Fórum témák
» Több friss téma |
Esetleg a boot sorrendet megnézheted, hogy miről kezdi a bootolást.
Állítsd be a fő vinyóra és a többit kapcsold ki. Ez kicsit gyorsíthat az induláson ha nem próbál végig mindent.
Igen a boot az megvan. A másodlagos dolgok kikapcsolva.
Itt a jelenlegi bios beállitás.
Képeket csak 2x tudom feltölteni sajna
A képek alapján mit kellene átállítani hogy optimalizáltabb legyen?
Ha másik gépben megy az adott VGA, még az is elképzelhető, hogy nem kompatibilis a te alaplapoddal. Ha ez van, akkor csak másik kártyát tudsz használni, ez akkor sem fog menni.
(Esetleg még egy BIOS updat -et meg lehet próbálni, de nem 100, hogy az segítene a dolgon...)
Küldtem egy levelet a supportnak.:
Idézet: „Hello! I bought a ThiEYE i60e action camera. I would like to join WiFi via the VLC media player program, and open the camera live stream on PC. What is the camera live stream protocoll, IP address and port? This ThiEYE T5e camera example.: "rtsp://192.168.42.1/live/" I see the forum.: HTTP API (Thieye T5e) - GoPrawn action cam forums” Erre jött a válasz, hogy.: Idézet: „Dear Rendszer Thank you for your interest in ThiEYE action camera I am sorry to tell you that i60e does not support live stream function , the chipset of i60e is not Ambarella More inforamtion please contact us , thank you Best regards” Na de nem hagyom ennyiben, visszaírtam, hogy.: Idézet: „Hello! I do not understand. Then the added mobile app how does it connect to the camera via WiFi? The android mobile phone is live broadcast and you can see the camera's real-time motion picture. Anyway, I do not understand windows application why not? (I sent an error report in the attached file.)” Egyébként sikerült valamit kihámoznod az appból? (Nem sok reményt fűzök hozzá...)
Nekem viszont ebből kettő is van, tehát valóságában és a gyakorlatban NEM SÉRÜLT neki a belső vezérlője, hanem már direkt így telepítették rá a programokat ami rajtuk van.
Életfogytiglanra írásvédett. Ráadásul ezek 8 GB-osak. És ott van a szemét rajtuk, az egyik partíción - azon a kb. 650 MB-on.
Akkor nem ugyanaz az eset. Én kamerában használtam, majd kb. fél év után vált irásvédetté. A rajta maradt videókat tudom nézni bármikor, törölni viszont már soha sem.
Még nem volt időm foglalkozni vele. A forrást már megnéztem (online apk disassembler a kulcsszó ggole-ban), de még nincs meg a folyam címe.
Hogy ez nekem nem jutott eszembe.
![]() Na akkor most nézelődök kicsit a forráskódban...
Sziasztok
Egy PC szünetmentesről lenne pár kérdésem, pontosabban a kommunikációról. Van egy Mercury M1200 szünetmentesem, működik rendesen, van rajta RS232 csatlakozó, szereztem is kábelt, gépre dugva nem lát semmit a winpower nevű program. Furcsa nekem, hogy is kommunikálna, semmilyen vezérlő IC nincs a szünetmentes panelján, csak pár darab CMOS IC, meg egy LM 339. Annyit szeretnék elérni, hogy áramszünet esetén ha lemerülőben van az akku, rendesen álljon le a gép. Programot, kábel bekötést alig találtam a neten, a gyártó oldalán gyakorlatilag semmi sincs. A válaszokat köszönöm.
Talán ez segít. Pdf
Milyen operációs rendszert használsz? A honlapon ott van, hogy milyen rendszert támogat a hozzá adott CD-n lévő program: Support Netware 3.XX, Window NT, Unix, Sun OS, HP-UX
A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2017
Sziasztok! Egy új segítségre szorulnék. Adott egy Pc most paramétereket fejéből nem tudok,olyat csinál a gép hogy kb negyed órát telyesen jól,gyorsan müködik és kb negyed óra elteltével egyszer csak leáll,mintha áramszünet lenne. Újraindítás után a Windows megprobálja helyreállítani a hibát. Ti hol kezdenétek? Ez is táphiba lenne?, vagy memória?, Ess-i futtatva rajta de semmi.
Válaszokat köszönöm!
Hűtés rendben van? Processzor nem melegszik túl?
Köszönöm! Nem tudom,de akkor ez lesz az első amit megnézek.
Sziasztok!
Van egy mindössze 1 GB pendrive. Addig ameddig a HBCD-t (10.4) nem akartam ráerőltetni semmi baj nem volt.Több programmal is próbáltam , (Rufus , Yumi, Grub4dos) de nem indult el. Gondoltam leformázom , és felteszem a 15.2 változatát a HBCD-nek.Az működött eddig. Most az a helyzet hogy az opsys látja a pendrájvot de a bios nem . Szóval nem bootol. Csakhogy egy másik gép viszont látja és bootol is róla . Már több javító és teszt programot is futtattam , diskpart-tal is formáztam , aktívvá tettem de nem bootol. Legalább is ezen a gépen nem .Ötlet? Persze a gép minden más pendrájvot lát , csak ezt nem . A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2017
Sziasztok.Adott ket gtx 950-es videokartya az SLI hidat mindegy hogy helyezem fel ra vagy csak egyfelekeppen lehet?
Win7 x64-re szeretnék valami megoldást, serial hiányában nem sikerül a Rups nevű program feltelepítése sem, bár szerintem nem is futna el a gépen.
Köszönöm antikzsolt.
A Win7 operációs rendszer valószínűleg nem támogatott egy ilyen régi készülék esetén. Írtam üzenetet is.
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2017
FAZ1, lelkes amatőr, Sziasztok, Linux alól próbáljátok meg Gparted-el, vagy az Erase-el Hieren-s Boot alatt kiadja a google, SD-ről bootolható.
Kössz az ötleteket, ezeket már mind kipróbáltam, eredménytelenül.
Már csak a vicc kedvéért adtam neki egy derekas hőlégfúvózást is (tudom, semmi értelme), az se segített. Viszont a rajta lévő fájlokat még mindig tudom olvasni. ![]()
Sziasztok!
Van tippetek honnan tudnék Win7 7in1 telepítőt letölteni? Van itthon 2 laptopom mind a kettőn előretelepített win 7 oprendszer van ( azota már winyo csere stb stb...) tehát a mentett zárolt partició elveszett! Egyik homepremium, másik ultimate A laptop alján mindkettőnek ott a hologrammos matrica a termékkulcsal! Microsoft serverre felmentem, hiszen termékkulcs alapján letölthető az oprendszer... de a Microsofton csak a "Lemezes" változ érhető el... a recovery-s nem! Torrentek világa számomra virusfertő... meg van kismillio változat! Előre is köszönöm!
És elárulod mi is a bajod a "lemezes" verzióval?? Gondolom ISO amit le lehet tölteni, és nem feltétlen kell DVDre írni, megfelel a pendriveos telepítés is.
Jaaa nem ugy van bajom.... hanem...
A Microdoft serverre be kell irnod az termékkulcsot, hogy engedje letölteni! De amikor beirom az én kodomat akkor válaszba azt kapom hogy ez nem támogatott verzio... és hogy az előretelepitett verzioju Windows reco ery hez vegyem fel a kapcsolatot a Hardwear forgalmazojával!
Igy nem is engedi letölteni... Tehat csak ennyi a bajom hogy nekem recoverys termékkulcsom van....
Köszönöm a segítséget neked, és antikzsolt-nak. Működik a program, le is állítja a gépet, csak nem indul automatikusan a windows-al, rendszergazdai jog kell neki hozzá, regeditbe be is raktam, nem indul, csak ha a fiókfelügyeletnél a szintet leveszem minimumra, akkor elindul rendszerindításkor, de nem szeretném a gépet így használni. Hogyan tudok egy programnak ilyen jogot adni? Tulajdonságokban bepipáltam a rendszergazdai jogot, próbálkoztam már a kompatibilitási beállításokkal is.
Sziasztok! Valaki tudna adni egy linket hogy a tápból kijövö vezetékeken melyiken mit lehet mérni,vagyis hány Voltnak kéne lenni.Szerintem ezzel van a hiba hogy csipog 4 hosszút az alaplam(szerintem nem kapja meg a megfelelő feszültséget)
Választ köszönöm!
Köszönöm! Mindegy melyik negativhoz mérem a többi pozitívot? A kis 4 drotos csatin mennyi kell legyen?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |