(számlapok és előlapok készítése) topic a megfelelő neked.
(#) szili83 válasza Norberto hozzászólására (») Feb 9, 2017 /

Ez az e-bayről? Igaz szines, de ugyanaz...
(#) attila1 hozzászólása Feb 9, 2017 /

Sziasztok!

Lux d820-as porszívómotort cserélt már valaki közületek? Tegnap minden előjel nélkül kidobta a füstöt...
Ami miatt szóba jöhet egy motor csere: roppant csendes gép volt,nagyon jól szívott,és hosszú a vezetéke is.
Honnan,és mennyiért lehetne mocit beszerezni hozzá?
Köszi előre is!
Következő: »»   327 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem