Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
q--a jó ötlet. Mekkora a teljesítménye egy motoros habverőnek? (kézi) Annak a motorjából lesz fűrésztárcsa élező. A gyémánttárcsa már meg is jött Kínából.
![]()
Üdv! Elkészült a régi Robi 156 típusú kapa. 20 év után kellett hozzányulni a karburátor miatt.
![]() Bővebben: Link A füst ne tévesszen meg senkit, négyütemű a masina ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2017
Ez gyűrűbajos már erősen, vagy szelep.... de láthatóan lassan többet fogyaszt olajból mint benzinből.
![]()
Hány méter hosszú egy Trabant?
Füsttel 601. ![]()
Vagy mindkettő
![]() ![]()
A 601-es special Trabantom nem füstölt ennyire
![]()
Áhhh, arra nem szeretném a felárat kifizetni.
![]() Alapból egri vagyok, csak Budapesten dolgozom. Éppen össze szerettem volna szedni a cuccokat a Szatmári webáruházban, szombat reggeli egri átvétellel, erre azt az üzenetet kapom, hogy személyes átvétel esetén 2.000 Forint felárat számolnak fel ![]() ![]() Így lehet, hogy előrendelés nélkül besétálok szombaton reggel az egri Szatmáriba.
Így lehet, hogy jó esélyed van +3000.- többletköltségre...
![]()
Azt még mindig nem tudom, miért nincs adatlapja.
![]()
Nem, már nem. Előző nick-jén kérte a kitiltását, aztán újraregg.-elt.
Így tényleg jobb személyesen.
Nyomtató tintát, szőlőt én hypóval szedem le a kezemről. Akkor jó, ha még friss a szennyeződés. Erős zsíroldó, ne sokáig hagyd a kezeden.
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2017
Érettségi után meddig érvényes a diákigazolvány, ha nem tanul tovább az illető?
Semeddig. Tőlünk vizsga végével azonnal elvették.
![]()
Most kártya formátumú, és matrica van rajta.
Tehát a 2016/2017-es matrica meddig érvényes? Augusztus végéig?
Amikor az érettségi bizonyítványt megkapja akkor le kell adnia. De. Akkor kell kapjon egy igazolást, hogy diák. Ez érvényes október 31-ig. Ha itt marad az iskolában szakképzésen, megy tovább a 13. osztályba akkor megtartja a diákját és októberben kap egy érvényesítő bélyeget.
Most kérdeztem meg az iskolatitkártól. Ő intézi a diákigazolványok érvényesítését, beszedését.
Az enyém is kártya formátumú volt és 2016-ban végeztem.
![]()
Akkor összegezve
![]() - Ha elvették, akkor nem érvényes. - Ha nem vették el, akkor október 31.
A diákigazolványt bevonják (nehogy matricát szerezzen rá valaki) és adnak egy igazolást, hogy van... és érvényes ameddig érvényes.
Csak azért írtam, mert alapból kell adniuk igazolást, nem csak kérésre.
![]()
Nem vették el. Köszönöm hogy lementél megkérdezni a titkártól
![]()
Egy hete telekom.hu/adategyeztetés végrehajtva, sms jön, hogy rendben. Mától hívást tiltja, adategyeztetést kéri géphang, mintha nem lett volna meg. Mi van ezekkel, ha már jött sms, hogy rendben van, ma meg mégsem. Úgy látszik szolgáltatót kell váltani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |