Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Van benne USB-s BL, de usb-uart megoldással kevesebb flash memóriával megúszom.
A nyákot az allpcb.com-mal készíttettem. A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2017
Elkészült a sokadik de ez most falra is akasztható kissé kókányolt és hulladék fából készült Propeller Clock-om Összeszerelve úgy sem látszik a belseje de már több hónapja hibátlanul működik ez is.
Látszik, hogy nem profi CNC géppel lett kimarva és ezért itt ott vannak nem is kicsi csúszások de legalább elfért benne az amit szerettem volna
Persze, parancsolj, most csináltam mert eddig csak képek voltak róla. Az a kis lyukacska a mágnestől jobbra csak azért van mert ott olyan vékonyka az anyag, hogy csak a fólia maradt meg és újjal sikerül beszakítani
Videó A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2017
Szia! Nagyon jó lett! Gratulálok! A videó is jól sikerült!
Hali!
Készítettem alumínium lemezből, egy tálcát a rádiós mikrofonjaimnak. A hangosítási topikban már erről vívtunk egy csatát. A tálcához hozzá van kötve kábel árnyékolás, és úgy tapasztalom, persze ez nem biztos, mintha a tálca maga egy parabola tükör lenne. A tálca, amire rá vannak helyezve a mikrofon vevők, a hangsugárzó torony tetején van elhelyezve. Azt sem láttam, hogy hol a speaker, egyetlen megszakadás nem volt egész nap. Beszéljenek a képek.
A video linkjét megnyitva azt írja, hogy "a video a felhasználó által el lett távolítva"!
Sajnos én sem láthattam már.
Én sem...
Én még láttam.
Befejeztem az előerősítőmet...
Nagyon jó lett olyan mitha a gyárban csinálták volna ügyes vagy nagyon.
Sziasztok!
Én is kész lettem a erősitőmel 3x100W TDA7294 el.
Igen nemsoká jön még egy bel tartalom
Na ez szép! Gratulálok! Sziasztok.
Nagyon szép, gyári külső! Hol lehet ilyen poti hosszabbító szerelvényt venni?
Ne haragudj meg érte, de nekem a 230V~ hozzávezetése életveszélyesnek tűnik.
Ha jól látom.
Szia!
Hol gondolod? Mert ki lett mérve de minden jól van be kötve. Egy hejen gondolom ahol a táp csati van az le lesz zsugor csövezve csak nem vetem még zsugor csövet.
Szia!
A konnektoron megy be az áram? Szerintem arra gondolt papus51
Szia!
A konnektoron kifele megy az áram a keverőpult részére.
Akkor bocsi, nem szóltam!
Egyébként szép munka! A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2017
Szia Karesz 50...
Ha elárulnád, hogy az előlapot hol szerezted be, illetve milyen vastagságú. Hónapok óta vadászom az előerősítőmre egy megfelelő méretű 413x128x5mm-es alulapot, de sehol sem tudom beszerezni, csak egész táblát forgalmazó helyet találtam (Budapesten) Ha off, akkor privát üzenetben, ha lehet. Üdv: aulac
Attila86 forrasztóállomás újratöltve.
Nem én csináltam és terveztem. Majdnem készen, csere ügylet útján került hozzám szucsist123-tól. Már működik
Bocs, a fotókon ezt nem lehetett jól kivenni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |