Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   114 / 983
(#) fureszk válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Nekem se volt hozzá türelmem.
(#) szamóca hozzászólása Ápr 1, 2008 /

elsőként ezt nézzétek meg:http://www.indavideo.hu/video/Csimpanz_memoria
aztán a teszt: http://games.lumosity.com/chimp.html

(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

nekem (eddig) csak 6-ot sikerült megcsinálni
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

már 7-et

hehe.JPG

(#) Tom025 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Hah, ide figyuzzatok..
A rekordom a mellékletben..

(az ember gondolkodik, nem csak nyomogat.. )

Amúgy nagyon komoly dolog, jól tolja a majom..

majom.PNG

(#) szamóca válasza Tom025 hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Jó vagy :eek2: .
(#) zenetom válasza Tom025 hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

leprintszkrinezted minden körnél és ugy csináltad?
(#) Tom025 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Na ez most csalás nélkül is valahogy összesikeredett.. (azért olyan pro nem vagyok, volt széria amiben csak 2 jött össze...)

majom2.PNG

(#) Tom025 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Na mégis, mit gondolsz? (természetesen..)
(#) aflmor hozzászólása Ápr 1, 2008 /

Vannak még ráérő emberkék
(#) Kovidivi válasza hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

alapból nem dob ki semmit a vista a telnet parancsra. rákerestem, és talált egy telnet.exe-t, viszont ezt elindítva semmit sem tapasztaltam... de mindegy is...
(#) Topi válasza Kovidivi hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

A Vistában már hasztalan programnak ítélték.
Ugyan úgy "a nagy újítás" áldozata lett, mint a HyperTerminal... kivették.
(#) zenetom válasza Tom025 hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

gondoltam
(#) Kovidivi válasza Topi hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

hát ja.ez a hátránya a fejlődésnek...a régi, jól bevált dolgokat eldobják (úgy, mint win98-tól a choice, dos-os parancs... de szerettem... )
(#) zenetom válasza Kovidivi hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

na ezért nem váltok vistára!
a 64 bites XP-n ugyanúgy futnak a programok, mint a 32 bitesen?
(#) valve válasza Kovidivi hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

A Vistat nagyon rühellem, de ha jól emlékszem/sejtem akkor a Telnet egy kisebb lyuk a hálózati dolgok közt. De mivel most ott a Remote Desktop ami jóval biztonságosabb, egy VPN kapcsolat s,..
(#) Topi válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Ja csak lassabb és létrehoz úgyik egy Program Files (x86) könyvtárat ahova a 32 bitesek települnek, és tekintettel arra hogy Windows és nem Linux, tojnak arra hogy 64 bites programokat fejlesszenek, így a programjaid és maga a win programjainak is a 90%-a ebben a "Program Files (x86)" nevű könyvtárban lesz és minden program 32-bites kompatibilitási módban fog futni ami néhány programnál kegyetlen lassúságot okoz.
(#) Topi válasza valve hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Remote Desktom <> Telnet alternatíva.

Telnet egy űberjó, mindenre használható program.
(#) m.joco hozzászólása Ápr 1, 2008 /

És így estefelé egy kis ténymegállapítás-féle:
Aki viszkető seggel alszik el, az büdös kézzel ébred.
(#) donsony1 hozzászólása Ápr 2, 2008 /

a párom intenziven és sokat játszik stratégiai játékot, igy elég gyorsan és sokat kattogtat .egy szép reggelen arra ébredem hogy sebesen kattog az egér. komás fejjel erre én :"GYORS BALEGÉR KLIKKLIK" föztél már kávét!"
(#) szamóca válasza fureszk hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Addig fut amikor Leila hercegnőt ki akarják szabadítani. Ott +hal.
(#) Peti_85 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Nah az is valami

Amúgy a majmos nagyon jó! De nekünk könnyítés is van, mert kevesebb számot kell megtalálni! Amúgy nem gondoltam volna hogy okosabb vagyok mint (egy ötödikes) Csimpi! Nekem is sikerült. Láttam már ezt a tévébe egyszer, és lehidaltam.... De nekem is összejött 8-ból 8
(#) valve válasza Topi hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Skacok! Megvan a Telnet a Vistában is! Csatolom a dokumentációt! Nem hagyott nyugodni ma reggel, hogy hogyan vehették ki azt a szolgáltatást ami a Hackerek meg Rendszergazdák egyik kedvenc szolgáltatása volt,.. No de elég a mellébeszélésből, ime
(#) mineral hozzászólása Ápr 2, 2008 /

Abszolút no komment!!! Ez teljes agyhalál.
(#) zsezsa válasza mineral hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Ez nagyon kész, a közepénél újra kezdtem olvasni, h most miről is van szó?? kicsit fájt
(#) valve válasza mineral hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Margitnéni sok SwajciNégeres filmet nézett s gondolom beijedt a stukkerektől,.. Csak Tojásosan,.. Ragaszkodom hozzád mint a Prenadex,..
(#) Georgee hozzászólása Ápr 2, 2008 /

Tanulság az elírt e-mail címről:

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel ezelőtt.

Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.

A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.

Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, felsikoltott és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

Szerető feleségemnek

Időpont: 2005 okt.13, péntek

Tárgy: megérkeztem!

Drága szerelmem,

Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.

Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.

Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent !!!
(#) titi válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

ez jó!
(#) szabi83 válasza mineral hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Már tudom, honnan került a TV-m mellé egy töltényhüvely..
(#) Norberto válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Hát ez nagyon nagy vicc volt!!!
Következő: »»   114 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem