Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hali, Wow!
Lesz belőle cikk esetleg? Valamint a firmware+GUI érdekelne (Arduino vagy Raspberry PI, etc.)? Lesz belőle valamilyen egyedi, vagy nyílt forrású multiroom rendszer esetleg?
Szia!
A kapcsolási rajzot, ami alapján készült az átalakítás, feltennéd valamelyik kapcsolódó topicban?
Tessék parancsolj: Bővebben: Link
Ezt a rajzot többször is megtalálod a linkelt topikban.
Köszi, ezt a rajzot ismertem, csak emlékeztem rá egy korábbi hozzászólásodból, hogy ki akartad volna egészíteni fordított polaritás védelemmel is a tápot, és azt gondoltam, sikerül ezt is megoldani. Hogy írtad, hogy ez már az ötödik verziója a tápnak, is erre engedett következtetni.
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2017
A rámájában a jelenlegi utolsó oldalon van erre egy kezdeményezés, de kicsit "elhalt" a terv. Részemről a kimeneti feszültség kétszeresre emelése volt a cél. Ez a táp még akkor készült, csak most lett bemutatva.
A v6 majd tud kétszeres kimeneti feszültséget, ha minden jól megy (hamarosan).
Beültettem a negyedik immobilizer/nyomkövető elektronikát, az első hármat pedig visszarendeltem szoftverfrissítésre és némi hardveres bővítésre. Így kivételesen egy fotón tud szerepelni az összes:
Kevésbé "terepszínű" háttéren jobban mutatna. Azért persze jól látom.
Egész "szellős" a doboz. Ha nem titok, hol lehet hozzájutni ehhez a dobozhoz?
hali!
Azért enyire nem bonyolult a dolog mert egyszerüségre törekszem én inkább winre fejlesztek ezen nöttem fel win98 ota ! Amit látni lehet az egy win8 intel procis tablet foobar2000 (egy tabletre alkotot skin)! A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2017
A nyák 10cm széles, a doboz belseje pedig 13,2cm. A másik kiterjedésében teljesen végig ér a dobozban, azaz kb 75% a doboz kihasználtsága. Szerintem ez egész jó, de mindegy is mert ez a legkisebb doboz ami szóba jöhetett és lehet is kapni. A Lomexben vettem, "P31B" néven és 47-01-41 cikkszámon kapható.
Hello! A nőt kell nyomogatni? Nem egy rossz irány..
De nem kellene már "leállni" erről a nyák projektről? Olyan szép dolgokat készítesz igényesen, hogy a dobozolás többet is megérdemelne. Mi anno a kőkorszakban, készítettünk HBO szűrőket ilyen technikával, de már akkor sem voltam megelégedve vele, pedig csak némi drót és kondi volt a dobozban. Mechanikailag sem megfelelő szerintem, de esztétikailag is olyan, mint amikor a műanyag előlapra imitálták, hogy a hangszóró, csavarral van felfogatva.. A munkáidhoz viszont gratulálok!
Köszi!
Még nem untam meg a "nyákprojektet" ! Ezzel egyszerűen és gyorsan tudok kisebb dobozokat készíteni. Ez a doboz kifejezetten tetszik nekem, ha majd kész lesz. A beltartalomról egy kép.
Egy régi hibás LCD-ből ~10 perc alatt világító képkeret lett!
Csak a vékony LCD üveget szedtem ki, a többi maradt, valamint a hátára ragasztottam egy fénycső-invertert. A valóságban kellemes hidegfehér és melegfehér közötti fénye van.
Akkor az a Windows-os valami papírból van? Vagy félreértem?
Pontosan, normál papírra van nyomtatva és az LCD üveg helyére van berakva. Nagyjából 6V körüli feszültséggel kellemes éjszakai fénye tud lenni, de a fotón még 12V megy az inverterre.
Sziasztok!
Építettem egy JCM900 preamp-ot pedál verzióban.
Végre valahára teljesen befejeztem, megjött az isopropil alkohol nyák lemosva.
Ami meglepett elsőre pöccre megy, egyelőre egy kisebb trafó van itthon, háttérben a régi laportápom.
Sziasztok!
Sikerült befejeznem az audio berendezések tárolására szánt "pultot". Jelentem lassan ment, de elkészült!
Szuper lett látszik hogy nem spóroltál anyaggal és munkával. Merre felé laksz, az első képen látszik egy kis részlet a szép környezetből?
Köszi pinyó39! Igen ügyesen kiszúrtad a szép környezetet , Norvégiában lakom.
A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2017
Ma úgy alakult, hogy végül átépítettem egy kis szobai szökőkutat. Limit, hogy az apró szivattyú csak 40 cm-re tudja juttatni a vizet, és minél halkabbra akartam építeni.
Az egyik sarokmerevítőre fúrtam egy pontos méretű lukat, amin átvezetem a gumicsövet (eredetileg csúzligumi), amire egy nagy átmérőjű szívószál van húzva merevítésnek, végül egy iratcsipesz tartja a gumicső végét.
Nagyon profi. És ez pontosan mi célt is szolgál, be avatsz minket is?
Ott Írja: Halk szobaszökőkút. Nem csurrantasz be éjjel,ha ne adj Isten bekapcsolva marad éjszakára. A szökőkút meg biztosan jó valamire a FengShui szerint.
Hát, ma át kellett merni az esővízgyűjtő hordót egy másik dologba, de én inkább átszívtam ezzel az apró szivattyúval, bár fél napig tartott... Szóval utána még próbálgatni akartam a szivattyút, aminek ez az átépítés lett a vége, mivel az esővízgyűjtőnél nem maradhat.
Eredetileg (gyárilag) volt ennek egy lépcsőzetes teteje, aminek a közepéből jött a víz a tetején lévő kőgolyó alatt és amolyan dekoráció szerepe volt. Tulajdonképpen most csak valami tényleg nagyon halk csurgás hangja van, ahogy a folyamatos vízsugár bele érezik a vízbe. Tényleg alig hallani. A fotó óta betettem éknek egy fél ruhacsipeszt a vastag szívószál mellé az iratcsipeszbe, hogy az ne csússzon le. Hogy mi célt szolgál? Ööö... Izé... Pontosan én se tudom, csak megcsináltam, mert miért ne?
Gyarló az ember de kicsit irigyellek .
Köszi a választ. Akkor már csak egyet nem értek, hogy mekkora az a esővízgyűjtő hordó ha azt írod, hogy 40cm-re tudja juttatni a vizet ez a kis szivattyú, és ezzel szivattyúztad át a vizet?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |