Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
elsőként ezt nézzétek meg:http://www.indavideo.hu/video/Csimpanz_memoria
aztán a teszt: http://games.lumosity.com/chimp.html ![]() ![]() nekem (eddig) csak 6-ot sikerült megcsinálni
Hah, ide figyuzzatok..
A rekordom a mellékletben.. (az ember gondolkodik, nem csak nyomogat.. ![]() Amúgy nagyon komoly dolog, jól tolja a majom..
leprintszkrinezted minden körnél és ugy csináltad?
![]()
Na ez most csalás nélkül is valahogy összesikeredett.. (azért olyan pro nem vagyok, volt széria amiben csak 2 jött össze...)
Na mégis, mit gondolsz?
![]()
alapból nem dob ki semmit a vista a telnet parancsra. rákerestem, és talált egy telnet.exe-t, viszont ezt elindítva semmit sem tapasztaltam... de mindegy is...
A Vistában már hasztalan programnak ítélték.
Ugyan úgy "a nagy újítás" áldozata lett, mint a HyperTerminal... kivették.
hát ja.ez a hátránya a fejlődésnek...a régi, jól bevált dolgokat eldobják (úgy, mint win98-tól a choice, dos-os parancs... de szerettem...
![]()
na ezért nem váltok vistára!
![]() a 64 bites XP-n ugyanúgy futnak a programok, mint a 32 bitesen? ![]()
A Vistat nagyon rühellem, de ha jól emlékszem/sejtem akkor a Telnet egy kisebb lyuk a hálózati dolgok közt. De mivel most ott a Remote Desktop ami jóval biztonságosabb, egy VPN kapcsolat s,..
![]()
Ja csak lassabb és létrehoz úgyik egy Program Files (x86) könyvtárat ahova a 32 bitesek települnek, és tekintettel arra hogy Windows és nem Linux, tojnak arra hogy 64 bites programokat fejlesszenek, így a programjaid és maga a win programjainak is a 90%-a ebben a "Program Files (x86)" nevű könyvtárban lesz és minden program 32-bites kompatibilitási módban fog futni ami néhány programnál kegyetlen lassúságot okoz.
Remote Desktom <> Telnet alternatíva.
Telnet egy űberjó, mindenre használható program.
És így estefelé egy kis ténymegállapítás-féle:
Aki viszkető seggel alszik el, az büdös kézzel ébred. ![]()
a párom intenziven és sokat játszik stratégiai játékot, igy elég gyorsan és sokat kattogtat .egy szép reggelen arra ébredem hogy sebesen kattog az egér. komás fejjel erre én :"GYORS BALEGÉR KLIKKLIK" föztél már kávét!"
Addig fut amikor Leila hercegnőt ki akarják szabadítani. Ott +hal.
![]()
Nah az is valami
![]() Amúgy a majmos nagyon jó! De nekünk könnyítés is van, mert kevesebb számot kell megtalálni! Amúgy nem gondoltam volna hogy okosabb vagyok mint (egy ötödikes) Csimpi! Nekem is sikerült. Láttam már ezt a tévébe egyszer, és lehidaltam.... De nekem is összejött ![]() ![]()
Skacok! Megvan a Telnet a Vistában is! Csatolom a dokumentációt! Nem hagyott nyugodni ma reggel, hogy hogyan vehették ki azt a szolgáltatást ami a Hackerek meg Rendszergazdák egyik kedvenc szolgáltatása volt,.. No de elég a mellébeszélésből, ime
![]()
Ez nagyon kész, a közepénél újra kezdtem olvasni, h most miről is van szó??
![]()
Margitnéni sok SwajciNégeres filmet nézett s gondolom beijedt a stukkerektől,..
![]()
Tanulság az elírt e-mail címről:
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel ezelőtt. Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába. A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre. Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, felsikoltott és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre: Szerető feleségemnek Időpont: 2005 okt.13, péntek Tárgy: megérkeztem! Drága szerelmem, Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni. Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk. Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém. Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent !!!
Már tudom, honnan került a TV-m mellé egy töltényhüvely..
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |