Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Oukitel k szèria! Nekem a 4000 van de ezek nagyon jók nekem nagyon bevált. 36 volt amazon.de ről ès karácsonykor 7 nap alatt itt volt dr amugy 2-3 nap. Fólia, szilikon tok ès 1.5a töltö. Akksija nagyon tartós ès a 4a akksival jjól birja de ha kevès van 6a,10a akksival is. Nekem nem melehszik nem fagy terhelelès közbe sem. Negativum hogy a kamera szenzor olyan picit mint az Asusnál mert skálázott. Viszont tèrerő terèn nagyon jó! Wifi átlagos. Belső memoriábol olyan 13,5 gb használható fel ill bővíthető. Az èrintője pontos ès èrzèkeny. A gyári billentyüzetet èrdemes egy swifkeyre vagy valami általad kènyelmesnek találtra lecserèlni. Ès mèg egy pozitivum szinte szűz rajta az android csak egy egyedi louncher van ami 1 gombnyomásra válható az eredetire. Összesègèbe ennyièrt nagyon patent!
Megy a 4G is gond nélkül: Elephone p8000, Umi Touch X (2. javított kiadás wifi javítva), Xiaomi Redmi Note 3 pro. Mind kínai dual SIM-es. Igaz nem Vodafon, hanem Telekom.
Jelenleg: 4.4.4
Frissíthető: 5.1 Még nem csináltam meg, meg akarom nézni az interneten, hogy jó lesz-e biztosan.
Ezt írtam hogy vodafon szórakozik csak. A többi szolgáltató nagyon tökéletesen kompatibilis! De érdemes a választott készüléknek utána olvasni mely hálózatokat kezeli.
Üdv. Eddig ketten vagyunk, de később 4en tervezünk lenni. Konyha se túl nagy 18nm.
Mosogatógépet kellene választani. 45ös, vagy 60as? Kinek mi a tapasztalata? Elfér a 60as is. Bőven elég a 45ös, vagy kell azért az a 60as?
A keskenyebbe nem férnek be a nagyobb edények, csak a tányérok, tehát mosogatnod kell a mosogatógép mellett, ami azért elég gáz. A normál méretűt is el lehet indítani félig teli (félig üresen), ha esetleg nem telne meg. Nálunk estére általában megtelik a gép, de legrosszabb esetben másfél nap. Én még a nagyobb tálcát, termoszt, kancsót, nagyobb edényeket is berakom, szinte mindent, ami befér.
Ezen ne spórolj.
A szűk kapacitás nem gépben van, hanem az emberi lustaságban. Azaz valakinek ki is és be is kell pakolni, azt meg a gép nem csinálja meg
Nem is a spórolás a kérdés. Eleve naggyal terveztem, csak most futott át az eszemen..
Mi van ha kevés edény van, azért azt se leeht hogy 3 napig gyűjtöm benne az edényt nem? ezért gondoltam kisebbre. (de a későbbiekben több tag, több edény)
Ha szeretsz kézzel mosogatni és sűrűbben bepakolni, netalán egy családi ebéd után azonnal elindítani a mosogatógépet, hogy estére legyen tányér, és üres legyen újra a gép, akkor kicsit vegyél. Ha pihenni akarsz otthon, akkor nagyot. Mint mondtam, ha 2 nap alatt sem telik meg a gép, amit kötve hiszek ha van asszony a háznál, akkor elindítod úgy, hogy nincs tele. Kész.
Ami fontos: ne csipogjon 100dB-lel, ha kész, legyen rajta gyerekzár, és.gyors program. A miénk másfél óra alatt kész, minden tiszta, nem csipog. Csak gyerekzár nincs rajta. De már megszoktuk. Néha egymás után 2x vannak az edények elmosva. Sebaj. A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2017
Lehet. Ráengedsz egy öblítés ami egy fél mosogatás.
Mindenképpen nagyobbat válassz, 1-1.5 naponta úgyis be fogod indítani. Ha meg nincs tele akkor mehet a gyors program.
Nekem 60-as van - nem bántam meg. Egy idő után mindig tele lesz - ne félj!
Nekünk keskeny van,a nagy kotlák nem férnek rendesen el,vagy csak azok mennek bele. Naponta egyszer el van indítva,az ebédet hozzák hétköznap,hétvégén főzés van,akkor megy 2szer is egy nap. A kisebbik lány már egyszer átállította a programot,akkor 2,5 órát ment,de minden ragyogott.
Idézet: Faltól falig? „2,5 órát ment,de minden ragyogott.”
50 perc elég kell legyen. Ha 2,5 óra - az durva...
Köszi a válaszokat. Egy totál más téma;
Gázkazánhoz van egy külön kb 80literes használati melegvíz tartály. A ház mellett van a műhely. A műhelyben konvektorok lesznek, és egy kályha. Gondoltam itt olyanra, hogy télen ha megy a a kályha, a kályha fűthetné a használati melegvizet a tartályba, vagy a radiátort a garázsba. Vízteres kályháknak hívjak ezeket nem? Lenne ennek igy értelme?
Ha nyáron is tüzelni szeretsz melegvízre vágyva - akkor igen. Vagy jó sok szelepet kell beépítgetned, meg kerülőágakat.
És az esetleges fagyvédelmet is meg kell oldani a műhelyoldalon,ha olyan a szigetelése.
Ez nem az a kalapácsos fürészes műhely, hanem az a elektronika szerelős, oszcilloszkópos műhely, tehát nem megengedhető a hideg helység, úgyis fűteni kell legalább 10 fokra.
A kazán és a kályha között, ugyanúgy a kissé fűtött garázs van, hogy azért ott se legyen az a minusz fok.
Akkor a fagyvédelemmel nem kell foglakoznod. Szerencséd van a fűtött garázzsal. Nekem ebben a hidegben,ami volt ,ott is lement a hőmérséklet a nulla alá. A másik kocsi meg még kinn alszik,nincs még meg a lemezgarázs.
A garázs plafonja OSB lap,a gerendák tetejére téve a belmagasság miatt. Milyen hőszigetelést tennétek erre? A padlás tároló is,így alul kellene szigetelnem.A gerendák alja 2m magasan van. István
Döntöttem. Rendeltem egy Honor 5X-et, innen úgyhogy garanciával. 180€ volt.
A meló ne fájjon, mindig be kell pakolnod az összes mosatlant.
Se többet, se kevesebbet! Mindeg, hogy kicsi vagy nagy.
Mosonmagyaróvári kollégát keresek szállás ügybe. Előző nap utaznék és szállást keresek. Jövő hét kedden állás interjú lesz. Minden mást privátba.
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2017
Sziasztok!
Olvasgattam hogy páran foglalkoznak itt autó javítgatással is. Olyan kérdésem lenne, hogy nincs- e valakinek véletlenül bontott, kidobni való zsiguli difije? Igazából nekem csak a négy kis bólygó kerék kellene, hurkatöltőt akarok készíteni és a szöghajtáshoz kellene. De csak zsigulié. Ha esetleg lenne valakinek, akkor megkeresne pü- ben? Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |