Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
De neked szólt , hogy segítesz .
Megkapta a jelentkező?
Sziasztok.
Örököltem nagyon sok tv rádió ic-t a 80-as 90-es évekből.Felajánlanám valakinek aki régebbi cuccokat javít és nem a szemétbe dobja.Ha ismertek valakit légyszi írjatok. Köszi. Árpi
Szia!
Engem érdekel. Írok privátot. Köszi!
Szia!
Nekem is van egy kiló bontott (néhány új is), ha érdekel, küldöm. Kálmán
Az engem is érdekelne.
Szia!
Igen érdekel. Privátban kérem a küldési feltételeket. Üdv.
szia, számítógépes dolgok esetleg vannak-e?
Sziasztok!
Centralion Blazer 800VA fekete szünetmentes tápegység Dunakesziről elvihető. Ma a villámlások során csippant egyet, majd azóta nincs sok életjel (kb. pár apró csippanást fel lehet fedezni, de ennyi). Nálam tizenévet teljesített, de az utóbbi időkben hülyéskedett annyit, hogy elvegye a kedvem a vele való foglalkozástól. Akku pár éve volt benne cserélve, a termelt hőmennyiségtől viszont olvadás nyomai vannak rajta, és a ház is megrepedezett ugyan e miatt. Ugyan innen elvihető egy Siemens FM739 SVHS videomagnó is, ami szintén vihar áldozata lett. Egyik vihar után nem volt többet hajlandó bekapcsolni és nekem már nincs kedvem vele többet szórakozni. Aki kapja marja alapon jelentkezni itt, egyeztetni pedig privátban.
Szia.
Egy-két régi Toshiba laptop,tán P1,számítógép táp,hangkártya. Üdv Árpi
Szia!
Ha az újságokra gondolsz, igen. üdv.
Szia bbb, A Siemens videóra van jelentkező? Mert engem érdekelne lehet...
ezek érdekelnének Írok privát üzenetet.
Bush Internetes TV, BASIC-kel.
Balatonfüred. Csak az foglalja le, aki a megbeszélt h.i.-ig jelentkezik.
Itt egy valódi fiókürítés amit el lehet vinni !
Szia!
Én vinném így egyben az egészet. Sümegről mennék. Mikor jó? Üdv! Tomi
Szia
Bár mikor este 18 óra után mindig otthon vagyok ! Üdv:János
Oké! Írsz privátba telefonszámot? Előtte hívlak, akár holnap is jó? Na és mit vigyek, mit szeretsz? Sör, bor, csoki??
Sziasztok!
A Siemens FM739 SVHS továbbra is elvihető Dunakesziről (személyesen).
Szia.
Akkor én jelentkeznék rá. Köszönöm. A többit privátba.
HP Deskjet 3745 ; utoljára pár éve XP alatt még működött. A tápegysége már nincs meg. Bp. 17.
TempTale4 hőmérséklet loggerek, több darab is van. Egyszer használatos kütyü, game over, de ügyes emberek feléleszthetik. A proci típusa ATSAM4S4B. A doboz és az USB csatlakozás is hasznos lehet.
Szia! Engem érdekelnek a loggerek. Ha posta megoldható.
Személyesen mennék a cuccokért. Privátban egyeztessünk, hogy mikor, hol. Köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |