Fórum témák
» Több friss téma |
Szevasztok!
Az SN74141 orosz helyettesítőjéből lehet kapni valahol? (Hacsak nincs valakinek 6 db, baráti áron; nem multiplikálthoz jó ez is). Ha tud valaki normális áron 74141-et, az is jó (nem kell echte Texasnak lenniük). Árulnak még ilyet? Köszönöm: Kálmán
Köszönöm, az egyik megvolt; majd rápróbálok a másikra is.
Kontel
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2017
Köszönöm. (Nem könnyen találtam meg mert nem szoktam ilyen helyeken vásárolni, azt sem tudom, hogy kell kezelni az ilyen oldalakat.) Alig 2× drágább, mint a vakerán (azt' az is "gyári").
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2017
12V AC hálózati adaptert keresek.
Ami 12V AC feszültséget ad (350mA vagy nagyobb terhelhetőséggel). Eddig mindenütt csak olyat találtam, amelyik 12V DC-t ad. Pedig van, mert például akvárium-hoz AC táplálás a szokásos. Csak külön nem találtam...
Magyarul: trafót keresel dugasztáp dobozban?
Én fognék egy állítható 800 forintos tápot, és kikötném az egyenirányítót.
Itt az első tétel?
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2017
Lehet valahol kapni olyan 75 Ohm-os forrasztható csatlakozót, ami olyan mint a toldó azaz csavaros, és nem a sima bedugós?
Milyen típusra gondolsz..? Bővebben: Link
Ilyenre, csak forrasztható legyen a vége. Dobozra lesz szerelve, benne nyák lesz.
oda F mamát javasolnék.. Bővebben: Link
Olyan dologra lenne szükségem ami 40 fok felett megszakít egy áramkört és kézileg resetelhető, tehát ha visszamenne a hőmérséklet 40 fok alá akkor nem kapcsol be újra. Van valakinek ötlete?
Sziasztok,
Ferrit mag beszerzésére esetleg valaki tud forrást? Főként toroid és nagyobb méretű E magok kellenének kapcsolóüzemű tápokhoz.
Szia!
Tali BT. Két éve még működött, bár telefonon nagyon nehezen lehetett elérni. A honlapjuk sem működött. Én személyesen mentem el az áruért, de előtte telefonon egyeztettünk.
Valaki meg tudná mondani, hogy a Budapest, Vörösmarty utcában lévő In-comp üzletnek mi az új webcíme? A www.elektronikai-alkatresz.hu címen nem található, ez volt a régi címük.
(Mióta a Google bevezette ezt a http: -> https: baromságot, azóta folyamatosan csak szívok vele!)
Ááááá, ez az! Nagyon köszönöm! Legalább egy fél órát kutattam utána, de nem sikerült rátalálnom. Hálám örökkön örökké, és így tovább...
Így jár az, aki ritkán nézegeti a boltok honlapját. Valamikor ki volt téve az In-comp honlapjára, hogy kettéváltak. A csavar az, hogy az ő honlapjuk meg az incomp.hu címen található.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2017
Azt még tudtam, de volt egy csudálatos informatikai újítás a cégnél, miáltal a régi böngészőből nem lérem el a lementett címeket, az újjal meg nem leltem rá...
Köszi, idő közben nedudgi fórumtárs kisegített. De Neked is köszönöm, habár ez nem az az oldal, amit én kerestem. Az ez: HR Eleketronika.
Sziasztok,
nemrég költöztem Győrbe és elektronikai alkatrész szaküzletet, illetve vegyszerboltot keresnék... Tudna esetleg valaki segíteni benne, bármilyen tippet/segítséget szívesen fogadok!
Sziasztok! Olyan céget ismer-e valaki aki szitázással foglalkozik és vállal úgy hogy elküldöm az előlapot meg a pénzt ő meg vissza a végterméket. Igazából olyan lenne a legjobb ahol valakinek már van tapasztalata. Egy alu dobozra kellene "Nyomtatni" remélem sikerült kellőképpen körülírnom és a megfelelő topikba
Szerintem az előlapos(számlapok és előlapok készítése) topic a megfelelő neked.
Ez az e-bayről? Igaz szines, de ugyanaz...
Sziasztok!
Lux d820-as porszívómotort cserélt már valaki közületek? Tegnap minden előjel nélkül kidobta a füstöt... Ami miatt szóba jöhet egy motor csere: roppant csendes gép volt,nagyon jól szívott,és hosszú a vezetéke is. Honnan,és mennyiért lehetne mocit beszerezni hozzá? Köszi előre is! |
Bejelentkezés
Hirdetés |