Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Elsőre mink is a gyűrű egy darabjára gondoltunk, de a gyűrű négyszög keresztmetszetű, a talált "stift" meg henger. Olyan mint a görgőcsapágy egy kis görgője. Még nem vizsgáltuk át a gépet, hogy honnan hiányozhat. Amit előbb megnéztem szerencsénk van, a hengernek nincs baja, csak a hengerfejben van egy kis nyom, ahol a "stift" vége belevert. Szerencsére elhanyagolható méret, remélem megússzuk egy új dugattyúval és két gyűrűvel. Túl gyakran nem használjuk, két évente van több napot (max. 4-5), illetve minden évben pár napot (max. 2-3), azon kívül csak áll. Fafeldolgozó gatterből vásárolunk kötegelt széldeszkát, a köteg van vágva a láncfűrésszel, mintha egy vastag rönkfa volna. Sokkal haladósabb, mint egyesével körfűrészen.
Nem lehet, hogy a hajtókar alsó, vagy felső tűgörgős csapágyának egy görgője?
Ez egy kicsit hosszú. Majd Csökmőn elmesélem.Vagy Zsákán? Vagy hol?
A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2017
Ha 30Eur minek irsz ide? Egy óra alatt megkeresed. Ha nem, dobd ki.
pjg-nél lesz a találat. Ha hajtókar-főtengelyé, akkor szakműhelyben főtengely széthúzással cserélhető a hiányos tűgörgős csapágy. Ha hajtókar felső, az könnyen cserélhető otthon.
Ez a hiba akkor komoly, ha a Kèrdezö èlete mùlik rajta. Szerintem unatkozik. Ennyi erövel ènis megkèrdezhetném, hogy miért gözöl a trágya mikor lapátolják..
Igazad van. Èn most unatkozok. A Kérdezö meg két napja.
Komoly dolgok ezek. ( most mikor 13- án a villanykapcsolòk megtisztîtásának ünnepe van.) Szóhoz sem jutok. A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2017
Üdv! Szerintetek egy 5.5mm átmérőjű notebook csatlakozó belemenne a foglalatba, aminek gyárilag 4,9mm az átmérője?
Állandóan megtörik a 4,9mm-es, és derékszögűben csak 5,5mm-es van.
Nem.
4,9 mm? Mit mértél, a dugó külső, vagy az anya belső átmérőjét? Milyen notebookról van szó? Tudtommal létezik 4,7mm átmérőjű dugó, de a tüske átmérője is érdekes. A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2017
Elnézést rosszul fogalmaztam
![]() A mostani dugó külső átmérője 4,9mm benne a tüske 1mm. Ezt szeretném leváltani olyannal aminek a külső átmérője 5,5mm. Egy Samsung rv508 notebook-é.
Meleg lesz hétvégén,aki esetleg az árnyékban szeretne ülni a szabadban ezzel folyamatosan oda parkolhat.
Ilyen. Két oldalt ajtó, italtartó. Középen fölül lenyíló bárszekrény. Alul 3 fiók.
A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2017
Szorítóval összehúzni csavarás előtt, aztán kis szappan vagy gépzsír a menetre. Mint az álom - úgy szalad bele.
Léteznek úgíynevezett adapterkészletek, amikben hasonló, 90o adapterek vannak. Az 5,5 biztosan nem megy bele, inkább 4,5 vagy 4,7 átmérővel kellene keresni.
Erről nincs képed? Biztos jól sikerül a bizonyítványod alapján.
![]()
Én el tudom képzelni a mellékelt ábra alapján is.
Kis szerencsével annyit lehetne rajta "kommentálni", hogy a "bal ajtó" kocsit lóg, húzzál a a csavaron... A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2017
Elképzelni én is eltudom, de mégis kíváncsi vagyok rá, hogy az övé hogyan sikerült. Nem kommentálni szeretném, csak érdekel.
![]()
Ha már egy fényképen látnánk bármi hibát, akkor nem lett volna 5-ös.
![]()
Sziasztok! Légyszi ne adjatok több negativot. Nem tudok miatta aludni.
Hihetetlen hogy csak kíváncsi vagyok és nem hibát keresek?
![]()
Segítséget kérek: ha nagyritkán hozzászólok, és valami linket, vagy beszúrást (kisebbet, mint 2MB) akarok betenni, jóideje nem sikerül. Mi lehet az oka, lehet, hogy én bénázok?
Köszönöm!
Lehet, hogy a böngésződdel van a baj. Nekem ilyen problémám nincs.
Lesz kép, de csak 25-e után lehet elhozni. Hátha addig valaki megóvja a vizsgát. Kis türelem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |