Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mondanám, hogy azbesztzsinór, de hol van már az. Nekem van, úgy egy jó méter, a garázsban, de azzal nem mész semmire. Kipufogót tömítettem vele.
A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2017
Fél éve még vettem a nálunk vasboltban méterre.
Mérd már le hány m kell. Megpróbálok valamit.
Még mindig lehet kapni,kályha tömítő zsinór néven mindenféle átmérőben van.Pár éve én is vettem.De múlt héten láttam is az egyik vasasboltban.
Ahogyan írták a többiek is:
első körben samott liszt és vízüveg keverékével tapasztás. Aztán vannak flancosabb kész megoldások is: - Tömítő zsinór 10mm (fm) - HŐÁLLÓ KERÁMIA FONOTT ZSINÓR 6mm - Hőálló ragasztók, kötőanyagok, betonok, vakolatok - Stb.
De ahogyan írtad is, azbeszt az már be van tiltva (mint a nitró hígító és a kromofág).
A nitró is? Most akartam venni.
Kromofágom még van egy liter békebeli.
A nitrohígító mióta van betiltva? Festék boltban kapható.
Minden festékboltban hegyekben áll a nitrohigító.
Benézte na.
![]() Kromót meg lehet otthon csinálni.
És már megint megy a politizálás, egymásnak való beszólogatás. Komolyan nem értem hogyan esett le ennyire a színvonal, régebben ezért ment a törlés. Köszöntem a figyelmet, erre a topicra többet nem tartok igényt, törlöm az értesítések közül. Pedig jó volt régebben ezt a topicot olvasni, de erre nem vagyok kíváncsi.
![]() ![]()
Moderációt bárki kérhet. Másrészt úgy tűnik front van, felcsaptak a hullámok, kicsit mindenki kiereszti a gőzt. Majd eloszlik.
![]()
Ez van. Liberalizált lett. Már mindenkinek igaza van, ha szólsz valamiért jönnek a támadások, lenáciznak, leelvtársaznak, tszelnököznek, stb. konfrontálódhatsz mindenkivel.
Egyébként meg öt negatívra eltűnne a hozzászólás, ha a tagok ezt használnák, de mint látható nem teszik, nem élnek az önmoderációval. A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2017
Szereted a mozdonyokat, egy érdekesség: gözturbinás.
Akit épp cseszegetsz, az az oldal létrehozója, fenntartója, úgymond a házigazda.
Én is kértem. Nem itt és nem erre. Mégse történt semmi, még válasz se érkezett. Ennyit a liberalizációról. Azt is elfogadom, hogy ott is egy ember ül, aki ha sokat olvas van egy "személyes" véleménye mindenkiről. Úgy látszik vannak a jók és a legjobbak.
Nem tudom hogy mire célzol (a csodás moderációnak köszönhetően azt sem lehet tudni hogy melyik hozzászólásra válaszoltál). Gafly lenne az oldal létrehozója?
Ha cseszegetés alatt a moderáció módjának kritikáját érted, akkor tisztában vagyok vele hogy kinek szól. De a vendéget sem illik amúgy cseszegetni, az általa hozott ajándékot bontatlanul kukába dobni, ha már hasonlatokban gondolkodsz. Persze hatalmában áll. És hogy ezt szóvátenni se legyen jogunk, illetve a válasz részéről az egyoldalú "kritika törölve" reakcióra korlátozódjon az szerintem példátlan. Nem házigazda, hanem isten szerep ez.
Egy hozzászólás kétféle módon tűnhet el. Egyik esetben egy moderátor törli, ilyenkor nagy valószínűséggel értesítést kapsz róla, a rendszerüzenetek között (ilyenkor a jobb felső sarokban a szürkéből tüzecske pirosra vált). Akkor, ha legalább öt fórumozó negatív értékelést ad egy hozzászólásra, az eltűnik a külvilág számára. Elképzelhető, hogy a hozzászólásod ennek esett "áldozatul", erre céloz az "önmoderálás" kifejezés.
A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2017
Idézet: „Gafly lenne az oldal létrehozója?” Idézet: „Nem házigazda, hanem isten szerep ez.” Vegyetek már vissza ![]()
Ezt jó tudni (tényleg!), csak nem válasz semmilyen általam felvetett kérdésre.
Valóban! A közösség megadta az öt negatív értékelést a hozzászólására, és ezért tűnt el.
Ezúton kérek elnézést a társaságtól azért, mert Pétert visszaengedtem a fórumra. Ismét bebizonyosodott számomra, attól, hogy valaki magasan kvalifikált szakember, másokhoz való emberi hozzáállása igencsak hagy kívánnivalókat maga után.
A fő gond inkább az, hogy kettős a mérce az oldalon.
Régebben is az volt, és ezért elég sok,általam személyes is ismert szakember hagyta el az oldalt, vagy a régi moderátorok egyike (köb)úgymond kitiltatta az oldalról. Csak azért mert nem tetszett a véleményük, vagy a komolyabb szakmai tudásuk. Régebben keringett a neten elég sok mentés, ami ezt bizonyítja is.(Nálam is megvan mentésben.) Az elég nagy probléma, ha egyik ember gondolatainak szabadságát meghagyjuk, akié viszont nem szimpatikus, azét töröljük. Ez nem moderáció, hanem cenzúra. Ezt fogja majd az is bizonyítani, hogy ez a hozzászólás nem marad itt meg sokáig ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2017
Végignézve hozzászólásaidat, tevékenységedet, már megbocsáss, de a sok hasznos információ mellett amit ajándékként hozzáteszel a fórumhoz, átbillen a farokméregetés, bomlasztás felé.
Megfigyelhető, hogy a hasonló kvalitásokkal rendelkező fórumtagokkal igen könnyen összeakasztod a bajuszodat, Ami bizonyos pontig még rendben is van, amíg ez nem megy át személyeskedésbe, feltétlen, görcsös győzni akarásba, bizonyítandóan felsőbb hozzáértésedet, de hogy egy idő után már csak erről szóljon az egész téma, az már megbocsásd, de senkinek nem érdeke. Ha úgy véled, hogy ennyire rossz itt, s láthatóan nem tetszik ahogyan az oldalt moderáljuk, egyszerűen nem kell belépned többé. A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2017
Ki kényszerít rá, hogy egy számodra oly rossznak ítélt helyen töltsd az idődet?
Neked is azt tudom tanácsolni, ne lépj be többé, és a problémád megoldódik.
Mint ahogy köbzolié is. Viszont ha mindenki elmegy akkor csak ketten maradtok Topival. Ahhoz meg felesleges fenntartani egy oldalt beszélgethettek a kocsmában is.
![]()
Sokan visszasírják Zolit, és vele a másabb, keményebb moderációt.
De az elnézőbb moderálás sem tetszik láthatóan többeknek. Végeredményben az ittlévőkön is múlna a moderálás a pozitív-negatív adásokkal, de a közösség sem nagyon vállalja magára ezt a "hálás" szerepet. Mindeközben a háttérben a mod. kérelmek száma pedig igen magas. Ebből azért leszűrhető, hogy a nevét senki nem szívesen adja a másik bejelentéséhez, konfrontálódjon csak a moderáció, hisz ezért van. Igazán hálás szerep. ![]() Ha Topi majd úgy ítéli meg tevékenységemet, hogy az többet árt, mint használ, kétségem nincs afelől, hogy ezt azonnal közli velem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |