Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   62 / 3610
(#) Norberto válasza levii hozzászólására (») Ápr 6, 2008 /

Jah, hosszú életű volt "szegényke"...

De nem baj, biztos lesz még tőle rosszabb is
(#) levii válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 6, 2008 /

Érdekes mert ki van tiltva de azért a warn kinnvan.
Na majd ő is megfenyegeti Topit mint az akiről a blogjában írt.

Üdv!
(#) Pulyka hozzászólása Ápr 6, 2008 /

Ki mit szól a "dupla" sztrájkhoz?
dupla,mert a máv,és a bkv is sztrájkol

nekem csak annyiból jó,hogy nem kell felkelnem holnap reggel 4:40-kor,hogy 50km-t utazzak holnap pestre a "suliba" (oktatóhely)

DE,ha azt nézzük,hogy a tanár befogja írni igazolatlannak,és ha le is igazolja,mivel nem "lógás" miatt nem mentem be,ez is gyülni fog,és ha sok lessz belölle évismétlés lessz a hiányosságok miatt.
Nekem már épp igyis elég van,hogy ne tudjam nagyon! kihasználni ezt a helyzetet

Tomi
(#) Norberto válasza Pulyka hozzászólására (») Ápr 6, 2008 /

Senkinek sem lesz jó ez a holnapi, HA valóban megtörténik majd... gyalog 35 percre van a sulim, valószínű holnap ugyanilyen idő lesz, mint ma, ezért lehet sétálni egy szépet

Egyébként az tuti, hogy sok ember előveszi a cangát majd, ha valóban lesz sztrájk és egyben jó idő is, de ugyanúgy sok, eddig nem minden nap használt autó fog előkerülni, és be fog dugulni a város. Kb. ez lesz... a bicajosok meg jókat röhögnek az autósokon és laza mozdulattal a járdán (vagy az autók között) folytatják utukat szépen, kényelmesen, folyamatosan haladva
(#) Pulyka válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 6, 2008 /

Ebben a biciklis közlekedésben van valami!
DE pl én,aki 50 km megy?
ha esetleg?!?! szerdán,csütörtökön,pénteken folytatódna a sztrájk(mert ilyenkor 20 km-re lévő Monoron leszek suliban(nem oktatóhely)) akkor kismotorral el tudnék menni,de azt is hova raknám le,még a suliban vagyok???
tehát ha nagyon muszáj LENNE! várnék én a vonatra,de a holnapi napon nem lessz muszáj bemenni!
(#) googa válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 6, 2008 /

Holnapra a Véber István jó mocskos időt ígért. Reméljük nem úgy lesz és lehet egy jót sétálni, vagy bicózni.
Bár ez a barátnőmön nem segít. Egy nagyon fontos ügyben kellene a Camponához eljutnia. De a mocskok jól kicsesztek vele.
Majd én is sztrájkolok, ha vonatra szállok és nem veszek jegyet...vagy ilyesmi. Ha mi elesünk miattuk üzletektől, akkor ők is cse#*ék meg.
Nagyon idegesítő!
(#) skoda555 válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 6, 2008 /

Jogos, Wordben is lehet. Nyákot nyomtatnék és olvastam itt vhol, hogy PDF-ben lehet méretarányosan nyomtatni. Végülis Wordben is. Na mindegy :vigyor2: Köszi

Kobold: kipróbálom, neked is kösz.
(#) idavid hozzászólása Ápr 7, 2008 /

egyik ismerősöm napi 30km-t teker a munkahelyére, meg vissza, örökhajtóssal. igaz, ő bringaboltos.

a másik meg úgy megy reggel simagumis városi biciklijével, hogy Kispest-Gazdagrét-Normafa-Jánoshegy kilátó-Szépjuhászné, innen pedig egy kevésbé durva, elkerülő terepúton át a hűvösvölgyi munkahelyre. a napi edzésadag is megvan, kb 80 kilcsit megy így, MTB-maratonversenyeken is jól szerepel. ott, ha épp nincs semmi projekt (ő amúgy programozó), akkor a beosztottaival elmennek egyet a HHH-ra, isznak a Rekettyésben egy sört, ilyenek... igaz, náluk már van öltöző meg kultúrált zuhanyzó.

bringázni kéne mindenkinek, én is azzal járok, kivéve rossz időben...most építettem a télen egy 1sebességes (városba minek több?) biciklit, főleg használt, de jó állapotú cuccokból (1 darab felnit vettem, meg 2 gumit), belekerült 25 ezerbe kompletten. és kényelmes, márkás, HALK, gyors, és nem fájna annyira, ha ellopánk (persze fájna, nagyon hozzámnőtt a 2 hónap alatt, amióta tekerek vele, irtó kényelmes)...volt már, hogy 10:15re mentem suliba, és 9:55-kor keltem. mire a buszhoz kiérek, az 10 perc, a busz meg 15öt megy a suliig, tuti elkésés, és már van 1 igazolatlanom, 2nél büntetővizsga, az megn em hiányzik az angol előrehozott mellé...bringára pattantam, 10:10kor már a suliban voltam.

városban bringa forever, lásd Koppenhága - ott az a gáz, ha autóval jársz (kivéve ha hatalmas csomagod van), és az autósok sávja a bringásokéhoz képest akkora, mint itt nálunk az átlag bringaút az M1/M7 bevezetőhöz képest
(#) Norberto válasza idavid hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

nem véletlen pinyo-ról van szó?

Én amúgy épp manapság gyűjtök új cangára, mer hát ugye az óbudai Kandó annyira biztonságos, hogy elvitték előle a tárolóból az előző cangámat...
(#) idavid válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

nem tudom, ki az a pinyo, de nem hiszem, hogy ő lenne az.

hát ja, a Kandó...de a BME-ről sem hallok jobbakat, márpedig ez az a 2 intézmény, ahova jövő ilyenkorra már jelentkezve leszek. meg itt a sulinál sem túl jó a közbiztonság, rengeteg khmm...tudjátok milyen etnikumu alak lett most itt a környéken hirtelen. a héten rolleroztam le a montimmal a bringaboltba, hogy tegyék fel az új láncomat, majdnem lakaptak róla, szerencsére közel volt egy forgalmasabb tér, ott meg sok ember volt akkor már be voltak tojva...
(#) zsezsa hozzászólása Ápr 7, 2008 /

Ha már itt tartunk, hogy ki mennyit bringázik, én azt mondhatom el, hogy ma 40percet gyalogoltam főútvonal mellett és féltem (nem akarom részletezni az okokat). A vicc az h a saját hibámból, mert rosszkor nyomtam meg a leszállásjelzőt a buszon és nem jó helyen szálltam le, persze ez már csak akkor derült ki mikor már leszálltam és körbe néztem. Tanulság: soha ne beszélgess a barátaiddal a buszon főleg ha távolsági járat, jah és ne nézz le soha. (csak kicsit vagyok szőke) :sir: no comment
(#) kaszarobert hozzászólása Ápr 7, 2008 /

Gyerekek, Budapesten, nem lehet bringázni!
Ekkora szmogban, sokkal többet ártsz magadnak, mint annak előnye lenne. Ráadásul járhatatlan, macskaköves utak, kikerülhetetlen helyek, vagy 70-es táblás autóutak közül kell választanod. Egyik sem jó. S még el is ütnek, rádnyitnak egy ajtót, leszorít egy kamion, betolja az orrát a kocsi, oszt csak te nem tudsz elmenni a sávodban, aztán kész oszt bogár vagy

Én 10 évet bicikliztem Miskolcon, de 7 éve amióta Pesten lakunk, nem nagyon ültem biciklire. Persze ma kénytelen voltam, be is értem 10 perc alatt 20 perc helyet. Ha tovább tart a sztrájk, nyerek napi 20 percet
(#) Norberto válasza kaszarobert hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

Pedig tolni nem fogom a cangát, amíg kiérek vele a városból a hegyekbe
(#) Topi hozzászólása Ápr 7, 2008 /

Frissítettem a banner és logó aloldalt!

Hobbielektronika.hu/banner
(#) zenetom válasza Topi hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

nekem az egészet letiljta a kerio tűzfal
(#) kaszarobert válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

Ja a hegyek az már más!
Annak még értelme is van
(#) jdani válasza Topi hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

Helló. Nállam mindegyik banner ugyanolyan, ha rákattintok. Most kinél van a baj?
(#) googa hozzászólása Ápr 7, 2008 /

Húúú, láttátok a StandUp izét az RTL-en? Minden stresszem elillant. Nagyon jókat röhögtem, fetrengtem... Csak most hogy alszok el?!?
(#) Norberto válasza jdani hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

jdani, pedig magyarul van írva:

Idézet:
„Élsimított transzparens logó, kis méretben, különböző hátterekhez.”

Összedobjunk egy szemüvegre? :hawaii:
(#) jdani válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 8, 2008 /

van, csak nem használom... boccs
(#) zsezsa hozzászólása Ápr 9, 2008 /

Sziasztok! Keresek egy progit amivel tudok zenéket letölteni folyamatosan, nem tudom sajnos hogy melyik ez a program. Remélem ti tudtok segíteni és tudjátok mire gondolok. Előre is köszi.
(#) zenetom válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Szia!
Cabos, Limewire, Bearshare ezek zeneletöltők, igaz lehet vele progikat is, de azok általában vírusosok!
(#) válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Vagy esetleg DC++, de ahhoz egy picit érteni is kell hogy jól be tudd állítani. De ha nem akarsz vele szöszölni akkor pedig zenetom már megadta a választ..

Amúgy szerintem a DC filecserélők királya, ha be tudod lőni akkor szinte mindent megtalálsz majd rajta.

Innen jön a régi mondás: 'megjelenik DC-n és kazettán'
(#) zsezsa válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

juj, köszi. a Limewire-re gondoltam. köszi mégegyszer és a vírusokat ki lehet valahogy kerülni, vagy ha csak zenét töltök le akkor nem jön???
(#) levii válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Rosszabb estben fake
(#) zsezsa válasza hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

neked is köszi DC-n és kazettán--> ez jóó
(#) válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Ha csak zenét töltesz akkor nem jönnek a vírusok

szerk.: igazán nincs mit
(#) zsezsa válasza hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

okés az jó, majd még lehet hogy kérdezek a használattal kapcsolatban ha nem értek valamit, köszi a segítséget
(#) zenetom válasza hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

de én már töltöttem le olyan zenét,ami vírusos volt, igaz azt weboldalról, és a cookiban volt vmi vírusszerű...
(#) zsezsa hozzászólása Ápr 9, 2008 /

Egyébként nagyon lassítja a netet, vagy a gépet? meg az normális-e ha az ékezetes betűk helyett kicsike négyzet van?
Következő: »»   62 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem