Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jah, hosszú életű volt "szegényke"...
De nem baj, biztos lesz még tőle rosszabb is
Érdekes mert ki van tiltva de azért a warn kinnvan.
Na majd ő is megfenyegeti Topit mint az akiről a blogjában írt. Üdv!
Ki mit szól a "dupla" sztrájkhoz?
dupla,mert a máv,és a bkv is sztrájkol nekem csak annyiból jó,hogy nem kell felkelnem holnap reggel 4:40-kor,hogy 50km-t utazzak holnap pestre a "suliba" (oktatóhely) DE,ha azt nézzük,hogy a tanár befogja írni igazolatlannak,és ha le is igazolja,mivel nem "lógás" miatt nem mentem be,ez is gyülni fog,és ha sok lessz belölle évismétlés lessz a hiányosságok miatt. Nekem már épp igyis elég van,hogy ne tudjam nagyon! kihasználni ezt a helyzetet Tomi
Senkinek sem lesz jó ez a holnapi, HA valóban megtörténik majd... gyalog 35 percre van a sulim, valószínű holnap ugyanilyen idő lesz, mint ma, ezért lehet sétálni egy szépet
Egyébként az tuti, hogy sok ember előveszi a cangát majd, ha valóban lesz sztrájk és egyben jó idő is, de ugyanúgy sok, eddig nem minden nap használt autó fog előkerülni, és be fog dugulni a város. Kb. ez lesz... a bicajosok meg jókat röhögnek az autósokon és laza mozdulattal a járdán (vagy az autók között) folytatják utukat szépen, kényelmesen, folyamatosan haladva
Ebben a biciklis közlekedésben van valami!
DE pl én,aki 50 km megy? ha esetleg?!?! szerdán,csütörtökön,pénteken folytatódna a sztrájk(mert ilyenkor 20 km-re lévő Monoron leszek suliban(nem oktatóhely)) akkor kismotorral el tudnék menni,de azt is hova raknám le,még a suliban vagyok??? tehát ha nagyon muszáj LENNE! várnék én a vonatra,de a holnapi napon nem lessz muszáj bemenni!
Holnapra a Véber István jó mocskos időt ígért. Reméljük nem úgy lesz és lehet egy jót sétálni, vagy bicózni.
Bár ez a barátnőmön nem segít. Egy nagyon fontos ügyben kellene a Camponához eljutnia. De a mocskok jól kicsesztek vele. Majd én is sztrájkolok, ha vonatra szállok és nem veszek jegyet...vagy ilyesmi. Ha mi elesünk miattuk üzletektől, akkor ők is cse#*ék meg. Nagyon idegesítő!
Jogos, Wordben is lehet. Nyákot nyomtatnék és olvastam itt vhol, hogy PDF-ben lehet méretarányosan nyomtatni. Végülis Wordben is. Na mindegy :vigyor2: Köszi
Kobold: kipróbálom, neked is kösz.
egyik ismerősöm napi 30km-t teker a munkahelyére, meg vissza, örökhajtóssal. igaz, ő bringaboltos.
a másik meg úgy megy reggel simagumis városi biciklijével, hogy Kispest-Gazdagrét-Normafa-Jánoshegy kilátó-Szépjuhászné, innen pedig egy kevésbé durva, elkerülő terepúton át a hűvösvölgyi munkahelyre. a napi edzésadag is megvan, kb 80 kilcsit megy így, MTB-maratonversenyeken is jól szerepel. ott, ha épp nincs semmi projekt (ő amúgy programozó), akkor a beosztottaival elmennek egyet a HHH-ra, isznak a Rekettyésben egy sört, ilyenek... igaz, náluk már van öltöző meg kultúrált zuhanyzó. bringázni kéne mindenkinek, én is azzal járok, kivéve rossz időben...most építettem a télen egy 1sebességes (városba minek több?) biciklit, főleg használt, de jó állapotú cuccokból (1 darab felnit vettem, meg 2 gumit), belekerült 25 ezerbe kompletten. és kényelmes, márkás, HALK, gyors, és nem fájna annyira, ha ellopánk (persze fájna, nagyon hozzámnőtt a 2 hónap alatt, amióta tekerek vele, irtó kényelmes)...volt már, hogy 10:15re mentem suliba, és 9:55-kor keltem. mire a buszhoz kiérek, az 10 perc, a busz meg 15öt megy a suliig, tuti elkésés, és már van 1 igazolatlanom, 2nél büntetővizsga, az megn em hiányzik az angol előrehozott mellé...bringára pattantam, 10:10kor már a suliban voltam. városban bringa forever, lásd Koppenhága - ott az a gáz, ha autóval jársz (kivéve ha hatalmas csomagod van), és az autósok sávja a bringásokéhoz képest akkora, mint itt nálunk az átlag bringaút az M1/M7 bevezetőhöz képest
nem véletlen pinyo-ról van szó?
Én amúgy épp manapság gyűjtök új cangára, mer hát ugye az óbudai Kandó annyira biztonságos, hogy elvitték előle a tárolóból az előző cangámat...
nem tudom, ki az a pinyo, de nem hiszem, hogy ő lenne az.
hát ja, a Kandó...de a BME-ről sem hallok jobbakat, márpedig ez az a 2 intézmény, ahova jövő ilyenkorra már jelentkezve leszek. meg itt a sulinál sem túl jó a közbiztonság, rengeteg khmm...tudjátok milyen etnikumu alak lett most itt a környéken hirtelen. a héten rolleroztam le a montimmal a bringaboltba, hogy tegyék fel az új láncomat, majdnem lakaptak róla, szerencsére közel volt egy forgalmasabb tér, ott meg sok ember volt akkor már be voltak tojva...
Ha már itt tartunk, hogy ki mennyit bringázik, én azt mondhatom el, hogy ma 40percet gyalogoltam főútvonal mellett és féltem (nem akarom részletezni az okokat). A vicc az h a saját hibámból, mert rosszkor nyomtam meg a leszállásjelzőt a buszon és nem jó helyen szálltam le, persze ez már csak akkor derült ki mikor már leszálltam és körbe néztem. Tanulság: soha ne beszélgess a barátaiddal a buszon főleg ha távolsági járat, jah és ne nézz le soha. (csak kicsit vagyok szőke) :sir: no comment
Gyerekek, Budapesten, nem lehet bringázni!
Ekkora szmogban, sokkal többet ártsz magadnak, mint annak előnye lenne. Ráadásul járhatatlan, macskaköves utak, kikerülhetetlen helyek, vagy 70-es táblás autóutak közül kell választanod. Egyik sem jó. S még el is ütnek, rádnyitnak egy ajtót, leszorít egy kamion, betolja az orrát a kocsi, oszt csak te nem tudsz elmenni a sávodban, aztán kész oszt bogár vagy Én 10 évet bicikliztem Miskolcon, de 7 éve amióta Pesten lakunk, nem nagyon ültem biciklire. Persze ma kénytelen voltam, be is értem 10 perc alatt 20 perc helyet. Ha tovább tart a sztrájk, nyerek napi 20 percet
Pedig tolni nem fogom a cangát, amíg kiérek vele a városból a hegyekbe
Ja a hegyek az már más!
Annak még értelme is van
Helló. Nállam mindegyik banner ugyanolyan, ha rákattintok. Most kinél van a baj?
Húúú, láttátok a StandUp izét az RTL-en? Minden stresszem elillant. Nagyon jókat röhögtem, fetrengtem... Csak most hogy alszok el?!?
jdani, pedig magyarul van írva:
Idézet: „Élsimított transzparens logó, kis méretben, különböző hátterekhez.” Összedobjunk egy szemüvegre? :hawaii:
Sziasztok! Keresek egy progit amivel tudok zenéket letölteni folyamatosan, nem tudom sajnos hogy melyik ez a program. Remélem ti tudtok segíteni és tudjátok mire gondolok. Előre is köszi.
Szia!
Cabos, Limewire, Bearshare ezek zeneletöltők, igaz lehet vele progikat is, de azok általában vírusosok!
Vagy esetleg DC++, de ahhoz egy picit érteni is kell hogy jól be tudd állítani. De ha nem akarsz vele szöszölni akkor pedig zenetom már megadta a választ..
Amúgy szerintem a DC filecserélők királya, ha be tudod lőni akkor szinte mindent megtalálsz majd rajta. Innen jön a régi mondás: 'megjelenik DC-n és kazettán'
juj, köszi. a Limewire-re gondoltam. köszi mégegyszer és a vírusokat ki lehet valahogy kerülni, vagy ha csak zenét töltök le akkor nem jön???
Ha csak zenét töltesz akkor nem jönnek a vírusok
szerk.: igazán nincs mit
okés az jó, majd még lehet hogy kérdezek a használattal kapcsolatban ha nem értek valamit, köszi a segítséget
de én már töltöttem le olyan zenét,ami vírusos volt, igaz azt weboldalról, és a cookiban volt vmi vírusszerű...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |