Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Vészfék
![]() Hát sajnos onnan jó sok visszafelé. Elég messze van a központtól. esetleg kerékpár. Én sokszor azzal megyek a XVI. kerületből.
használd a vonatinfo-t, nagyon egyszerű, én csak azzal vonatozok.
play áruház.
Köszönöm az ötletet, sajnos nekem végképp nem jó, mivel a vonat Budaörs felől érkezik be (Komáromból indulok), így még csak át sem halad a jelzett megállón.
De azóta úgy tűnik megoldódott az utazás egy szintén a BURABU-ra igyekvő barátom jóvoltából.
Helló Hölgyek, Urak, Szép Leányok!
Holnap (szombaton) lesz Puskás-börze! Kéretik szép számmal megjelenni.
Bocsánatodért esdeklem, a távolságra való tekintettel, e szombati napon nem jelenek meg, de a BURABU-ra felmegyek.
![]()
Sajna születésnapi bulin leszek nem tudok el.menni.
Mikor kezdődik a börze? Mikorra mehetek ki?
Általában 7-kor kezdődik, és 11-12-körül már pakolás van.
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2017
Köszi
Húzzatok bele, mert már csak hetet alszunk az év nagy eseményéig
![]()
Hoz valaki eladó nixie csöves frekimérőt eladásra?
Holnap Egerben Rádióamatőr találkozó és börze.
![]() Helyszín: Eger,Apolló repülőtér (Kis Eged teteje,Vécsei út vége, Eger vége táblától sacra 500~méterre. ![]()
23-án megpróbálok elnézni csak mi a címe? Vonattal hol szálljak le?
A technikum címe: Albert F. út (a börze téma fejlécében ott a cím) × Zombori u. sarok. Ha a Nyugatiba érkezik a vonatod, akkor KÖKI, -M3, Népliget (4.) megállóig, onnan vagy 1 megálló az 1-es villamossal (Kelenföld felé), vagy 3 perc gyalog, az Albert Flórián útig (rendőrlámpa után), ott balra, át a vasút alatt, egyenesen tovább a Zombori utca sarokig (5 perc). Ott a puskás technikum.
Onnan a találkozó: visszafelé az 1-essel (Bécsi út), az Egressy útig (7.), onnan 3. megálló a 77-es trolival (Nagy Lajos kir útig). Kissé vissza, az első sarok az Egressy suli. Ha a Keletibe: M2-es, a Stadionokig (Puskás F.), onnan a 77-es trolival az Egressy, vagy az 1-essel a Puskás felé (6 megálló). Napijegyet vegyél, azzal jársz a legjobban.
Szép napot !
Érdeklődnék a gyakorlottab börze járóktól ,hogy a puskás börzén az árusítás hogy s mint megy? Nagyon sok mindent felszámolnék a műhelyemből és úgy döntöttem most szombaton felvinném . Csak kimegyek kipakolok vagy pontosan hogyan is van a menete? A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2017
Ez így van: kimész, kipakolsz (az udvaron, vagy valamelyik teremben), aztán jön Sanyi, és szedi a (jelképes) helypénzt.
Sziasztok. Megyek most a Puskás + nosztalgia börzére, valaki esetleg nem hoz ki generátort? Mármint motor nélkül csak a csúszógyűrűs generátor érdekelne,jó régit keresek.
![]()
Helló Urak (és Szép Leányok)!
Úgy látom, csak december 2. van kiírva börzének; 16-án nem lesz? Azt gondoltam, még belefér Karácsony előtt. ![]()
Köszönjük!
![]() ![]()
Ne veszítsd el a csüggedésed, van jó hír!
![]()
Kezdek bizakodni csak összejön az idei utolsó börze!
Granpa és madzagos azzal lett megbízva, hogy szerezzen nekem EZ80-at vagy még jobb: 81-et. Kettő darab lesz. Akinek lesz jelezzen nekik.
Kellemes karácsonyt minden börzére járónak! Mivel szombaton is meg vasárnap is dolgozok, így idén velem már idén börzén nem találkoztok. Legyetek rosszak, de ésszel!
Idézet: „Kettő darab” Tényleg, mert sztereo ![]() Ingyen vihető "mekkő" szék még mindig nem kell senkinek? |
Bejelentkezés
Hirdetés |