Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Mindegyik megfelelő, de talán e-mailben célszerűbb. Akkor kizárható az elgépelés, mert akkor tudják másolni a mailcímed
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2017
Ennek a trafónak a teljesítménye 25VA a címben, alatta a táblázatban 30VA. Mi az igazság?
Ez egész biztosan 30VA, márt csak ebböl kiindulva is.
Köszönjük az észrevételt! Az adatlapot módosítottuk.
Szia HESTORE
Ez a modul (1003.7203 XL6009-STEPUP) érdekelne ha Li-Ion akksiból tudna csinálni 5 Voltot. Az oldalatokon nem találtam infót a minimális bemenő feszre vonatkozóan. Ha ez nem képes a feladatra akkor mit tudnátok ajánlani? A kimenő áram már max 1 Amper is megfelelne.
Igen, használhatod nyugodtan.
Köszi a választ.
Esetleg azt is meg tudod mondani, hogy kimeneti terhelés nélkül kb. mennyi a fogyasztása?
Sajnos azt nem.
Szervusztok!
A 1003.0675 cikkszámú SMD1206 ellenállás adatlapja helyett, egy MURATA gyorsulás érzékelő jön be.
Köszönjük, javítva!
Sziasztok rendeltem egy ilyen arduinot, sajnos a Windows nem ismeri fel, esetleg van valami, amit tehetek? Van egy régebbim is, azt simán felismeri.
Köszönöm a segítséget előre is!
Szia! Ezzel a kérdéssel látogass el az Arduino témába! Bővebben: Link
Szerk.: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2017
Sziasztok! A képen látható pákához szeretnék hegyeket vásárolni. Ennek a neve Gordak de sok kínai pákaállomást ezen pákával szállítják. Esetleg valami alternatíva kapható az üzletben? Köszönöm a választ!
Sajnos nem. A solomon páka hegye tömör, amit keresek pedig üreges, kerámia fűtőbetétes.
A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2017
A Solomon is pont olyan. A kb 5 cm hosszú, üreges hegyet kell ráhúzni a csőre, amiben a kerámia fűtőbetét van.
Az enyém is pont ilyen: Solomon szétszedve.
Ez komoly?
Bővebben: Link
Szia! Ez nem solomon. Hasonlítsd össze a hestore-ból linkelt betéteket a szétszedett páka betétjével. A solomon hegyek tömörek és kívülről veszi körül a fűtőbetét. Illetve rövidebbek is, mint a szétszedett páka betétje.
Szerk.: lehet, hogy az is solomon, de más típus. A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2017
Köszi! Az én solomon SL10 pákaállomás pákája tömör hegyű és fűtőszálas. Ezekszerint újított a gyártó és fahrenheit belet rakott a mostaniakba...A képen látható arra emlékeztet.
Köszönöm!
Tisztelt Hestore , Tisztelettel érdeklődnék , hogy nagyfeszültségű alkatrészkínálatukat mikor bővítik ? Jelenleg éppen 680uf 400v -os kondenzátort vennék . ( Én Önöktől szeretek vásárolni)
Ha a sárga mezőben lévőket nem vagy képes értelmezni, és eszerint eljárni, emberi módon megnyilvánulni, akkor köszönjük ittlétedet.
Sziasztok!
Rendeltem korábban ilyet két darabot tesztelésre. Most sorolva van a kettő és azt szeretném kérdezni, hogy van-e gyártó által előírt/javasolt tömítés a két elem közé vagy nincs ilyen? (Jelenleg 7x2,5 o-gyűrűt tettem közé, de kissé tömítetlen marad, nem vészes, épp csak szivárog de végleges megoldásként ez nem jó.....) Köszönöm.
Üdv! Ehhez a darlingtonhoz nem passzol az adatlap.
Sziasztok! Kellene nekem egy logaritmikus kapcsolós potméter 100k értékű viszont ezt a linket kaptam. Lehet ezzel helyettesíteni?
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2017
Üdvözlet
Ebből a multiméterből, vagy a társából lesz valamikor? Egy nagyobb kosaram van és lassan rendelnék, de ez nem elérhető. És a társa sem(25302). Tudnátok ajánlani valamit hasonló tudással és hasonló árkategóriában? Előre is köszi.
Tudtommal a "Nincs készlet" azt jelenti, hogy rendelés esetén beszerzik.
No ezt nem tudtam. Ebben az esetben rányomok a gombra, aztán meglátjuk, mi történik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |