Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi, de nem készíteni akarok, hanem van egy ilyenem és programozói leírást keresek igazából hozzá, de semmi tipus jelzés nincs feltüntetve rajta. Ezért érdekelt volna hogy hátha valaki felismeri.
Köszönöm. Akkor ezen a néven keresem, hátha találok hozzá leírást ami jó is hozzá.
Ide feltöltöttem egy részletgazdagabb, ennek megfelelően nagyobb máretű képet az áramkör értékelhetőbb oldaláról:
http://kepkezelo.com/images/579iv0kkvripbox0fqu9.jpg Hátha valakinek ismerős?
Hali!
Egy gőzölős vasaló elektronikája van a képeken. Milyen alkatrész a nyíllal jelölt?
Efféle alkatrésznek "saccolom"....
A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2017
Ez, szolgálhatja azt a célt, hogy a vasalót lerakják, és lekapcsolja a fűtést, majd mozdításra újra elindítja.?
Leírásában említhetik, hogy vízszintesen 30 mp, függőleges pozícióban hagyva 8 perc múlva kikapcsolja a "cekászt"...
Olyan nincsen, hogy helyzetfüggő egy vasaló, hiszen számtalan helyen használják függőleges munkára is. Ha kérdezel, pontosan kérdezz! Ez egy kazánnal rendelkező Gőzölős vasaló Lervia - Vasaló,és gőzállomás.
Innen kezdve lehet egy nyomás érzékelő, és szabályozó áramkör is. Ha jobban körbe fotózod, könnyebb lenne. Legalább a NYÁKot., és a panelt pontosan felülről, hogy lássam, mi hogyan van kapcsolatban egymással.
Ha fűrészszel hosszában kettévágod azt az alkatrészt akkor közelről fotózva jobban tudunk tippelni
A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2017
Hello Hg1dmt!
1.) Elnézted, a vasalóval kapcsolatban nem én kérdeztem...csupán válaszoltam! 2.) Sok minden létezik, amivel még nem találkoztunk személyesen! 3.)Nem az ujjamból szoptam ki az általam leírtakat, hanem "belelapoztam" egy hasonló cucc kézikönyvébe. Egy ilyet neked is javasolnám elolvasásra. 4.) Pl.: Használat közben "lötyög" a golyó a belsejében, csak akkor zárja fixen rövidre valamelyik érintkezőpárt, ha nyugalomba helyezik. Ha vízszintesen marad (pl. a ruhán) akkor indul a 30s időzítés...másik pozícióban hagyva meg 8 perc múlva kikapcsol. Persze ha időközben mozgásba lendül, akkor bekapcsol újra azonnal. Egyszerű, mint az 1x1...vagy nem!? A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2017
Ez pontosan így van ahogy leírod, utána jártam.
Sziasztok!
Metal zone2-es torzítómban tönkrement az egyik műveleti erősítő. Ezt cserélnem kellene. A rajzon a következő számok szerepelnek: 1/2m521Bal Ebből nem nagyon tudtam eddig azonosítani. Kapcsolási rajzot, és egy fényképet mellékelek. Segítségeteket köszönöm! kép1 kapcsolási rajz
Ha azt keresnéd, hogy M5218AL, akkor megtalálnád:
M5218AL adatlap
Itt sem derül ki, hogy mi a típusa ennek a 8 vagy 9lábú fekete álló téglalapnak...
Metal zone2... A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2017
Nem, mert az eredeti típus nem M5210 hanem M5218, de már előtted linkeltem.
A kapcsolási rajzon ott van egyértelműen a típus. A "B" az nem "B", hanem "8". Az 1/2 pedig az egyik kapu a tokba épített kettőből!
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2017
Bocs BAL-nak olvastam a végét
Viszont ilyet valószínűleg nem kapok keresnem kell helyette valami mást... Köszönöm!
Miért nem lehet kapni? Itt van raktáron is:
M5218AL
Szia. Én is keresgéltem, de nem találtam ilyesmire utaló cikket. nem is életszerű, .Hiszen, ha a háziasszony leteszi a vasalót. és elkezdi hajtogatni a ruhát, akkor azt újra felvéve( mert eltelik 30 másodperc) indul csak megint a fűtés: Ott fog megőszülni.
Természetesen nem teljesen kapcsol ki a vasaló, hanem visszavesz a fűtésből, alacsonyabb fokozatra vált, ahonnan rövid idő alatt eléri az üzemi hőmérsékletet.
Hello! Típusszám nélkül ugyan eléggé nehéz leírásra lelni egy adott készülékhez...de itt elolvasható egy hasonló készülék használati utasítása (Igaz idegennyelvű, de a lényeg kiolvasható belőle az "AUTO SHUT-OFF SAFETY FEATURE" résznél.)
Tisztelt Hozzászólók!
Hosszú évek óta (tizen éve) ilyen vasalónk van. Nem az első, nem a második. Ha öt percig nem mozdítod, lekapcsolja a fűtőszálat nullára. Számtalanszor előfordult, hogy a feleségem reggel bekapcsolva hagyta a vasalót. Du.-tán haza érve, a vasaló teljesen hideg volt. Ezért használunk ilyet, mert az általános vasalónál ez nem így van. Egyébként, a mai vasalóknak a talp felfűtési ideje, pár mp.
Nekem nem kellene olyan vasaló amivel nem tudok a fehér ingekre sötétbarna vasaló alakú foltokat égetni..
Üdv!
Tudnátok segíteni, hogy milyen tranzisztor lehet a képen szereplő? Illetve, hogy mivel tudnám helyettesíteni? Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2017
A legtöb háztartási gépekben a fütőellenálásal sorba van kötve. nem tubom miaz kép melékelve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |