Fórum témák
» Több friss téma |
Én így vakon (fotó nélkül!) erre tippelnék: Bővebben: Link
Amennyiben az "ST" a gyártó logo-ja...sokan a gyártási dátumot nézik a típusjelzésnek, és a típust jelző karaktereket figyelem nélkül hagyják.. A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2017
Azt szeretném tudni, hogy milyen alkatrészt rakja be a a kiszerelt helyére?
A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2017
Fekete ?...háromlábú ? akkó az trafipax
Szegény macska. Biztosan kutyákkal verekedett.
Sziasztok szereztem egy ilyen szerkezetet ez mi lehet és mibe használták rá írva az van ht57963w1500102v
Sziasztok!
Kíváncsi lennék az IC típusára ebben a napelemes csodában. Sajnos a ferde szemű tesók lecsiszolták a feliratot, viszont hátha valakinek ismerős lesz a panel, és esetleg tudja mi rejtőzik rajta.
Hello! Látni, hogy ez egy fűtőtest, de a feliratot nem látom. Ha a 102 inkább 120(V) lenne..1500W
Ellenállást tudsz mérni, ugye...
Ha beszerezhető lenne megfelelő árért akkor lehet megérné cserélni mivel az akku és a napelem hibátlan állapotban van.
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2017
igen 8 ohm kb
Ahogy nézem ugyan ilyen panelt nem árulnak, de szerintem te nem is arra gondoltál, hanem leműteni arról az IC-t és erre átrakni.... Ami 300 forintért simán megéri szerintem.
Köszönöm a segítséget! A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2017
4 drót...csak 1x 8 ohm ? Adj rá 24V-ot, ha langyosodik...BINGÓ!
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2017
1 drót az földelés másik egy ott 2 vékony szál az termisztor
A 2 vékony szál fel sem tűnt...akkor már mindent tudsz!
rá adtam és melegszik 24v 250wattos trafóról
Mik ezek?Van valamennyi értékük?
nem tudom,miért fejjel lefelé töltődnek fel a képek-bocsánat érte
Ezek amatőrkészítésű műszerek: Szignálgenerátor, csővoltmérő, Varázsszemes RLC mérőhíd, tranzisztoros V-ohm mérő, az 1. kép talán valami tápegység, a 7. kép "passz". Némi értékük biztos van, depláne, ha üzemképesek.
Attól még, hogy láthatóan házi gyártású műszerekről van szó, ugyan kissé viharvert állapotban, némi felújítás után még egy rádió építgetőnek, felújítónak hasznos lehet.
Sajnos úgy nézem mégse stimmel a TP4351B...
A BAT láb adatlap szerint a hetes láb, viszont ez nálam a panelon egy ledre megy. A LED1 (11.láb) nálam egy Q1 nevű szerintem tranzisztorra megy. Nincs elképzelésed a TP4351B helyett mi más lehet még itt?
Apu a HIKI-ben közel 30 éven át fejlesztett és rengeteg új műszer ,szabadalom került ki a keze alól.Idézet a HIKI történetéből: "A 70-es években számos műszer került kifejlesztésre a Brauer János vezette kísérleti gyártásba, ezek közt voltak évi néhány százas, vagy ezret meghaladó sorozatok is, így például (az 1982-es (!) prospektusban szereplő):
TR 0107 típusjelű RC generátor 10 Hz … 100 KHz frekvenciatartományban állított elő kis torzítású nagy kimenőszint stabilitású szinusz jelet 4 frekvenciasávban; TR 0460 típusjelű Dekádgenerátor 10 Hz … 1,1 MHz frekvenciatartományban állított elő szinusz- és négyszög jeleket 5 frekvenciasávban, TR 1660C típusjelű Multiméter mérési pontossága az 1 µV …. 1000 V egyenfeszültségre ± 0,02 %, kijelzés 4 digites LED kijelzővel; TR 1665A típusjelű Digitális Multiméter mérési pontossága az 10 µV …. 1000 V egyenfeszültségre ±0,02 %; TR 1667B típusjelű Digitális Multiméter univerzális laboratóriumi, üzemi és szerviz használatra szolgáló műszer, mérési pontossága az 100 µV …. 1000 V egyenfeszültségre ± 0,1 %, kijelzés 4 digites LED kijelzővel; TR 2258A típusjelű Digitométer nagypontosságú ellenállásmérő, mérési pontossága a 0,1 Mohm ... 22 Mohm (8 mérési tartomány) ± 0,03 %, kijelzés 4 digit LED kijelzővel; TR 9220/9221 Kapcsolóüzemű hálózati tápegységek, a tápegységek hatásfoka elérte a 80 %-ot, a teljesítmény térfogat arány pedig a 80 W/dm3. A képen látható műszerek közül lehet esetleg valamelyik a felsoroltak közül?
Sziasztok!
Sajnos egy hangváltóban tönkre ment egy SK-3 típusú biztosíték lámpa ha jól fordítom. Kérdésem az lenne, hogy tudom e helyettesíteni más biztosítékkal? Nem igazán találok ilyen alkatrészt. Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2017
Üdv mindenkinek!
Szíves segítségeteket kérem, az alábbi alkatrész azonosításához! Annyit tudok mondani róla, hogy biztosan védelmi szerepet látott el, mert egy kapcsoló üzemű tápban a főkörbe volt sorbakötve, a diódahíd zárlatba ment ez pedig kiégett. Az alábbi jelölés van rajta: 4R0 a második sorban pedig karikázott „M” betű, utána „1”. Multifuse-ra tippeltem, de nem találok hasonlót és ott max 60V a csúcsfeszültség. Előre is köszönöm!
Közben készítettem egy jobb képet:
Szerintem egyik sem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |