Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2703 / 3601
(#) MikulaSan válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Oukitel k szèria! Nekem a 4000 van de ezek nagyon jók nekem nagyon bevált. 36 volt amazon.de ről ès karácsonykor 7 nap alatt itt volt dr amugy 2-3 nap. Fólia, szilikon tok ès 1.5a töltö. Akksija nagyon tartós ès a 4a akksival jjól birja de ha kevès van 6a,10a akksival is. Nekem nem melehszik nem fagy terhelelès közbe sem. Negativum hogy a kamera szenzor olyan picit mint az Asusnál mert skálázott. Viszont tèrerő terèn nagyon jó! Wifi átlagos. Belső memoriábol olyan 13,5 gb használható fel ill bővíthető. Az èrintője pontos ès èrzèkeny. A gyári billentyüzetet èrdemes egy swifkeyre vagy valami általad kènyelmesnek találtra lecserèlni. Ès mèg egy pozitivum szinte szűz rajta az android csak egy egyedi louncher van ami 1 gombnyomásra válható az eredetire. Összesègèbe ennyièrt nagyon patent!
(#) kameleon2 válasza MikulaSan hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Megy a 4G is gond nélkül: Elephone p8000, Umi Touch X (2. javított kiadás wifi javítva), Xiaomi Redmi Note 3 pro. Mind kínai dual SIM-es. Igaz nem Vodafon, hanem Telekom.
(#) Johnycorp válasza cupika97 hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Jelenleg: 4.4.4
Frissíthető: 5.1

Még nem csináltam meg, meg akarom nézni az interneten, hogy jó lesz-e biztosan.
(#) MikulaSan válasza kameleon2 hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Ezt írtam hogy vodafon szórakozik csak. A többi szolgáltató nagyon tökéletesen kompatibilis! De érdemes a választott készüléknek utána olvasni mely hálózatokat kezeli.
(#) BarnaPili válasza MikulaSan hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Köszi,ennek utánanézek.
István
(#) jdani hozzászólása Jan 30, 2017 /

Üdv. Eddig ketten vagyunk, de később 4en tervezünk lenni. Konyha se túl nagy 18nm.
Mosogatógépet kellene választani. 45ös, vagy 60as? Kinek mi a tapasztalata? Elfér a 60as is. Bőven elég a 45ös, vagy kell azért az a 60as?
(#) Kovidivi válasza jdani hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

A keskenyebbe nem férnek be a nagyobb edények, csak a tányérok, tehát mosogatnod kell a mosogatógép mellett, ami azért elég gáz. A normál méretűt is el lehet indítani félig teli (félig üresen), ha esetleg nem telne meg. Nálunk estére általában megtelik a gép, de legrosszabb esetben másfél nap. Én még a nagyobb tálcát, termoszt, kancsót, nagyobb edényeket is berakom, szinte mindent, ami befér.
(#) Gafly válasza jdani hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Ezen ne spórolj.
A szűk kapacitás nem gépben van, hanem az emberi lustaságban.
Azaz valakinek ki is és be is kell pakolni, azt meg a gép nem csinálja meg
(#) jdani válasza Gafly hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Nem is a spórolás a kérdés. Eleve naggyal terveztem, csak most futott át az eszemen..
Mi van ha kevés edény van, azért azt se leeht hogy 3 napig gyűjtöm benne az edényt nem?
ezért gondoltam kisebbre. (de a későbbiekben több tag, több edény)
(#) Kovidivi válasza jdani hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Ha szeretsz kézzel mosogatni és sűrűbben bepakolni, netalán egy családi ebéd után azonnal elindítani a mosogatógépet, hogy estére legyen tányér, és üres legyen újra a gép, akkor kicsit vegyél. Ha pihenni akarsz otthon, akkor nagyot. Mint mondtam, ha 2 nap alatt sem telik meg a gép, amit kötve hiszek ha van asszony a háznál, akkor elindítod úgy, hogy nincs tele. Kész.
Ami fontos: ne csipogjon 100dB-lel, ha kész, legyen rajta gyerekzár, és.gyors program. A miénk másfél óra alatt kész, minden tiszta, nem csipog. Csak gyerekzár nincs rajta. De már megszoktuk. Néha egymás után 2x vannak az edények elmosva. Sebaj.
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2017
(#) pjg válasza jdani hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Ha a +2fő gyermek, akkor kell a 60-as.
(#) pjg válasza jdani hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Lehet. Ráengedsz egy öblítés ami egy fél mosogatás.
(#) pjg válasza pjg hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

A kisebb gép drágább is.
(#) kocsgab002 válasza jdani hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Mindenképpen nagyobbat válassz, 1-1.5 naponta úgyis be fogod indítani. Ha meg nincs tele akkor mehet a gyors program.
(#) kameleon2 válasza jdani hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Nekem 60-as van - nem bántam meg. Egy idő után mindig tele lesz - ne félj!
(#) BarnaPili válasza jdani hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Nekünk keskeny van,a nagy kotlák nem férnek rendesen el,vagy csak azok mennek bele. Naponta egyszer el van indítva,az ebédet hozzák hétköznap,hétvégén főzés van,akkor megy 2szer is egy nap. A kisebbik lány már egyszer átállította a programot,akkor 2,5 órát ment,de minden ragyogott.
(#) nagym6 válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Idézet:
„2,5 órát ment,de minden ragyogott.”
Faltól falig?
(#) kameleon2 válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

50 perc elég kell legyen. Ha 2,5 óra - az durva...
(#) jdani hozzászólása Jan 30, 2017 /

Köszi a válaszokat. Egy totál más téma;
Gázkazánhoz van egy külön kb 80literes használati melegvíz tartály. A ház mellett van a műhely. A műhelyben konvektorok lesznek, és egy kályha.
Gondoltam itt olyanra, hogy télen ha megy a a kályha, a kályha fűthetné a használati melegvizet a tartályba, vagy a radiátort a garázsba.
Vízteres kályháknak hívjak ezeket nem?
Lenne ennek igy értelme?
(#) kameleon2 válasza jdani hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Ha nyáron is tüzelni szeretsz melegvízre vágyva - akkor igen. Vagy jó sok szelepet kell beépítgetned, meg kerülőágakat.
(#) BarnaPili válasza kameleon2 hozzászólására (») Jan 30, 2017 / 1

És az esetleges fagyvédelmet is meg kell oldani a műhelyoldalon,ha olyan a szigetelése.
(#) jdani válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 30, 2017 /

Ez nem az a kalapácsos fürészes műhely, hanem az a elektronika szerelős, oszcilloszkópos műhely, tehát nem megengedhető a hideg helység, úgyis fűteni kell legalább 10 fokra.
A kazán és a kályha között, ugyanúgy a kissé fűtött garázs van, hogy azért ott se legyen az a minusz fok.

jj.JPG

(#) BarnaPili válasza jdani hozzászólására (») Jan 31, 2017 /

Akkor a fagyvédelemmel nem kell foglakoznod. Szerencséd van a fűtött garázzsal. Nekem ebben a hidegben,ami volt ,ott is lement a hőmérséklet a nulla alá. A másik kocsi meg még kinn alszik,nincs még meg a lemezgarázs.
A garázs plafonja OSB lap,a gerendák tetejére téve a belmagasság miatt. Milyen hőszigetelést tennétek erre? A padlás tároló is,így alul kellene szigetelnem.A gerendák alja 2m magasan van.
István
(#) cupika97 hozzászólása Jan 31, 2017 /

Döntöttem. Rendeltem egy Honor 5X-et, innen úgyhogy garanciával. 180€ volt.
(#) Stewe válasza jdani hozzászólására (») Jan 31, 2017 /

A meló ne fájjon, mindig be kell pakolnod az összes mosatlant.
Se többet, se kevesebbet!
Mindeg, hogy kicsi vagy nagy.
(#) zolika60 válasza Stewe hozzászólására (») Jan 31, 2017 /

Az asszonyt kérdezted már erről?
(#) botesz válasza kameleon2 hozzászólására (») Feb 1, 2017 /

A török csodák bármire képesek...
(#) jani1987 hozzászólása Feb 1, 2017 /

Mosonmagyaróvári kollégát keresek szállás ügybe. Előző nap utaznék és szállást keresek. Jövő hét kedden állás interjú lesz. Minden mást privátba.
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2017
(#) Stewe válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 1, 2017 /

Nem.
Ha baja van, majd szól.
(#) Remci hozzászólása Feb 3, 2017 /

Sziasztok!
Olvasgattam hogy páran foglalkoznak itt autó javítgatással is. Olyan kérdésem lenne, hogy nincs- e valakinek véletlenül bontott, kidobni való zsiguli difije? Igazából nekem csak a négy kis bólygó kerék kellene, hurkatöltőt akarok készíteni és a szöghajtáshoz kellene. De csak zsigulié. Ha esetleg lenne valakinek, akkor megkeresne pü- ben? Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2017
Következő: »»   2703 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem